už mi Gainer taky dochází a tak si chci pořídit další vetší balení, do teď jsem měl do Aminostaru ale poohlížel jsem se i po jiných, jaký máte názor?
--
Názor mám ten, že bys měl respektovat pravidla fóra: (.
ty názory na Mutanta jsou vážně skvělý:
- Tento gainer mi opravdu hodně pomohl přibrat. Už konečně se na koupališti nestydím, naopak sebevědomí se mi zvedlo. Opravdu funguje
- Na Mutant Mass si nemůžu stěžovat. Nabral jsem rychle svaly a má také skvělou chuť.
Měli by alespoň uvádět zdroje, odkud to zkopírovali...
po tréningu zas nemá smysl víc než 50g protože by ti to zaseklo růsťák
To si nekde vycetl nebo to mas na sobe odzkouseny? davam do 50g v jedne davce, za pul hodky to samy a je mi hej
*samozrejme mluvim o potreninkove dobe
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Tak jsem si pořídil The Icnredible Bulk tak doufám že jsem nepřestřelil, zatím co pozoruju tak má méně výraznou chut a horší rozpustnost než gainer od aminostaru
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru