6. den / 6. trénink / hmotnost 119,2 kg (-2,9 kg/ 6 dnů)
Trénink:
pás 6 km/hod. , 15 min. jako rozcvičení
Dřepy na multipressu 60x5, 80x5, 90x5, 100x5 , 60x5
legpress 100x10, 150x10, 190x10 , 150x10, 100x10
přednožování 5x75x10
zanožování v sedě 5x 65x10
zanožování v leže 20x10, 25x10, 30x10
výpony ve stoji na stroji 30x10, 45x10, 60x10, 75x10 , 75x10
výpony v sedě na stroji 40x10, 40x10, 40x10, 40x10, 40x10
pás 6 km/ hod, 15 min. jako uvolnění.
Dnes první dřepy po dlouhé době...no nevím. Těžké to není, ale rameno to moc nedává. Je to smit. přístroj, možná to půjde prakticky bez držení. Zkusím.
Jídelníček
hmotnost mi oproti včerejšku dost padla a taky jsem v ketoze, tj. dnes jsem přidal Kcall
Snídaně: 13 g glutamin, 20 g Triade,
Trénink
Po tréninku: 13 g glutamin, 20 g triade, Rossman protein tyčka (v autě)
Oběd: 150 g telecí steak, 150 g vařené brambory, zelenina
svačina: 408 g krkovička na grilu s mořskou solí a pepřem, trocha kremžské hořčice, křenu a piri piri
Večeře: 3 odměrky hydro delicate do vody
Před spaním: 13 g glutamin
cca 2550 Kcall, 226 g bílkovin, 55 g sacharidů, 155 g tuků
Šestá padesátka cukrů za sebou
No jsem čuník - na svačinu přes 400 g krkovičky...to že to bylo úžasné nemusím psát. Jeden z pozitivních vrcholů tohoto dne:o)
Uvidím, jestli se mi podaří srazit hmotnost pod 119 kg do konce týdne...myslím, že asi ne.
I tak zatím spokojenost. Hmotnost padá přiměřeně, moc se netrápím a dnes jsem se docela najedl:) Rameno drží, záda jakž takž taky.
Zítra hrudník, triceps, ramena
Něco výstižného na odpoledne:o)
Naposledy upravil Deadlift dne čt říjen 22, 2015 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Hej prostě jak to děláš? Že žereš milion bilkovin a máš ketózu? Já mám nyní 74kg, 120g bílkovin denně, do 20g sach a tuky kolem 120-150g a v ketóze jsem byl tak jednou......
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Večer to změřím-pochybuji, že budu v ketoze. Při CKD jsem byl tak na polovině bílkovin a do 20 g cukrů.
Taky vážím víc...nevím.
Vypozoroval jsem, že na tuky reaguji dobře. Nemám hlad ani záchvaty žravosti a hlavně absentuje chuť na sladké, což je můj mor. Sežeru neuvěřitelně sladkého (klidně celou marlenku s tím, že za hodinu mám hlad). Jakýkoliv cukr poctivě zabuduji v podobě tuku.
edit: nedalo mi to a tady je fotka:
Naposledy upravil Deadlift dne čt říjen 22, 2015 3:06 pm, celkově upraveno 1 krát
7. den /7. trénink / hmotnost: 118,9 kg (- 3,2 kg/ 7 dnů)
Trénink:
benchpress na hammeru 5 cihliček x 8, 6 cihliček x 8, 7 cihliček x 8, 8 cihliček x 8, 9 cihliček x 8, 9 cihliček x 8
kliky na bradlech na stroji-fixované kotníky 105x8, 120x8, 150x8, 120x8, 105x5, 105x8
benchpress na multipressu 60x8, 80x8, 90x8 , 60x8
tricepsové seated dips 5x10 cihliček x 8
tricepsové stahování kladky-nezávislé kladky 5x10
tricepsové stahování lana 3x12
upažování v sedě na kladce + předpažování v sedě na kladce 3x8+6
W tlaky na kladce + předpažování podhmatem na kladce 3x8+6
upažování v předklonu na kladce 3x10
chůze na pásu 6 km/hod. 30 min.
Jídelníček:
Snídaně - v autě protein tyčka
Trénink
Po tréninku: 2 odměrky hydro ve vodě, 13 g glutamin
Oběd: 400 g mletého hovězího se šalotkou
Večeře: 400 g vepřová krkovička na grilu
Večeř 2: 2 dl mléka, 10 g másla - mám hlad/chuť:o)
2750 Kcall, 236 g bílkovin, 51 g sacharidů, 181 g tuků, 3 l vody
Mnoo....tak nějak to jde. Hmotnost trošku ubývá, síla trošku roste. Snad to jde správným směrem. Jsem kupodivu pořád v ketose. Sedmá padesátka cukrů za sebou.
Jestli i zítra bude na váze méně i přes tu dnešní kalorickou a hlavně tukovou spoušť - tak nevím:o)
Zítra to bude časově náročné, ale rád bych šel zase na trénink.
Dost mě zlobí atopický ekzém - bolí to a cpu do sebe kortikoidy a antihistaminika - takže bych spal. Jsem prakticky nepoužitelný :o (
Snad se to brzy zlepší.
Nechce se mi drbkat s jídlem, takže dnes taková minimalistická varianta.
...a na toto se těším:
Naposledy upravil Deadlift dne pá říjen 23, 2015 9:22 pm, celkově upraveno 2 krát
Hammer ze shora 5x 8
hammer row 5x8
Hammer ze spodu 4x8
Mrtvý tah 70x5, 90x5, 110x5, 120x5
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 20x8 + 10x8, 20x8 + 10x8, 20x6 + 10x6, 20x6 + 10x6
bicepsový zdvih na scot. lav. na stroji 4x8
bicepsový zdvih na stroji v sedě s oporou loktů 4x8
spodní břicho 3x10 (poslední sérii celý sloup závaží)
horní břicho 3x10 (70 kg)
zkracovačky 3x12
chůze na pásu 6 km/hod. 21 min.
Jídelníček:
Snídaně: 3 vejce, 10 g másla, 2 dl mléka, 13 g glutamin
Oběd: 400 g pečená vepřová žebra
Po tréninku: 13 g glutamin
Věčeře: 388 g vepřová krkovička na grilu, 50 g grilované směsi brambor, mrkve, lilku
cca 2600 Kcall, 232 g bílkovin, 18 g sacharidů, 167 g tuků, 3 l vody
Pokud se nepletu, tak zítra ráno by hmotnost mohla poposkočit celkem výrazněji než o deset deka jako dnes.
Další zápis až v úterý, zítra jdu cvičit. V pondělí bude volný den a carb - up a v úterý dopoledne carb up a večer do fitka.
Vlastně mi z toho leze takové na moje poměry vysokokalorický (v dietě mívám okolo 2000 Kcall), vysokoproteinový a tukový model - nějaká varianta na CKD. V ketose jsem dnes na dvojce.
Nějak špatně snáším léky co beru na atopický ekzém...docela otíkám. Asi se na ně vykašlu a nechám to odeznít pozvolna samo.
Jinak ke vší úctě k naší profi elitě (nemyslím to ironicky),
tak tady je starý záběr našeho doposud nepřekonaného nejlepšího profíka-to byla prostě pecka:o)
Benchpress na hammeru 5x 5-9 cihliček x 8 opakování
kliky na bradlech na stroji s fixovanými kotníky 105x8, 120x8, 157,5x8 , 120x8, 105x10
benchpress na multipressu 50x8, 80x8, 92,5x8 , 80x8, 50x8
triceps seated disp 5x5-10 cihelx8
tricepsové stahování lana 4x10
tricepsové stahování kladky - nezávislé kladky 4x12
přítahy jendoruček k bradě 20x8, 20x10, 22x6
upažování v sedě na kladkách + předpažování podhmatem na kladkách 3x8+6
W tlaky na kladkách 3x10
upažování v předklonu na stroji 3x10
sed leh na stroji 10 x 60kg x 10 opakování (pauza 5-10 nádechů)
50 sérií za 53 minut - docela fofr.
Do dneška jsem byl mimo Ostravu - obdivoval památky a celý den chodil.
Strava nic moc. Snažil jsem se jíst denně aspoň dvě proteinové tyčky a večer dvě až tři odměrky hydra, ale přes den slabota. Spíš málo bílkovin a dost cukrů-takže očekávám zděšení při zítřejším vážení:o)
Zítra ráno vstávám brzy a před sedmou chci do fitka. v deset odjezd do Tater - zase pár dnů pryč. Další trénink je tedy zítra a to Záda, biceps. Nohy beru, že odchodím v těch Tatrách. V pátek návrat a pokud to jen trochu půjde, hned do fitka na prsa, triceps a ramena. V neděli opět odjezd, ale snad ráno stihnu odcvičit a pak úterý až čtvrtek na cestách. Prostě je to dost nanic to cestování - tedy vzhledem k pravidelnosti cvičení.
Tento týden to vidím tak 4x.
Dnes hekticky - 50 sérií za 53 minut. Pauzy u hrudníku do minuty a u tricepsu a ramen cca 30 sekund. Břicho do 15 sekund.
Strava - katastrofa. Co vlak dal. Večer po tréninku 20 g glutaminu a 3 odměrky hydra do vody.
Dnes start dne za vyližprd....
Tím jak pracuju v SR jsem si neuvědomil, že je dnes svátek a fitko otevírá později, takže zbytečné vstávání a stejně zavřeno. Při přenášení letních pneu jsem si natáhl záda, takže to bychom měli :o (
Tj. bez tréninku směr Tatry.
Jídelníček - resp. jeho předpoklad.
Snídaně: rozvar z jablek a rozinek
Svačína: tuňákový salát a 2 malé krajíce celozrn. chleba
Oběd: nevím - něco na Štrbskom plese
věčeře : tuňákový salát, krajíc celozrn. chleba
Večeře 2: asi restaurace - maso
...ještě pořád v Tatrách.
Jen schematicky - u Popradu odstavené auto. Odešla spojka. Odtah + oprava 1300 EUR ještě týden tam to auto bude.
Domů tedy vlakem a příští týden vlakem zpět do Popradu. Poslední týden vč. cestování mě tedy vyjde na 50 000 Kč, což je opravdu k nasrání.
Dnes tůra 5,5 hod s 2 dl vody a půl sušenkou. Zbytek jsem v rámci pokračování rodu nechal dítěti. Nabalení jak kdybychom šli na pol jsem nakonec šel část trasy v tričku. Batoh měl cca 10 kg. Takže to bych považoval za aerobku.
Moji nasranost z nenadálého výdaje peněz mírní to jak moc jsem pyšný na svoji čtyřletou dcerku, které dnes šlapala těch 5,5 hod. s námi. Je moc šikovná:o)
Zkusil jsem po letech Šariš a pokrok tu je...není projímavý, ale chuť není nic moc. Zlatý bažant je o dost lepší (Plzeň je Plzeň:o)
30.10.
....zpět v ČR.
proklínám slovenské železnice a personál tupý skoro jako personál české pošty:o)
Myslel jsem, že blbec se statisticky najde všude, ale dnes jakkoliv jsem přišel do kontaktu se železničáry, to katastrofa. Nakonec jsem reklamoval lístek, který mi paní ani napodruhé na dvou žel. stanicích nebyla schopná vydat (ono z Popradu do Ostravy asi v životě nikdo nejel)...do formuláře o reklamaci jsem napsal popravdě jako důvod reklamace do formuláře: debilita personálu.
Dorazil jsem v 20 hod. domů, 20:15 hladový a žíznivý ve fitku. 20:45 nás hnali do šaten.
Tj. trénink 28 min. a 30 sérií:o)
V plánu byla záda, biceps, břicho, ale z časových důvodů dám ten biceps zítra.
Trénink:
hammer zhora 5x up to 9 cihliček x 10
přítahy v sedě s oporou hrudníku hammer 5x10
shyby s nadlehčením 5x8
přítahy spodní kladky na nezávislých kladkách 7x8
sed leh na stroji 5x sloup závaží x 6
zkracovačky 3x15
Jídelníček - katastrofa. Pokud si vzpomínám, tak:
Snídaně: 1 loupák, neslazený čaj
oběd: malá bageta šunka sýr, voda
svačina: musli tyčka, voda
Před tréninkem: pár kuliček hroznového vína, voda
po tréninku-večeře: 4 celá vejce na másle, malý krajíc celozrnného chleba, sklenice 100% jablečného džusu
před spaním: 20 g glutaminu
...dnes strašný kalup.
Zítra v 10 zase odjezd k Polsku, předtím ale fitko.
V neděli dtto. Jedině v pondělí jsem doma - zbytek týdne na cestách...no bude to mazec.
To asi ne, ale co si myslet o někom kdo Vám řekne, že dítě 4 roky jede sice zadarmo, ale Vám na klíně!!! (jako opravdu 4 hodiny na klíně????... a když chcete jízdenku, tak Vám prodají plné jízdné pro to malé prtě a nejlepší že čísla sedal byla asi 34,85, 90...s tím, že jsme ve vagonu byli asi s dalšími pěti lidmi. Na další zastávce mi tvrdili, že oni neví která sedadla jsou rezervovaná a na můj dotaz, že se tak klidně může stát , že na každé stanici prodají lístek na to samé místo aniž by se to dozvěděli jen tupě koukali. Moje připomínka, že kdyby náhodou jeli rodiče se třemi dětmi, tak by vlastně mohli být rádi, že jedou v jednom vlaku nedejbože i ve stejném vagonu - že bych čekal, že v 21. století existuje něco jako možnost rezervace sedadel dle požadavku cestujícího a ne, že mi to náhodně vygeneruje PC...prostě idiocie nejhrubšího zrna. Připadal jsem si jak v Rumunsku - koukali na mě jako by mi nerozuměli a zároveň žasli nad tím, že je možné si rezervovat místo, když už za tu místenku platím. V SR jsem jel vlakem poprvé a naposledy. Všude samý nepřizpůsobivý podle vzhledu opravdu debilní spolubčan a pracovníci železnice jim to nechtěli kazit a tak zapadli. Korunu tomu dalo to, že když jsem si bláhově myslel, že když vidím před sebou terminál na kartu a nahlásil předem platbu kartou tak paní mávala lístkem s hláškou - já už jsem to dala hotově-tak chcete ten lístek nebo ne....dejte mi hotovost!....prostě banda idiotů
Zase na druhou stranu - na dálnici mi zastavil asi po dvou minutách člověk a pomohl mě i mé rodině dostat se mimo dálnici...tj. není to nic proti SR, ale proti tomu detenčnímu stavu...slovenské železnici. Já mít takové zaměstnance, tak jdou zítra na pracák.
Já to chápu...ale nemůžu za to a vlastně mě to jako jejich zákazníka nezajímá. já platím za cestu Poprad Ostrav 2x tolik co za cestu Praha Ostrava + za děcko, které má být zadara a je mi fuk že aní ráno nasral manžel, v poledne šéf a že má PMS. snad to píšu pochopitelně. Jako zákazník nemám být závislý na náladách a individuálních libůstkách personálu. Platím za službu a tak ji za své peníze očekávám nehledě k okolnostem.
Stejně tak debilní personál je na některých ostravských poštách, když mi tvrdí, že když posílám doporučený dopis z Ostravy do Prahy a jako odesílatele uvádím SR, že se jedná o zahraniční zásilku!!!!....na můj dotaz, že kdybych měl firmu v Japonsku, a posílal balík z Ostravy do Prahy, zda podléhá celnímu řízení, když je to vlastně zahraničí paní hleděla přesně jako ta v Popradu.
Chápu, že každý nemůže být "gifted"...ale zase co je moc, to je moc.
jasný máš pravdu. Na Slovensku půlka lidí cestuje vlakem zadarmo, tak to musí někde vykompenzovat. Zažádej si o občanství a krom vlaku budeš mít zadarmo i dovolenou:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru