|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:31 pm Předmět: Další postup v dietě |
|
|
Ahoj.
Snažím se schodit podkožní tuk a třetím týdnem jedu sacharidové vlny, které se mi ne vždycky podařilo dodržet, nicméně nějak takto se vývíjel stav podkožního tuku.
Vlny jsem jel takto - 100 200 300 100 200 300 350 (méně bílkovin).
Jak je vidět, efektivita diety se zmenšuje, což přikládám zpomalenému metabolismu, a tak se chci zeptat, jak bych měl dále postupovat, aby nenastal jojo efekt a já mohl zároveň dále schazovat. Nevím si teď moc rady a nerad bych si to pokazil.
Můj nápad byl, se pomalu vypracovat na nějakých 150b, 270s a 20t za den a tak měsíc zase nevlnit. Ale s hubnutím nemám moc zkušenosti, tak bych ocenil vaše názory.
Díky moc.
Naposledy upravil Midnight dne pá červenec 27, 2012 10:00 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xxsml
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Já třeba vlnil 4 týdny 100-200-300-50-150-250-350 (snížení bílkovin).
Momentálně 3. týden sacharidy kolem 250, bílkoviny jsem ponechal stejné a tuky zvednul z 30 na 60 a tuk jde stále mírně dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
Jestli to dobře chápu, tak jsi tedy 7. týden v dietě  Můžu se zeptat jen orientačně, kolik jsi celkem schodil tuku?
Vzhledem k tomu, že mi sem nikdo jiný nic nenapsal, tak to udělám jako ty a jako jsem to zamýšlel. Zkusím konstatní příjem okolo 270s, přidám nějaké ořechy a oliváč do salátu a uvidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
ja nejvic hubnul pri 50-100-150-200-250-300-350-50 k tomu 2x kardio po posilce a potom 1,5hod bez jidla, ale muzes mit problemy s regeneraci
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
Vždyť se to vyvíjí dobře, váha stejná a tuku méně - takže jsi nabral asi i nějaký sval.
20 gramů tuku - děláš si prd.... ?
Můžeš u toho ještě chvíli zůstat u těch vln ne : ) a víc makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mastres
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Vlníš spatně ty vlny jsou od toho aby telo dostavalo sacharidovy pecky
A kdyz maš 100 200 300 100 na to si telo zvykne rychle a moc teda pecka to není
Docela by me zajmalo kdy vymyslel takovýhle vlnění. Podle mě je to uplně na palici
Když už tak vlnit takhle 500 300 100 200 200 600 300
A jeden den jestě doporučuju cheatovací den kdy co najdeš tak slupneš dělám to u tech 600 sice za ten den pribereš cca 2 kg ale treba za u me za 3 dny mam dole skoro 4 je to kvůli hormonálním zmenám
Co měsíc sem zhubnul 9 kg
A jojo efekt ? Podívej se na profi závodníky ty ho maj po kazdý soutěži není na tom nic zlýho
A nezapomen hodně kardia vylucuje se kortizol a ten zpusobuje ukládání tuku na břiše
Jinak tetka jedu 6 dní bez sacharidů jenom bilkoviny a zelenina a jeden den cheat a vaha de sama dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
| Mastres napsal: |
A nezapomen hodně kardia vylucuje se kortizol a ten zpusobuje ukládání tuku na břiše
|
Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Mastres napsal: |
|
Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu. |
Neni to spise zadrzovani vody v brichu vlivem nadmerne produkce kortizolu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzousif

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
Blbost s tou lipolýzou - najdi si glukokortikoidy na wiki, kde je mimo jiné o kortisolu: ... Hlavním katabolickým účinkem je rozklad proteinů a snížení jejich tvorby. Způsobuje redistribuci lipidů, zvyšuje se uložení tuků v oblasti břicha, na zádech a tváři na úkor končetin...
Nebo si najdi na Google obrázek někoho s Cushing. syndromem - uvidíš, jak typicky vypadá přehnanej efekt kortikoidů - tenký ruce a nohy, velkej pupík, hrbol za krkem (gibbus), měsíčkovitej obličej
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
| Dzousif napsal: | Blbost s tou lipolýzou - najdi si glukokortikoidy na wiki, kde je mimo jiné o kortisolu: ... Hlavním katabolickým účinkem je rozklad proteinů a snížení jejich tvorby. Způsobuje redistribuci lipidů, zvyšuje se uložení tuků v oblasti břicha, na zádech a tváři na úkor končetin...
Nebo si najdi na Google obrázek někoho s Cushing. syndromem - uvidíš, jak typicky vypadá přehnanej efekt kortikoidů - tenký ruce a nohy, velkej pupík, hrbol za krkem (gibbus), měsíčkovitej obličej |
Díky, ale na wiki nebo Googlu si nic hledat nemusím, zkoušku z fyziologie mám už naštěstí za sebou.
Mluvil jsem o obecném metabolickém účinku glukokortikoidů, kterým je kromě zvýšené hladiny glukózy, proteolýzy ve svalech a jo Drape, sníženého vylučování vody přes mineralokortikoidní receptory, zvýšená lipolýza.
To o čem ty mluvíš není snížená lipolýza, protože u pacientů s Cushingovým syndromem se setkáváme i s hyperlipidémií, ale změna distribuce tuků, charakteristická pro tohle onemocnění a přiznám se, že přesné mechanismy té redistribuce mi nejsou známy, ale nemůžeš se podívat na někoho s C. syndromem a usoudit, že bude mít sníženou lipolýzu, takhle jednoduše to nefunguje. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzousif

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
Tos mě nepochopil... Já jsem jen reagoval na tuhle větu: "Co se týče vlivu glukokortikoidů na tukovou tkáň, tak je to přesně opačně, tedy podporují lipolýzu."
Takhle se to prostě říct nedá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
William F. Ganong s tebou nesouhlasí.
Problém je v tom, že ty si mi účinky glukokortikoidů hned demonstroval na C. syndromu, příčemž je velice důležité odlišovat fyziologické účinky glukokortikoidů (v našem případě permisivní působení) od dosti odlišných patologických účinků vyvolaných jejich velkým množstvím. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzousif

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
No a jsme u toho... Myslíš si, že si zdravej člověk přehnanou "cardio" aktivitou vyrobí takovou hyperkortisolémii, aby se mu ukládalo sádlo na břiše ? Podle mě ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|