Mrtvy tah z deficitu:
1x6x70kg
1x5x110kg
5x5x140kg
Dotahy z ramu:
1x3x160kg
3x3x170kg
Celne drepy:
1x6x70kg
5x5x100kg
Zhyby paralelny uchop:
5x6xCarabas hore podrzane kazdy jeden
T-tyc siroky nadhmat:
5x6x80kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x8x55kg
Upazovanie v stoji:
5x10x10kg
Krcenie ramenami s kotucmi:
5x10x25kg podrzane, stlacene
Military press:
1x20x20kg
Hodnotenie treningu: Dnes den blbec. Cokolvek sa okolo mna mihlo, vseeetko ma nasralo Teda, ani nie tak vsetko, ako kazdy Ale bola to nie taka nabudzujuca nasranost, skor taka "aaaa chodte vsetci do pi*e" spolu s rezignovanym mavnutim rukou a apatiou.
Tak ale predsa som si skusil zlepsit naladu v gyme.
Este som sa len rozcvicoval a uz zo mna kvapkal pot, tricko uz malo flaky a kysliku bolo v miestnosti cca ako v plynovej komore. Neuveritelne dusno a ked sa rozprsalo, mal som pocit, ze to je este horsie.
Napriek tomu som sa pustil do mrtvol z deficitu - naposledy som robil so 150kg, ale este stale mam absolutne zmasakrovany chrbat z pondelka a utorka, takze som ani nepredstieral snahu nieco pridat na cinku Ale aj s blbou 140kou som sa natrapil velmi slusne - ale bola snaha o rovny chrbat, vystrceny zadok dozadu atd, no proste technicky cisto. Cely chrbat naliaty krvou pulzoval ako zila na krku nahnevaneho telocvikara, ale dobry feeling.
Dotahy fajn vec, tam som sa zas pokusil zamerat na vrch chrbta, kde, ako som som pisal, sa zvyknem lamat pri vacsich vahach, co sposobuje tu ohavnu techniku. Tak hadam to dacomu pomoze Iba zeby nie. Trapezy z toho citim kvalitne, tak sa nechajme prekvapit, budem to pre vas dokumentovat.
Drepy dobre, tak akurat vaha aj opakovania, len sa mi z mokreho tricka smykala cinka z ramien a musel som drepovat rychlo, nez sa mi strepe dopredu*a20* V jeden moment som si nahodil cinku na ramena a z tricka som tym vyzmykal tenky curek potu, ktory mi stekal pod pazuchu
Cim som bol unavenejsi, tym viac potu zo mna crcalo, ked som sa zohol, lialo sa mi z nosa, ked som stal rovno, pot stekal z cela do oci, nakoniec sa zacal hadam potit aj sam pot, ked som chodil, stehna veselo cvachtali jedno o druhe, no brutal.
Ramena som len poskadlil, citim, ze ma trochu taha prave rameno po benchoch, nic tragicke, ale naco riskovat zhorsenie - som uz stary a krehky ako cinska vaza z dynastie Ming. Takze upazovacky a jedna dlhsia seria military na prekrvenie.
Ku koncu treningu sa objavili Tepli bratia. V pohode, pozdrav a tak, ale ten zavan parfemu, co sa za nimi niesol bol des. Cela satna smrdela ako duhovy klub zdruzenia milovnikov kakaovych vencekov, az by aj Elton John povedal, ze to uz prehanaju. Vrchol bol, ked som tam behal nahaty po sprche a otvaral si skrinku, ked sa mensi z "bratov" objavil v satni a dal sa tlacit okolo mna v tej uzkej ulicke smerom k svojej skrinke... No, netusil som, ci sa mu otocit predkom, ci zadkom, ci ako, tak som sa tam nacapil nejak na stenu a tvaril sa, ze sa o mna neobtiera.. Pffff, first gay contact, ale ziadny extra zazitok
Na vikend idem zas moknut niekam do lesa v kostyme, takze najblizsi trening v pondelok, ale nevadi, v tej horucave je to aj tak masaker, ze by sa aj tava (velbloud, keby nahodou... ) poblula.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie treningu: Dnes som to musel saaakra zrychlit kvoli niekolkym faktorom:
1. Smutni chlapci a ich korte bohuzial znamena, ze obcas sa domotaju az do vzdialenych kutov gymu, kde ziarovky len tak blikaju, prach sa viri v dusivych oblakoch a zvuk sa rozlieha duto a desivo - k drepovaciemu stojanu. Prave dnes, ked som dosiel do gymu, zaupel som hrozou, lebo som videl, ze vsetci traja sa s chutou striedaju pri dre... krceni kolie... skratka hybani v drepovacom stojane. Takze som musel absolvovat najdlhsiu rozcvicku na svete (dobra pol hodina, co som mohol drepovat bola vyplnena dynamickymi strecingami, co som kde videl a neskor aj takymi, co som si sam vymyslel a dam patentovat) a pritom pozerat ako ten s okuliarmi robil stvrtdrepy spojene s goodmorningami az chrbat praskal, ten vysoky, co ma stale sustaky zas v spodnej faze zrazu stal na spickach, smerom hore sa mu bortili kolena dovnutra a chrbat mal gulaty ako pani Gitka od nas z prace, ktora upratuje WC a vlaci dve vedra s vodou a este pred sebou tlaci vozik so saponatmi. Ten treti medzi nimi potom vyzeral ako sampion, ked skoro takmer drepoval. V Cine sa vystriedali tri vladnuce dynastie, dinosaury zvolna prechadzali z jury do kriedy a neskor vyhynuli, alebo sa operili a v podobe bocianov desili nevinne ropuchy, clovek (zivocisny druh, nie ten nezmar so stehnami ako trabanty z tohto fora) zliezol zo stromu a postupne stratil ocas (zadny) a dostal sa raketou az na Mesiac... a oni este stale drepovali. Nakoniec horko tazko skoncili s usmevom a vetou "uz sme skoncili" a opustili stojan, mieriac k mrtvemu tahu, ktory podla mna robia doteraz a budu ho robit az kym sa nezruti zapadna civilizacia, vychod preberie vladu nad svetom a neskor nas vsetkych vymaze explozia slnka. V tom case snad uz pojdu benchovat.
2. Striedal som sa s jednym chlapcom, ktoremu som nahadzoval/zhadzoval kotuce, aby tam mohol drepovat so mnou, vysvetloval som mu techniku drepu, nakolko som si trufal sa vyjadrit a postupne som s nim dal dokopy zadny drep aj celny drep tak, ze to uz bolo aj hlboke aj bez predklonu, stabilne a pozeratelne. S podelanymi 70 kilami sa nakoniec tak vytrapil, ze mi nadsene oznamoval, aku bude mat zajtra svalovku Je to zlatik.
3. Cez vikend som moc nedal spanku ani strave a proste nebola energia na moj tradicny nozny maraton, zato som mohol spat na spinavej zemi, moknut v desivej burke, alebo naopak si prazit koule na slnku, co by rozpustilo aj terminatora a rozhodne by nebolo ziadne "i'll be back", len mastna kaluz.
Nuz teda: drepy vlastne celkom dobre, 170kg stale bez pomoci, sebaisto, s usmevom na perach a s ruzovou vyhliadkou na svetlejsie zajtrajsky plne blahobytu a lasky po svete. Celne drepy este lepsie, dve opakovania so 130 som tusim este ani nedal, takze mega, ale nezvyraznujem, aby mi to tu niekto nezavidel.
Trochu lutujem, ze nevysiel predkop a zakop alebo vypady, proste nieco pumpovacie, mam taky ten pocit, ze nieco tomu chybalo, ako ked mi na strednej skole dosli domov rodicia skor z prace, takze som s frajerkou jaksi nestihol dokoncit vsetko tak, ako bolo treba. Mam na mysli domace ulohy, samozrejme.
Lytka - pokracujem v boji. Jednu seriu to drvit velou vahou a dalsiu hned za tym komplet rozsah pohybu so zatnutim navrchu. Ci z toho nieco bude vie len Lytkovy boh.
Inak cez vikend mi zas hrozi nejake cestovanie, co uz ma fakt serie, uplne mi to rozhadze treningy a potom to dohanam takymito paskvilmi, ako bol ten dnesny. O ramenach si mozem nechat snivat a celkovo som z toho frustrovany Zrkadlo a vaha mi sice klamu do oci, ale ja viem, ze som maly a slaby a ze to bude este horsie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ved si priznaj, ze tomu dnes chybala leginova bloncka
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Kliky na bradlách:
5x5xCarabas + 20kg + 1x5xCarabas
Rozpažovanie na rovnej:
5x6x15kg
Krčenie ramien s kotúčmi:
5x10x25kg ale podržané všetko brutálne dlho, pomalá negatívka
Biceps s JČ:
5x6x15kg
Sťahovanie kladky jednoručne - lano:
5x10x15kg
Hodnotenie tréningu: Dnešný zápis s diakritikou, lebo keď ju nepoužívam, ľudia nevedia, že píšem po slovensky Tak hádam to takto bude lepšie.
Tréning dnes nejaký vytrápený, sila snáď aj bola, ale nálada absolútne nič. V poslednom čase som nasraný jak pitbull s boľavým zubom a nedarí sa mi tú náladu pretransformovať do cvičebnej nálady. Asi už to chce dovolenku a vypadnúť k moru.
Benchpress = dnes tam popadali aj nejaké vyššie opakovania, ale tu a tam bola dopomoc, takže nerátam si PRka, aby som bol k sebe aj ostatným čestný, každopádne prvých pár sérií ma riadne vyžmýkalo a zbytok bolo len trápenie.
Postupom tréningu sa malinko zlepšila nálada aj nasadenie, superséria klikov a incline tlakov bola pumpovačka jak prase, kozy jak Tatry (raz z nich budú aj Alpy a neskôr Himaláje, zatiaľ som rád, že som sa dostal cez kopček za mestom, na ktorom sa sánkujú deti do štyroch rokov ), pekne vyhecovaný.
Ruky som už len tak pokladkoval a poohýbal, nech sa zdá, že s nimi niečo robím.
Dnes vo fitku nebol dokonca ani nikto zaujímavý, čo by mi zdvihol náladu alebo ma rozptýlil, len ku koncu sa objavila nová várka nejakých smutných chlapcov, ale nestíhal som ich sledovať.
Dúfam, že sa mi zlepší tá nálada, seriem sám seba.
Hodnotenie treningu: Tak konečne zase raz normálna nálada. Všetko je slniečkové, ružové, poníkové, dúhové a rozkošunčké
Dnes nácvik suma. Malá zmena mi nemôže uškodiť - z deficitu budem ťahať klasikou, ťažké váhy sumom, hádam ušetrím spodný chrbát a pohnem váhami.
Tie jednotky so 180kg s veľkou rezervou, technika bola veľmi slušná - myslím, únava nijak raz nenastupovala, evidentne sumo fakt hodne šetrí chrbát (ale asi nie až tak, v tejto chvíli cítim, ako pomaly tvrdnem a zajtra ma asi celkom poteší, že si boty len tak naťahujem a nešnurujem - to by som asi nedal a už teraz sa desím ponožiek ).
Drepy boli už solídny jebot - škoda, že som nedal 5x5. Úprimne, myslím, že by som to nejak vypučil, ale po tej mŕtvole som to nechcel hrotiť a riskovať a navyše už som bol aj tak v zrkadle celý spuchnutý a červený, spotený a tak nejak celkovo nepekný, až som nezapadal medzi ostatných.
Ako som písal nedávno, zameriavam sa teraz aj na trapézy a medzilopatkové svaly, práve kvôli mŕtvolám, takže zas krčenie ramien - no, ono to nie je úplne krčenie ramien. Skôr stojím v miernom predklone a snažím sa stiahnuť lopatky dozadu a držať. Zatiaľ celé dobre
Military som nemohol robiť tradične, lebo stojan bol zabraný, takže s premiestnením zo zeme. No, po tom všetkom, čo som už odcvičil som si to teda užil naplno Aj som si zavzdychal miestami. Ale inak veľmi dobrý cvik.
Dnes pomáham sparingovi pri tlakoch hlavou dole, keď sa pri mne zastaví Kubo a hovorí "A ty ako dlho cvičíš?" Ja na to, že asi tri roky. A on tak zahmkal a hovorí "Lebo chlapci tam hovoria, že už určite aspoň 10 rokov" V ten moment sparing neskutočný smiech, takže ho skoro zabila jednoručka, ale stihol ju nejak hodiť mne na nohy, takže som uskakoval, neborák Kubo nechápal, čo sa deje Zlatík. Ale aspoň sme mu vysvetlili nejaké veci a poradili a tak, čiže už mám srdiečko na správnom mieste, že som urobil dobrý skutok.
Minule pre zmenu sa ma tam ktosi pýtal, či niečo sypem. Ja na to, že či vyzerám ako niekto, kto sype. A on povedal: "Tak vieš... Niektorí tu sypú a sú stále malí a slabí. No a ty si aspoň silný" Tak som ho ubezpečil, že fakt teda nesypem, lebo ak by som takto vyzeral po kúre, tak by to bola hodne smutná sypka... Ale čo už si tí ľudia nevymyslia...
Dnes bez slečny trénerky, legínovej bloncky, zato sa objavil riflový mužíček a jeden z Teplých bratov povedal, že budúci týždeň príde teplý front, čím nás rozsekal na dobrých 5 minút
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne čt červenec 30, 2015 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát
začínaš byť nejak podozrivo namyslený, asi sypeš hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ale sypka, to teda fakt ne Nemam na to ani peniaze, ked si musim stale kupovat zrkadla a kozmetiku, aby som bol najkrajsi a najuzasnejsi v celom gyme!
A ty uz zacni zas nejaku silovku alebo aspon ukaz formu, ked uz tu svoju muskulaturu tak skulturnujes Kde to sme, aby kulturista Clovek tahal mrtvolu jak bager a ty si pumpujes ramena upazovanim A jo kurnik, upazovanie som zabudol zapisat, idem editovat
by si si dal jeden tréning pod mojím vedením ako idem teraz a to tričko supermanské, čo máš, by na tebe prasklo:) a silovka bude, všetko má svoj čas
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
by si si dal jeden tréning pod mojím vedením ako idem teraz a to tričko supermanské, čo máš, by na tebe prasklo:) a silovka bude, všetko má svoj čas
Čosi, som malé chudé chlapča, môžem byť rád, že to triko na mne nevisí, hoci je elastické.
Ale tú aktuálku si mohol nahodiť, či zmeny tréningu pomáhajú
Čosi, som malé chudé chlapča, môžem byť rád, že to triko na mne nevisí, hoci je elastické.
Ale tú aktuálku si mohol nahodiť, či zmeny tréningu pomáhajú
daj pokoj, niet o čo stáť
"Conor Bless"
Hodnotenie tréningu: Pekný poludňajší tréning v poloprázdnom gyme s debilnou muzikou (milujem svoje slúchadlá!). Tento tréning ramien som nešiel už pár týždňov kvôli rozbitým víkendom. Takže som sa nesnažil to veľmi preháňať, nehnal som to do váh, radšej som pridal pár cvikov naviac, nech to napumpujem
Pri military som mal jednu zlyhávku s 82,5kg, zabral som dobre, ale netlačil som priamo hore, ale nejak divne pred sebou, takže som to zložil, zabral a vytlačil Hore pekne locknuté, ale aj tak cítim, že po tých pár týždňoch bez ťažkých tlakov sila trochu upadla.
Pridal som dnes výnimočne príťahy k brade a napokon aj klokov press, proste sa tam tá činka váľala a bolo mi jej ľúto, nikto s ňou necvičil, tak aby mala pekný víkend som s ňou trochu mával
No a na záver pumpa rúčiek - obzvlášť triceps dnes dostal pekné kapky. Kliky na bradlách pomalé jak moja Fabia s naloženým kufrom do kopca, dole podržané, hore podržané. Celkom peklo.
Ako dezert za tréningom na kladke pumpička na nahnanie krvi do svalov.
Kubo zas (alebo ešte stále v posilke). Vraj cvičí split, tak som mu navrhol pre zmenu nejaké fullbody, keďže údajne nemá progress. Tak povedal, že raz už cvičil viacero veľkých partií v jednom tréningu, ale práve keď mal chrbát - hrudník, tak že mu kamaráti povedali, že tak sa predsa nesmie cvičiť! Pretože krv sa potom prelieva zo svalov do svalov a potom to nerastie, či čo Tak díky za takých skúsených profi bodybuilderských kamarátov Počítam, že to je rovnaká kasta ľudí, čo by ešte pred pár sto rokmi verila na upírov a s nefalšovanou úprimnou radosťou by upaľovali bosorky, ktoré im hubili dobytok
Povery a mýty. Pritom všetci vieme, že v posilke sa verí len na jeden mýtus!
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
5x4x100kg pohoda tabáček, niet sa kam hnať
Legpress každá noha zvlášť:
5x8x150kg
Výpady s VČ:
5x ... x40kg
Predkopávanie každá noha zvlášť:
5x10x50kg
Zakopávanie v stoji:
5x10x60kg
Lýtka v MP:
5x8x160kg
Lýtka v stroji:
5x10x50kg
Drepy :
1x20x20kg len tak na záver, ale nohy ala Pinokio
Hodnotenie tréningu: Milované vytúžené zbožňované orgazmické nohy!
Týždeň zbehol ako voda a konečne prišli moje malé Vianoce - drepy. Oblečený v moj najsexi červený mega dres som si napochodoval do gymu, kde samozrejme drepovací stojan bol free Krásne to šlo, koleno nebolelo (bodaj by bolelo, bezpečnostná omotanosť kolena level Boyka )
Akurát som supersérioval s benchpressom, keď sa vovalili skoro všetci smutní chlapci. Ten s tetovačkou prekrútil očami, keď ma videl upoteného zadychčaného na lavičke, takže som vedel, že si musím pohnúť, nech nedráždim hada, lebo to sú ostrí hoši (ale nie, náhodou sú milí a slušní) Ale nič to, už som mal len nejaké dve série pred sebou, to som zbúchal raz dva
Dnes som zrušil čelné drepy a dal som pre zmenu výpady. Strašné peklo, až sa pri mne pristavil šéf funkčných chlapcov - tak som zistil že vraj je to mojej sestry spolužiak a pozná ma a že konečne je vraj v gyme niekto, kto cvičí poriadne Takže díky Veľmi som ho nepočúval, lebo som bol celý zliaty potom a potili sa mi aj uši a jeho hlas tak ku mne doliehal z veľkej diaľky a ako keby cez dážď alebo vodopád .
Inak pééékný tréning, páčilo sa mi a určite pôjdem zas aj v blízkej budúcnosti.
Smutní chlapci pokračujú s korte... Žiaľ som bol zas nútený sledovať ich drepy Bolo to o to horšie, že frajerka funkčného chlapca + Soraya dnes robili drepy a technicky chlapcov úplne zotreli, plus k tomu vyzerali pekelne sexi. Tak neviem, kde môže byť chyba
Inak som čítal u Tmavého Killera v logu, ako sa majú radi v posilke a akú majú zlatú éru. Niečo podobné máme aj my, tiež sa máme radi a pomáhame si a rešpektujeme sa, ale len do chvíle, keď mi niekto vlezie do stojanu, toho by som potom umlátil roznožovacím strojom
A pretože mi totálne prepína, dnešná kardio motivačka
Kliky na bradlách:
4x6xCarabas + 20kg
1x5xCarabas + 20kg FUCK!!!
Rozpažovanie na rovnej:
5x6x12,5kg
Tlaky s JČ na rovnej:
5x8x12,5kg
Biceps kladka jednoručne:
5x10x20kg
Triceps kladka jednoručne:
5x10x20kg
Tlaky na rovnej v MP:
1x40x20kg ale naliate kozy až praskalo tričko
Hodnotenie tréningu: Tréning v znamení nekompletných 5tych sérií Nech som robil čo som robil, posledná séria vždy bez posledného opakovania alebo aspoň nedostatočne locknutá v prípade klikov Celkom ma to frustrovalo, až kým som si nepovedal, že ešte donedávna som o stovke na bench len sníval, tak čo...
Včera som mal bench, dnes bench, takže som to nehnal absolutne do žiadnych váh a šiel som skôr také stredné váhy, aby som s tým urobil tých 6 opakovaní. Šlo to pekne až na tú spomínanú poslednú sériu, precítené, celý čas som to mal pod kontrolou, žiadne odrážanie od hrudníka, parádička pumpička leháro. Zhyby naproti tomu dnes nejak podozrivo vydreté, navyše mi v jednej zo sérií prdol opasok a začali mi padať kotúče, ktoré som visiac na hrazde nejak chytal nohami Mám reflexy ako mačka! Zrazená na ceste - kotúče mi popadali, našťastie nie mne na nohy.
Ako vidieť zo zápisu, nešetril som pumpovačkami všeho druhu, veľmi šťavnatá bola superséria rozpažovania a okamžitého následného tlakovania Váha pre deti po mŕtvici, ale kozy ma naposledy takto pálili, keď som si v puberte oholil hruď a dezinfikoval to alpou Záverečné šaškovanie v multipresse bolo len kým sparring dokončí svoje, ale stálo to za to, po celom tom tréningu som sa vytrápil ako učiteľ matematiky v pomocnej škole pre deti z osady.
Dnes po dlhšom čase sa ukázala slečna trénerka s obeťou. Tá mala na sebe legíny čo vyzerali ako zošité z vianočného baliaceho papiera na darčeky - najradšej by som ju tiež previazal stuhou a poslal deťom do sirotinca do Kambodže alebo Barmy. Asi sa holky dlho nevideli, lebo toľko rečí som naposledy počul na hláskovacej súťaži na základnej škole. Či aj cvičili som si nevšimol...
Dnešný koment staršieho trénujúceho chlapíka smerom ku mne: "Ty toho na seba toľko vešiaš a nakladáš, nemáš ešte ploché nohy?"
Sumrtvola:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x5x150kg hlavne dostať sa do techniky
Drepy:
1x10x20kg
1x10x50kg
1x20x70kg
1x10x85kg
1x10x95kg
1x6x105kg a fuck it, v tom teple sa to proste nedalo, už som ani nevidel cez pot v očiach
Príťahy VČ v predklone:
5x10x70kg
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x8x55kg
Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
5x6x102kg
Sťahovanie kladky za hlavu:
5x6x60kg
Krčenie ramien s kotúčmi:
5x10x25kg
Upažovanie s JČ:
5x10x10kg
Zhyby:
3x6xCarabas
Military press:
1x20x20kg
Hodnotenie tréningu: Horúco jak pri táboráku na Sahare na pravé poludnie, namazaný hrejivou švajčiarskou masťou, posypaný uhlím z grilu. Kyslíku len toľko, aby človek nestratil vedomie a uvedomoval si svoju mizériu, bezvládnosť, slabosť a blížiacu sa predsmrtnú agóniu v dôsledku nedostatočného okysličenia mozgu a škriekanie supov, krúžiacich nad ním a klesajúcich stále nižšie... No proste bomba podmienky na tréning!
Dnes som mal ťahať z deficitu, ale povedal som si, že by nebolo od veci doladiť ešte techniku sumo mŕtvoly s nejakou ľahšou váhou. Takže up to 150 kilo, ale myslím, že sa do toho pomaly dostávam. Síce miestami zavadziam sám sebe, ale lepší sa to. Po mŕtvole som mal na hrudi vypoteného smajlíka.
Drepy boli funny. Prišiel za mnou chalan a hovorí "Starý, môžeme sa striedať?" Ja že OK, whatever, ale že idem max tak po 70 kilo, že mám ešte svalovku z pondelka na prdel, tak či je s tým OK, že pôjdem ľahké nohy. A on že OK. Tak som tam dal prvú 20ku so 70 kilami, tak už dvihol obočie. Potom naložil a podrepoval s 85 kilami. Ja reku "nechaj tak, nebudeme zhadzovať a nahadzovať" a dal som s tým desať. Toto sa opakovalo až po jeho vydreté tri drepy so 105kg s mojou dopomocou, kedy ja som pod to vliezol, dal 6 opakovaní, ale zabalil som to s nadávkami a sklamaným výrazom, lebo mi z pľúc vychádzali zvuky jako ked výpravca signalizuje odchod vlaku zo stanice, horúco bolo, že by aj Masajský bojovník prepotil zebriu kožu, prehodenú cez plecia, tak som zložil činku. A on mi vraví "No to si nemal veľmi ľahké nohy!" A ja na to "Ale maaaal, ver tomu, že mal", na čo už mi neodpovedal, len pokrútil hlavou a šiel si po svojom Po drepoch sa smajlík zväčšil a zmenšili sa mu oči, ktoré prirodzene vznikli na prsných svaloch. Na chrbte som vypotil výkričník.
Po tejto radosti mi prišlo trochu bľuvno, lebo som dnes mal na obed krkovičku s knedlíkom. A jak nie som zvyknutý jesť pečivo a podobné veci, tak to, že som zožral polovicu knedle, mi asi neurobilo dobre... Mal som pocit ako keby som si miesto proteínu namiešal sadru, celé mi to v žalúdku nejak viselo a občas sa pýtalo von. No, ale nie je čas na plač, ide sa na príťahy a sťahovanie kladky. Keď som s tým skončil, po smajlíkovi ani stopy, predok trička vyzeral ako Balaton a na chrbte miesto výkričníku bol vypotený veľký čurák, zhruba na krížoch mal dokonca aj guľky...
A tak to šlo postupne, až sa tričko skladalo z 90% z potu, z 10% z bavlny a ja som kvôli nedostatku kyslíka začal vidieť okolo seba vzduchom plávať morské panny a potom okolo mna precválal jednorožec, ktorému od kopýt odletovali iskry, meniace sa na malé tancujúce chrobáčiky v modrých ponožkách, smejúce sa a kričiace "Poddaj sa tomu, choď za svetlom!". Ale ked som sa domotal k oknu, otvoril ho, napil sa vody a prečistil hlavu, všetko to razom zmizlo a mohol som si len tak z nudy dorobiť pár zhybov a tlakov
Slečna trénerka a jej obeť mali dnes opäť verbálny tréning a potili sa im hlavne čeľuste a pery, Bacuľka na páse odbehala toľko, že by som na jej mieste už dávno zodrel podrážky a bežal bosý, Smutní chlapci benchovali s rozsahom pohybu vozíčkara s celkovou paralýzou od krku dolu pokúšajúcim sa stepovať a Kubo sa ma pýtal, prečo cvičím sumo.
No proste tréning ako má byť!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru