|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 08, 2016 4:33 am Předmět: |
|
|
Přiznám se, včera jsem necvičil. Vstávačka jako každý den ve 3:50. Od půl sedmé do půl sedmé služebka na cestách. Jídlo kvalitní, to ano. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 08, 2016 7:31 pm Předmět: |
|
|
8.9.2016
run 2 min
atletická ABCD
agility ladder
3x
sit up 20s
T2B 20s
russian twist 20s
wall climb 20x
hand stand 20s, 20s, 20s, 20s
deadlift 5x110kg, 3x140kg, 1x175kg
military press 5x60kg, 3x60kg, 1x65kg
AMRAP with progression 2x,4x,6x,8x,10x for 10 minutes
thruster 30kg
burpee over bar
=112x
sit up 50x
push up 30x
bar muscle up 4x3
Uvidíme.
Dnes jsem tam byl naposled. Miluju CrossFit. Miluju jeho programming, ale musí to mít hlavu. Tohle není trénink CrossFitu, tohle je hovadina. Zničit se umí každý blb. To jsem uměl už v patnácti. Nerad to říkám, ale ne, takhle se pokračovat nedá. To není práce na zlepšování, to je jen usilovné plácání a doufání, že z toho něco bude. Proč ti kluci tam tahají mrtvým tahem po možná letech tréninku 90kg max? V jakýchkoliv tréninkových kolech jsou 2x rychlejší než já. Ve všem. Ve WODu je rozbiju na mraky. Ale o tom to není. Jde mi o to, že se chci připravit na závody, ale tohle mě připraví tak akorát do rakve. Už mám něco odcvičeno a vím, že tohle nefunguje a nemůže fungovat.
Trenér musí taky reagovat na lidi, co trénuje a né čumět do počítače. Pardon, ale to, že se ta tělocvična nemůže jmenovat CrossFit mi už něco vysvětluje. Neříkám, že všichni CrossFit trenéři jsou ok, ale aspoň šli okolo kurzu. Aspoň někdy zažili něco, co se může jmenovat CrossFitový trénink.
Jsem akorát naštvaný a zklamaný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 09, 2016 4:50 pm Předmět: |
|
|
9.9.2016
ring pull over 3x10
pull up 3x5x24kg
shrugs 10x87kg, 2x10x105kg
shoulder rehab
bicep curl 2x10x47kg
jump rope DU dost
Dobrý páteční. Pohodička. Měl jsem pocit, že tam ještě něco bylo ale už nevím. Aha, už vím. Právě jsem dopsal shoulder rehab. Vy ale nevidíte tu historii. Škoda. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 10, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
10.9.2016
crunche 3x15
shoulder mobility
thruster 2x10x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg
parallel bars dip 10x, 5x, 8x, 10x, 10x
bar muscle-up 3x
pull up 2x10
jump rope DU x
Pěkný sobotní trénink. Bavilo mě to. Byl jsem na novém hřišti. Jsou tam fajn bradla a hrazdy. Budu tam taky chodit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 10, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
Dnes jsem tam byl naposled. Miluju CrossFit. Miluju jeho programming, ale musí to mít hlavu. Tohle není trénink CrossFitu, tohle je hovadina. Zničit se umí každý blb. To jsem uměl už v patnácti. Nerad to říkám, ale ne, takhle se pokračovat nedá. To není práce na zlepšování, to je jen usilovné plácání a doufání, že z toho něco bude. Proč ti kluci tam tahají mrtvým tahem po možná letech tréninku 90kg max? V jakýchkoliv tréninkových kolech jsou 2x rychlejší než já. Ve všem. Ve WODu je rozbiju na mraky. Ale o tom to není. Jde mi o to, že se chci připravit na závody, ale tohle mě připraví tak akorát do rakve. Už mám něco odcvičeno a vím, že tohle nefunguje a nemůže fungovat.
Trenér musí taky reagovat na lidi, co trénuje a né čumět do počítače. Pardon, ale to, že se ta tělocvična nemůže jmenovat CrossFit mi už něco vysvětluje. Neříkám, že všichni CrossFit trenéři jsou ok, ale aspoň šli okolo kurzu. Aspoň někdy zažili něco, co se může jmenovat CrossFitový trénink.
Jsem akorát naštvaný a zklamaný. |
dovolim si reakci
ano mas smulu, on mel nakonec Poman asi pravdu s tim svym ..ze CF likviduje lidi
ja mel nastesti stesti na rozumneho trenera
pamatuju si, ze jsme jeli treba 8 tydnu bez Wodu, jneom klasicky silovy trojboj s par doplnkama, ale pravidlem to asi nebyva
AD : kde mas to hriste, ktere jsi tak chvalil? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 10, 2016 9:53 pm Předmět: |
|
|
V Žabovřeskách na Lipské. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 11, 2016 4:02 pm Předmět: |
|
|
11.9.2016
crunch 3x15
ring pull over 2x10
squat clean 2x5x47kg
parallel bars dip 10x
bar climb 5x
chest to bar pull up 2x10
jump rope DU xx
Byl jsem ráno i odpoledne. Strávil jsem dnes docela dost času cvičením, ale nevím, co jsem všechno dělal. Tohle je jen to, co jsem si teď vzpomněl. Byl jsem dvakrát na skejtu, to bylo asi nejlepší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 16, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
16.9.2016
crunches 3x15
hang power snatch 3x5x47kg
pull up 3x10
squat snatch & jerk 3x5x47kg
pull up 3x10
clean grip high pull 3x10x47kg
Od pondělí jsem byl na služebce. Včera jsem se jen protáhnul a dnes byl takový první začátečnický trénink. Celý den jsem byl venku, takže až teď večer. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 17, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
17.9.2016
ring pull over 3x10
floor press 20x47kg, 8x65kg, 10x83kg
shrugs 3x10x83kg
bicep curl 2x10x47kg
Dobré na sobotní ráno. Bavilo mě to moc. Flákám to, ale to není důlěžitý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 17, 2016 4:40 pm Předmět: |
|
|
squat clean 5x47kg, 5x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg
run 1000 m
Ještě odpolední legrácka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 18, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
18.9.2016
crunches 3x15
front squat 10x47kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 3x92kg
snatch grip press 4x5x47kg
Je to kratší a navíc to bylo rozdělené na dvě půlky. A ráno jsem byl ještě jezdit na boardu. To bylo fakt dobrý. Už pokukuju po dlouhým boardu \mn/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 19, 2016 3:46 pm Předmět: |
|
|
19.9.2016
crunches 2x15
ring pull over 2x10
clean & jerk 10+5+5+10=30x61kg
pull up 6x5x24kg
30x ze země nahoru, 30x ze stropu dolů. Co je lepšího? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 20, 2016 7:33 pm Předmět: |
|
|
20.9.2016
run 5x40m
jump rope 1 min SU, 30s DU, 30s DU, 1 min SU
sit-up 30x
push-up 20x
T2B 10x
burpee 15x
power clean technika
T2B 20x
front squat do 1x110kg
21-15-9:
thruster 30kg
burpee
pull up 20x
Mám pro dnešek dost. Musím ještě chvíli fungovat, ale bude to náročné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 21, 2016 6:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes to byl jen důkladný strečink . Chtěl jsem cvičit, ale nešlo to. Ale skejt byl :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 22, 2016 7:39 pm Předmět: |
|
|
22.9.2016
run 2x40m
crawling ... 10x
sit-up 4x30
plank 3x30s
5-4-3-2-1:
box jump
push-up
pull up
burpee
lunge
power clean 3x3x60kg
back squat 3x100kg, 3x110kg, 3x115kg
10 minutes:
ODD: KB swing 20sx24kg + 40s rest
EVEN: KB snatch 5+5x24kg
tabata:
burpee
Dobrý to bylo. Možná jsem maličko mohl makat víc na kondici. Protahování mě hrozně nebaví.
A skejt byl samozřejmě taky :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|