No proto se ptám na váš názor. Optimální váha/výška cvičence... jak jsem psal o pár zpráv zpět.
Optimalni vaha/vyska je hodne diskutabilni, ale kdyz se podivas na typicke zavodniky CF Games, tak to jsou lidi co maji pomerne dost svalu a nizke procento tuku. Ale myslim, ze Richove proporce jsou zatim tak ideal, aspon dle toho jak CF games tedkom vypadaji.
No vidíš to, u mě je to 195-100=95kg a mám jen kolem 81-82 Takže já třeba 30x100kg na mrtvolu nedám I když jsem těžší než ty
nebrec a nebehej maratony
Celkem i brečim, protože už mě to sere Sice mi každej řiká, že takhle "dobře" jsem ještě nikdy nevypadal a i já se cítim docela dobře, ale až budu mít 90kg a asi 11% tuku jako teď, tak budu spokojenej Každopádně mi od zítra začíná škola a tím pádem začínám držet pořádnej jídelníček...jsem na sebe zvědavej, ještě mi to nikdy nevydrželo dýl než pár týdnů
Jo a někdy se musíme domluvit na cvičení s kb a možná i nějakej ten fight....nemyslim tim mezi sebou, i když mám u tebe hodinu zdarma
Výška - 100 neni ideal, ale minimum imho :). Ty kila navíc v kvalitě se vždycky hodí. Nevýhoda u BW cviků to neni tak velká. Neber to tak, že taháš o 10kg víc, ale že jsi o 10kg silnější a těch 10kg je stejně rozloženo po celém těle, tim pádem i ve svalech co makaj.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
rikam si ze by bylo fajn, kdyby kazdy tady z fora, kdo dela crossfit nebo trenuje podobnym stylem by se semtam natocil jak dela at uz naky metcon, nebo wod na cas nebo proste nakou dovednost trenuje nebo silove serii a podobne a dal to tady do tohohle vlakna o crossfitu, at se navzajem motivujeme a podobne. Precist si to v logu je treba hezke ale videt to na vlastni oci tu intenzitu a podobne je podle me daleko lepsi.
Zacnu tedy svou troskou do mlyna ukazka dovednostniho videjka:
nemáte nějakej tip na rukavice? koukal jsem, že jsou nějaký přímo na crossfit ale kde je sehnat...nebo aspoň něco podobnýho, už mě ty puchýře a mozoly celkem s...
Jaký je podle vás (nebo obecně) NEJNÁROČNĚJŠÍ WOD? Vím, že je to takhle těžké napsat, každý WOD je svým způsobem náročný, ale nějaký přeci jen méně a nějaký více.
Co takhle Grace? (30x Clean & jerk (135#))
edit:
Kallista
For time
30x Clean & jerk (bw)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru