|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | ste ready na OPEN ? :D |
ne, ale i tak se těším :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
Ja sa tiež cítim tak, že dajte mi ešte mesiac na doladenie, ale tiež sa teším až to budem mať za sebou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | ste ready na OPEN ? :D |
Jo, vcera jsem onemocnel
Vcera jsem si rikal, ze uz dneska budu cvicit, dneska si rikam, ze uz zitra budu cvicit, tak doufam, ze dnesni predpoved vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | http://impact-pt.com/fitness/what-crossfit-is-and-isnt/ |
"Not everyone is capable or ready for just anything. They must progress into performing specific tasks. Everything should be scaleable. Simple to complex movements. Lighter weight to heavier weight. Slower tempos to faster tempos. Common sense stuff. But this is exactly what Crossfit lacks. "
Nevim jak to chodi s CF v USA, ale tohle byla jedna z prvnich veci co jsem pochopil, kdyz jsem si zacal o CF cist. Pokud je cvik moc tezky -> zmensi vahu, Pokud je cvik moc technicky -> vyber jednodussi variantu apod. Dokonce i v te oficialni prirucce je popsane jak naucit cvicence uplnym zakladum jako je treba drep, dokonce i jak je crossfit zamereny na vzpirani, tak je tam popsane jak prvne naucit vzperacske cviky s nasadou od kostete, pripadne treba cleany s medicinbalem.
Zase se mi zda, ze nekdo napsal negativni clanek akorat na zaklade jedne negativni zkusenosti a nebo ma proste v okoli tu typickou posilovnu, kde uci treneri co si nejak akorat zaplatili papir (ale tak to je vlastne v kazdem podobnem sportu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Zrovna dnes u nás byla nová ženská, která nedokázala udělat normální dřep, takže začla trénovat dosedy na bednu a protahování.
Jinak my taktéž používáme PVC trubky při vzpírání, kdo zvládne techniku, jde na osu, kdo zvládne techniku a udrží si jí i s nějakou váhou, naloží si kotouče. Kdo neudělá shyb, vezme si bandy na dopomoc, a takhle můžu pokračovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Neberte to jako kritiku, ostatně je to na začátku toho článku avizováno, ale jinak se bojím, že autor má bohužel pravdu. Kolik procent z trenérů CF tvoří zkušení a odpovědní jedinci? Já nejsem žádnej odborník, ale když vidím některý videa na YT, hlavně tu prachmizernou vzpěračskou techniku, tak se děsím. CF čeká ještě dlouhá cesta a je dobře, že už se k němu začínají vyjadřovat špičkový trenéři z jiných sportů, alespoň to začíná mít systém a logiku a ne jako na začátku, kdy byl CF "metoda náhodného cviku". _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Prave nevim jaka je situace v USA, protoze v CR, aspon podle toho co jsem slysel to vypada velice dobre a kvalitne. Ale jestli je situace v USA s CF stejna jako u nas s kulturistikou, ze na 1 kvalitniho trenera tu prijde asi 20 dalsich co ma jenom papir, tak se takovym clankum ani moc nedivim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
Taktéž by mě zajímala situace v USA, ale Marky je fakt, že některá videa (a ta předváděná technika) je dost otřesná  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
tak jak se Vám to líbí? :-)
Open Workout 13.1
Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 17 minutes of:
40 Burpees
75 pound Snatch, 30 reps
30 Burpees
135 pound Snatch, 30 reps
20 Burpees
165 pound Snatch, 30 reps
10 burpees
210 pound Snatch, as many reps as possible
Doporočuju mrknout na video Bailey vs Panchik :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|