Další postup v dietě

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další postup v dietě  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Další postup v dietě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Midnight

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 5:31 pm    Předmět: Další postup v dietě Odpovědět s citátem

Ahoj.
Snažím se schodit podkožní tuk a třetím týdnem jedu sacharidové vlny, které se mi ne vždycky podařilo dodržet, nicméně nějak takto se vývíjel stav podkožního tuku.

Vlny jsem jel takto - 100 200 300 100 200 300 350 (méně bílkovin).

Jak je vidět, efektivita diety se zmenšuje, což přikládám zpomalenému metabolismu, a tak se chci zeptat, jak bych měl dále postupovat, aby nenastal jojo efekt a já mohl zároveň dále schazovat. Nevím si teď moc rady a nerad bych si to pokazil.

Můj nápad byl, se pomalu vypracovat na nějakých 150b, 270s a 20t za den a tak měsíc zase nevlnit. Ale s hubnutím nemám moc zkušenosti, tak bych ocenil vaše názory.

Díky moc.

Naposledy upravil Midnight dne pá červenec 27, 2012 10:00 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xxsml

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba vlnil 4 týdny 100-200-300-50-150-250-350 (snížení bílkovin).
Momentálně 3. týden sacharidy kolem 250, bílkoviny jsem ponechal stejné a tuky zvednul z 30 na 60 a tuk jde stále mírně dolů.
Midnight

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to dobře chápu, tak jsi tedy 7. týden v dietě Můžu se zeptat jen orientačně, kolik jsi celkem schodil tuku?

Vzhledem k tomu, že mi sem nikdo jiný nic nenapsal, tak to udělám jako ty a jako jsem to zamýšlel. Zkusím konstatní příjem okolo 270s, přidám nějaké ořechy a oliváč do salátu a uvidím.
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nejvic hubnul pri 50-100-150-200-250-300-350-50 k tomu 2x kardio po posilce a potom 1,5hod bez jidla, ale muzes mit problemy s regeneraci
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť se to vyvíjí dobře, váha stejná a tuku méně - takže jsi nabral asi i nějaký sval.
20 gramů tuku - děláš si prd.... ?

Můžeš u toho ještě chvíli zůstat u těch vln ne : ) a víc makat.
Mastres

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlníš spatně ty vlny jsou od toho aby telo dostavalo sacharidovy pecky
A kdyz maš 100 200 300 100 na to si telo zvykne rychle a moc teda pecka to není
Docela by me zajmalo kdy vymyslel takovýhle vlnění. Podle mě je to uplně na palici

Když už tak vlnit takhle 500 300 100 200 200 600 300

A jeden den jestě doporučuju cheatovací den kdy co najdeš tak slupneš dělám to u tech 600 sice za ten den pribereš cca 2 kg ale treba za u me za 3 dny mam dole skoro 4 je to kvůli hormonálním zmenám
Co měsíc sem zhubnul 9 kg
A jojo efekt ? Podívej se na profi závodníky ty ho maj po kazdý soutěži není na tom nic zlýho

A nezapomen hodně kardia vylucuje se kortizol a ten zpusobuje ukládání tuku na břiše
Jinak tetka jedu 6 dní bez sacharidů jenom bilkoviny a zelenina a jeden den cheat a vaha de sama dolů
jirdano

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 5:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mastres napsal:
Vlníš spatně ty vlny jsou od toho aby telo dostavalo sacharidovy pecky
A kdyz maš 100 200 300 100 na to si telo zvykne rychle a moc teda pecka to není
Docela by me zajmalo kdy vymyslel takovýhle vlnění. Podle mě je to uplně na palici

Když už tak vlnit takhle 500 300 100 200 200 600 300

A jeden den jestě doporučuju cheatovací den kdy co najdeš tak slupneš dělám to u tech 600 sice za ten den pribereš cca 2 kg ale treba za u me za 3 dny mam dole skoro 4 je to kvůli hormonálním zmenám
Co měsíc sem zhubnul 9 kg
A jojo efekt ? Podívej se na profi závodníky ty ho maj po kazdý soutěži není na tom nic zlýho

A nezapomen hodně kardia vylucuje se kortizol a ten zpusobuje ukládání tuku na břiše
Jinak tetka jedu 6 dní bez sacharidů jenom bilkoviny a zelenina a jeden den cheat a vaha de sama dolů

já jen čekám co ti na tohle řekne někdo z povolaných mě z tohohle čtení vstávaj vlasy na hlavě
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mastres napsal:

Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Mastres napsal:

Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu.

Neni to spise zadrzovani vody v brichu vlivem nadmerne produkce kortizolu?
Dzousif

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbost s tou lipolýzou - najdi si glukokortikoidy na wiki, kde je mimo jiné o kortisolu: ... Hlavním katabolickým účinkem je rozklad proteinů a snížení jejich tvorby. Způsobuje redistribuci lipidů, zvyšuje se uložení tuků v oblasti břicha, na zádech a tváři na úkor končetin...
Nebo si najdi na Google obrázek někoho s Cushing. syndromem - uvidíš, jak typicky vypadá přehnanej efekt kortikoidů - tenký ruce a nohy, velkej pupík, hrbol za krkem (gibbus), měsíčkovitej obličej
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzousif napsal:
Blbost s tou lipolýzou - najdi si glukokortikoidy na wiki, kde je mimo jiné o kortisolu: ... Hlavním katabolickým účinkem je rozklad proteinů a snížení jejich tvorby. Způsobuje redistribuci lipidů, zvyšuje se uložení tuků v oblasti břicha, na zádech a tváři na úkor končetin...
Nebo si najdi na Google obrázek někoho s Cushing. syndromem - uvidíš, jak typicky vypadá přehnanej efekt kortikoidů - tenký ruce a nohy, velkej pupík, hrbol za krkem (gibbus), měsíčkovitej obličej

Díky, ale na wiki nebo Googlu si nic hledat nemusím, zkoušku z fyziologie mám už naštěstí za sebou.

Mluvil jsem o obecném metabolickém účinku glukokortikoidů, kterým je kromě zvýšené hladiny glukózy, proteolýzy ve svalech a jo Drape, sníženého vylučování vody přes mineralokortikoidní receptory, zvýšená lipolýza.

To o čem ty mluvíš není snížená lipolýza, protože u pacientů s Cushingovým syndromem se setkáváme i s hyperlipidémií, ale změna distribuce tuků, charakteristická pro tohle onemocnění a přiznám se, že přesné mechanismy té redistribuce mi nejsou známy, ale nemůžeš se podívat na někoho s C. syndromem a usoudit, že bude mít sníženou lipolýzu, takhle jednoduše to nefunguje.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dzousif

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tos mě nepochopil... Já jsem jen reagoval na tuhle větu: "Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu."
Takhle se to prostě říct nedá...
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

William F. Ganong s tebou nesouhlasí.

Problém je v tom, že ty si mi účinky glukokortikoidů hned demonstroval na C. syndromu, příčemž je velice důležité odlišovat fyziologické účinky glukokortikoidů (v našem případě permisivní působení) od dosti odlišných patologických účinků vyvolaných jejich velkým množstvím.

Eric Cartman
Dzousif

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jsme u toho... Myslíš si, že si zdravej člověk přehnanou "cardio" aktivitou vyrobí takovou hyperkortisolémii, aby se mu ukládalo sádlo na břiše ? Podle mě ne
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzousif napsal:
No a jsme u toho... Myslíš si, že si zdravej člověk přehnanou "cardio" aktivitou vyrobí takovou hyperkortisolémii, aby se mu ukládalo sádlo na břiše ? Podle mě ne

To si určitě nemyslím, taková blbost by mě doufám nikdy nenapadla.

Ty celou diskuzi mluvíš o patologických účincích, já o fyziologických. Očividně se nechápeme, nikam to nevede, rozhodně to nikomu nepomůže, končím tedy OT.

Eric Cartman

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další postup v dietě Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: