daymoon - Beach body challenge

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 62, 63, 64  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - daymoon - Beach body challenge  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> daymoon - Beach body challenge
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Najkl

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S dřepy laboruji už vcelku dlouho, taky jsem měl problém s procítěním nohou, přesně jsi to popsal, nevěděl jsem čím tu činku zvedám. Zkoušel jsem předúnavu kvadricepsů, ale s ní jsem neuspěl a tak jsem musel laborovat dále, Postupně sbírat informace a aplikovat je na sobě.

U mě byl velký problém s aktivací hýždí, stále samozřejmě je, ale pracuji na tom. Něco jsem si vzal od magiona, pomana a taky Pavla. Takže aplikuji vždy před dřepy hip thrusty jednonož, spolu s bulharama. Maximální zatnutí půlek a taky zákopy od Pavla z kanclfitu, nevím přesný název.
Dost zajímavé je, že u dřepu na široko s činkou nízko (tedy to co borci předvádějí borci z trojboje) jdu s váhami razantně dolů, na úzko dám daleko více. Takže zase jsme u zadku.

No a nyní k průběhu dřepu, nejvíce mi pomohly Pavlovy rady se šroubováním nohou, tedy prsty chytnout podlahu (ano cvičím na boso) a špičky se snažím vytočit ven ( externí rotace v kyčlích) , tím se mi zapojí hezky zadek. Poté se soustředím na zatnutí hamstringů a jejich aktivitu po celou negativní fázi.

Jakmile jsem dole myslím na to, abych odtlačoval podlahu ne na zvednutí sebe samotného. Toto je dost podstatné, opravdu si to představovat klidně zavřít oči. Takže zpočátku jsem negativní fázi jezdil dost pomalu, dole se cely maximalně zatnul, hlavně zadek, hámy a jdeme nahoru.
Samozřejmě také hodně dělá silové dýchání a celkové zpevnění těla, nejen myslet na nohy, ale to předpokládám zvládáš.

Někomu dřepy jdou samy od sebe, já se na ně musel dost zaměřovat a zkoušet co funguje a co ne. Však vyzkoušej a uvidíš :-) Držím palce ať se Ti daří!

Tímto bych chtěl poděkovat Pavlovi, který se nenechá odradit místnimi hejtry a nadále přispívá, nějak nechápu proč jim zde ležíš takhle v žaludku, reklama nebo ne. Přinesl jsi sem nové informace, z kterých jsem si toho dost odnesl. Mám rád i jiné pohledy na věc, přeci jenom k cíli vede spoustu cest. Prosím Tě nezanevři na tuto nepřející komunitu :-)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, myslím, že máš pravdu. Dost se v tom poznávám. Tvoje tipy použiju. Já cvičím taky bos. Někdy se mi dřepy povedou o hodně lépe, někdy nic moc. Někdy mi pomůže, když před začátkem negativní fáze stáhnu zadek, ale někdy mi přijde, že mi to naopak uškodí. Budu to zkoušet dál, ono to časem půjde.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2015 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za milá slova.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2015 3:55 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

3.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 5x87kg, 3x101kg, 2x114kg
deadlift 5x136kg, 3x154kg, 2x172kg
military press 5x56kg, 3x65kg, 2x71kg
pull ups 10x
farmers walk -

Po včerejší pauze to bylo dobrý, byl jsem docela odpočinutý. U dřepu se mi celkem povedlo držet velmi příjemnou techniku. Neříkám, že je správná, ani že je lepší, ale byla mi příjemná.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:21 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

4.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 2x5x80kg
deadlift 2x5x136kg
military press 2x5x56kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x

Dnešní úplněk teda cítím. To bláznivý počasí taky. Celkově se mám ale skvěle a dnes byl skvělý den na trénink.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 4:49 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

5.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 2x5x80kg
deadlift 2x5x136kg
military press 2x5x56kg
pull ups 10x
farmers walk 2x24m x 80kg

Dnešní trénink byl dobrý, lehčí než včera, ačkoliv váhy byly stejné. Venku byl ale nějaký divný tlak a potil jsem se jak čuně. Zítra mě čeká 5/3/2. Chtěl bych se do toho pěkně opřít, ale pokud nebude den, nechám to na příště.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 5:34 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

6.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 5x87kg, 3x105kg, 2x114kg
deadlift 5x136kg, 3x154kg, 2x176kg
military press 5x56kg, 3x65kg, 2x71kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x

Měl jsem v hlavě 120kg na dřepu, ale řekl jsem si před poslední sérií, že přidat 6kg za 3 dny je trochu moc a radši jsem ego vrátil zpátky do skříně. Někdo tomu říká zbabělost, já tomu říkám mentální vyspělost :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
PMKB5

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 7:54 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Měl jsem v hlavě 120kg na dřepu, ale řekl jsem si před poslední sérií, že přidat 6kg za 3 dny je trochu moc a radši jsem ego vrátil zpátky do skříně. Někdo tomu říká zbabělost, já tomu říkám mentální vyspělost :-)

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 5:07 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

7.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 2x5x65kg
deadlift 2x5x105kg
military press 2x5x47kg
pull ups 10x
farmers walk -

Dnes mi tělo říkalo, dej to dnes trochu lehčí, já už jsem unavený. Tedy dal jsem to lehčí. Poslední týdny jsem fakt rád, že bývá pátek. Tento týden je zase super dlouhý víkend. Jsem hrozně rád. Zítra bude možná pauza, jedu na chalupu za našima. Pokud bude energie, trénink dám až se vrátám.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 8:46 am    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

9.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 2x5x80kg
deadlift 2x5x136kg
military press 2x5x56kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x

Včera byla přece jenom pauza. Celý den jsem běhal venku a když jsem rozlešťoval tvrdý vosk na autě, tak jsem si pěkně máknul, takže to byl včerejší trénink :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:29 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

10.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 2x5x65kg
deadlift 2x5x127kg
military press 2x5x47kg
pull ups 10x
farmers walk 2x24m x 80kg

Po zase asi deseti dnech se zítra přiblížilo 6x1. Dnes jsem dal, což se minule osvědčilo, lehčí 2x5. S největší pravděpodobností je zítřejší 6x1 poslední 6x1 pro nějakou dobu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:24 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

11.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 1x87kg, 1x101kg, 1x110kg, 1x114kg, 1x123kg, 1x128kg
deadlift 1x141kg, 1x154kg, 1x172kg, 1x185kg, 1x194kg, 1x203kg
military press 1x47kg, 1x56kg, 1x65kg, 1x70kg, 1x74kg, 1x79kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x

Parádní trénink. Ani jsem netušil, že to tak dopadne. V rámci dnešního dne jsem přehodnotil dosavadní odpolední trénink a zase, bože jak jsem rád, budu navštěvovat školní dětské hřiště (tam se bezvadně hodím) a budu tam blbnout po činkovém tréninku. Úplně hrozně krásně se tam běhá, protahuje a opaluje.

Dnešní MT je PR a na dlouho poslední. Na činku totiž nenaložím víc. Další postup, pokud to vůbec bude hrozit, abych se přiblížil tak vysoké intenzitě, budou dvojky, trojky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
PMKB5

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezkýýý! "Easy Strength", a jak to funguje, co? :-)

Mimochodem Dan John má novou knížku, Can You Go?: Assessments and Program Design for the Active Athlete and Everybody Else . Už to čtu, moc dobrý, a navíc děsná sranda jako vždy. Už samotná první kapitola:

Assessing the Question - What Do You Want?

Part of my job is to ask people, “What do you want?”
I’m not a department-store Santa; I’m a strength coach. Some might think I have a magic bag filled with goodies designed to strip bodyfat and build lean body mass, but instead I have just a
handful of tools.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je totiž otázka, kterou by si měl zodpovědět každý. Pokud na ni odpověď nezná, bude pořád bloudit (i když vím, že kdo nemá cíl, tak nebloudí).

Easy strength budu rozhodně opakovaně zařazovat.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 4:05 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

12.5.2015

A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg

back squat 10x47kg
deadlift 10x87kg
military press 10x47kg
pull ups 10x
farmers walk -

Dnes jsem po tréninku byl zase na hřišti. Chvíli jsem skákal přes švihadlo, celkem dobře to šlo. Pak jsem dribloval s míčem a tak různě blbnul. Myslím, že je celkem dobré zapojit tělo do hry a pěstovat taky koordinaci pohybů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - daymoon - Beach body challenge Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 62, 63, 64  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: