|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
Heh...čtu si článek na hlavním webu o překonání stagnace a říkám si už pár let vypadám úplně stejně, zvedám to samý a cvičím v podstatě pořád to samý ...a utěšuju se, že to není stagnace... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
to je blbost. jak tě sleduju, zlepšuješ se neustále silově i vzhledově (ksicht nehodnotím  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
jedeš jak mašina! respekt! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Dobře dobře pánové, díky :-) Já to nevzdám, jednou ty břišáky uvidím. Já vím, že tam někde jsou schovaný :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
to já vím naprosto přesně..ŽE JE NEUVIDÍM NIKDY _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Dobře dobře pánové, díky :-) Já to nevzdám, jednou ty břišáky uvidím . Já vím, že tam někde jsou schovaný :-) |
O to ti preci nikdy neslo ne? :)
Jinak uz jsem to rikal 100x a reknu to po sto prvni :)- ty cvicis presne tak, jak by se melo cvicit, s rozumeme, promyslene, nikam se nezenes, nic nehortis (i kdyz obcas by ses mohl v treninku trochu "odvazat" :)) ), stridas ruzne treninky (i kdyz ted jsi se vydal spise silovejsi cestou...)....proste takhle nejak by to melo vypadat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 02, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 380 - 2.2.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 4x8x120kg
benchpress 10,10,8x75kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 4x15x25kg
zapažování 4xMAXx7kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:00hod
Jeden z nejhorších tréninků. Psychicky mě tyhle trénink s hodně opakováníma deptají. Těch 4x8 na mrtvých tazích bylo dvakrát těžší než minule 5x5x150. To má aspoň nějaký začátek, prostředek a konec. Tyhle bastardsérie mají jen konec, od začátku do konce.
Chtěl jsem lehkej týden a mám tady týden na hovno, u kterýho se vydeptám. Už aby byla neděle a zase pětky na stole.
Suplementace:
2 odměrky B.I.G. hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 02, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
jo,to me taky dostává  Nevím,proč se jim říká lehký,když když už se mi chce blinkat u první serky _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 02, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Těch 4x8 na mrtvých tazích bylo dvakrát těžší než minule 5x5x150. |
taky si na DL nazvedal o 90kg víc
ne, bez prdele, u mrtvol mám radši taky menší počet opakovaní s vyšší váhou, protože tak rychle neodejou spodní záda a zbytek těla dostane zabrat slušněji...
jinak 5x5 ti funguje pěkně a vypadá to na dobrej trénink pro tebe, alespoň podle logu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 02, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | jo,to me taky dostává Nevím,proč se jim říká lehký,když když už se mi chce blinkat u první serky |
To ja si dal dnes krasnych 8x8x130 na mrtvolu, jeste k tomu po pritazich, bylo mi naprosto bajecne a byl jsem v te chvili nejstastnejsi clovek v Brne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 381 - 4.2.2010
split - spodek
dřepy přední 8x10x55kg
mrtvý tah rovné nohy --
předkopávání 10x20kg, 10x25kg, 2x10x30kg, 10x25kg
zakopávání --
úzký benchpress 4x10x65kg
stahování kladky tricepsové -- dnes jsem si na to vůbec nevzpomněl. Vyřazuju z tréninku :-)
bicepsový zdvih s JČ vsedě 3x8x20kg, 6x20kg
ČAS: 1:05hod
Dnešní trénink byl rychlý, intenzívní, příjemný, ale osekaný. Na dřepy jsem šel ambiciozně. Chtěl jsem dát 10x10, ale nakonec z toho bylo 8x10, jeden kolega už dlouho čekal a tak mi přišlo celkem vhod to utnout a zachovat si kus fyzického zdraví, protože těch 8 sérií bylo na střídačku s dalším kolegou a poslední série byla stylem dolů-nahoru-výdech-nádech-výdech-nádech a dolů. Myslel jsem že padnu i s tak malou vahou. Ovšem jsem spokojený, pocit ve stehnech, který teď mám je k nezaplacení.
Mrtvé tahy vynechány. Předkopy jakž takž. Na zákopy nebylo dlouho místo a tak jsem se na ně taky vysral :-) Úzký bench po desítkách a ke konci to tuhlo. Ovšem dal jsem to a rezerva byla dost velká. Biceps dnes vsedě, protože mě všechno bolelo od pat po prdel. A to je vlastně všechno. Dobrej trénink. Krátkej, ošizenej, ale dobrej.
Suplementace:
2 odměrky B.I.G. hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 382 - 7.2.2010
split - vrch
push-press 4,5,5,3,4x70kg
přítahy v předklonu 5x5x80kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x5x35kg
přítahy na stroji nohama nahoru 4x8x70kg
kliky na bradlech 5x5x10kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg
ČAS: 1:35hod
Opět v akci a 5x5. Push-press ačkoli vypadá, že se nepovedl, tak jsem spokojenej. S přemístěním ze země. Minule 5x5x65 s odebráním ze stojanů a dnes mi to přijde jako rovnocený výkon.
Přítahy v předklonu nebyly na krev, tak nějak akorát. Minule s 85kg, asi bych to dal taky v pohodě, ale dnešní váha byla akorát. Tlaky na šikmé ovšem těžký. 5x5 jsem dal, ale s vypětím všech sil. Kliky na bradlech mě přestaly bavit po 12 a tak jsem si pověsil na krk závaží a dal 5x5. Biceps dobrej, pumpa jak hrom.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
Tyden "hnusnych" 8cek a 10tek je za tebou a ted uz jsi zase ve svem zivlu co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 1:06 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, tohle je mnohem lepší :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|