Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta kondička bude z toho druhýho kardia, co nezapisujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Ta kondička bude z toho druhýho kardia, co nezapisujem

Chces povedat, ze co si nedobehnem, to nemam?

cohen999: keby si cital moj log dlhsie, vies, ze jedine pistole, ktore akceptujem vyzeraju takto:

pripadne:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Chces povedat, ze co si nedobehnem, to nemam?

Co si neulovíš, to nemáš !
Cmeni

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Ktovie, ako by to dopadlo, keby prehodili poradie cvikov... Kazdopadne nalozili chlapcovi streetworkoutovi, divim sa, ze siel vobec do sutaze s powerlifterom, ked dve z disciplin boli bench a drepy

to je dobrá taktika uvařit si tricáky na úzkém benči před dipama na kruzích
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
decarabas napsal:

Ktovie, ako by to dopadlo, keby prehodili poradie cvikov... Kazdopadne nalozili chlapcovi streetworkoutovi, divim sa, ze siel vobec do sutaze s powerlifterom, ked dve z disciplin boli bench a drepy

to je dobrá taktika uvařit si tricáky na úzkém benči před dipama na kruzích

Preto som dumal nad tym poradim cvikov, ako by to asi dopadlo. Na druhu stranu ten lifter relativne v pohode zmakol aj tie zhyby aj dipy, neviem, neviem, ci by mu streetworker nejak usiel. Navyse som mu za tie velkohube vyjadrenia prial, aby mu Romano nalozil, kolko vlezie

Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V komentářích do Strength wars pozvali Adama Raw a to už by mohlo být zajímavější !
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dark zabijak: No a ked nic neulovim, musim veci riesit sam a dopadne to takto:

Chrbát ťažko / Nohy ľahko

Mŕtvy ťah sumo:
1x6x70kg
1x6x110kg
5x5x140kg

Doťahy od kolien:
1x2x170kg a tu som si definitívne urval ten skurvený mozol
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg

Drepy:
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x120kg
1x3x130kg
1x3x140kg
1x3x110kg

Sťahovanie kladky za hlavu:
5x10x50kg

Príťahy v stroji s oporou:
5x6x102kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x10x50kg

Hodnotenie tréningu: Nadržaný na mŕtve ťahy ako počerný tatko-osadník na dvanásťročnú dcéru. Hneď na začiatku sa ku mne ozval jeden chlapík, či idem sumo, ja že hej. Na to on vyhlásil, že paráda, že sa teší, lebo sa na to dobre pozerá Tak dúfam, že myslel techniku cviku a nie moju prdelku v elasťáčkoch
Napriek pauze pekné rezervy, aj keď nebudem klamať, cítil som, že to bere kráááásne chrbát (lepšie ako klasika). Ale myslím, že by som rovnako odmakal aj so 150kg. Na záver som si povedal, že dáme aj nejaké tie doťahy, nech poškádlim váhy. No, prúser veľký, lebo som si urval mozol hneď pri prvej sérii. Úprimne, bol som nažhavený a totálne mimo ako americké decko v disneylande, takže som si to všimol, až ked som si do tej krvavej rany jebol tekuté (lieh...) magnézko. Tak som si poskočil ako Jánošík na jarmoku a s temným "kurvá!" dumal, čo ďalej, mávajúc páliacou dlaňou. Vzdať to, to ani náhodou, čo by na to povedali zástupy fanúšikov a fanyniek? Prestať s doťahmi? Kdeže, čo tie nadšené detské pohľady plné očakávania, ktoré ku mne vzhliadajú? Vyhovárať sa na zranenie? Ani náhodou, vlastný otec by ma s pohŕdaním vydedil a odohnal ma ako prašivého psa! Takže som zaťal zuby, nalepil odstávajúce maso tam, kam patrí a na dodžubanú ruku natiahol rukavicu... A takto improvizovane som odťahal ešte 200kg Takže pecka
Zvyšok tréningu už ale bol rukou trochu limitovaný. Koža na dlani sa mi pod rukavicou rolovala ako roleta a bolo to ani nie tak bolestivé, ako skôr nepríjemné. Asi ako fajka od ženy s predkusom. Takže ako vidieť zo zápisu, už som to nežhavil, skôr som dbal na techniku a pomalé prevedenie cvikov. Uvidíme zajtra, ale po pauze počítam, že bude svalovka.

A bol tam Sebedeštruktor! Žije, harant malý, pubertálne zarastený. Ani nekríva, prosperuje, dokonca pribral v ramenách. Žiaľ som nestihol žiadne jeho perly, akurát skončil, keď som došiel. Ale som rád, že nie je v nemocnici alebo tak.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen si dej příště 150, přece nechceš, abych zvedal to co ty
seeya

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mas z toho priblbleho magnezka....to uz je fakt asi lepsie dat si na tazsie vahy trhacky a ako bonus mas symetricky uchop. Pouzivaju ich aj onakvejsi silni muzi takze sa nemusis bat ze by si bol macicka
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Démand: Kurnik, si stokilový kultík, ty by si mal ísť príkladom mne!
Seeya: Ale samozrejme, že máš pravdu. Na druhú stranu s trhačkami neviem/nechcem ťahať. A mozol som si urval prvýkrát, asi kvôli pauze, kedy si ruky odvykli. A pritom magnézko používam už roky (a šumivé už od detstva )

Michal96

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To záživné povídání o pocitech při tréninku mě baví :D jen tak dál
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2015 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Hnáty

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
3x3x70kg
2x2x70kg v pi*i toto

Tlaky JČ v sede:
5x5x27kg

Tlaky v MP za hlavou:
5x8x40kg

Upažovanie JČ v stoji:
5x10x10kg

Upažovanie JČ vleže na lavičke:
5x10x10kg

Držanie činky v napnutých rukách pred sebou:
5x30 sekúnd x10kg

Tu a tam pár opakovaní military, ked som míňal stojan

Close grip bench v MP:
1x7x70kg
1x4x80kg
3x3x80kg + 1x20x20kg

Francúzsky tlak vleže s kotúčom:
5x12x15kg

Biceps s JČ v stoji:
5x12x15kg

Biceps s kotúčom v stoji:
5x8x25kg

Hodnotenie tréningu: Kde bolo tam bolo, žil malý Petrík a tomu boli súdené skur*ene slabé ramená. Nech robil, čo robil, stále boli malé a slabé a keď sa navrátil z ďalekej cudziny, jeho smutné ramená boli ešte menšie a slabšie ako kedykoľvek predtým.
I rozhneval sa Petrík spravodlivým hnevom a povedal si "Ej do...kelu, musím ja s tými plieckami niečo robiť!" A vybral sa celý natešený do posilňovne. Avšak čo sa nestalo! Nevládal ani prd a s blbou 70kou sa tak vytrápil, až si povedal, že na to musí inak.
A tak šikovný Petrík pridal na iných izolovaných cvikoch.
Tlaky v sede s jednoručkami podsekol a tak sa mu celkom pekne podarilo pumpnúť ramienka a udržať pri tom techniku. Aby toho nebolo málo, pridal aj tlaky spoza hlavy v multipresse a videl, že to je dobré.
Na záver pridal trojset, ktorým vypálil ramená až začal pípať požiarny alarm, ale predsa si povedal "Čo tak skúsiť urobiť stojku?"
A tak sa stalo!
Prichystal sa Petrík a skontroloval, či sa mu ruka na podlahe nepokĺzne. Nepokĺzne.
Rozhliadol sa Petrík, či niekoho neohrozí svojím pokusom a veruže tam nikoho nebolo.
Nadýchol sa Petrík a vyrazil!
A čo sa nestalo?!
Stojka sa nestala.
Prineskoro Petrík zbadal, že to nepôjde a tak spadol na hlavu a zgúľal sa na zem, smejúc sa sám sebe nahlas, lebo ramená boli na kašu a neudržali by ani list papiera, nieto ešte aby vydržali stojku.
A tak sa vydal pumpovať ruky a úzky bench s francúzskym tlakom je veru kombinácia, ktorá mu spálila tricepsy do hneda.
A jednoručky plus kotúč zas rozdrvili jeho útle bicepsy, až mal rúčky ako Arnold Schwarzenegger. Keď mal 11 rokov.

A tak Petrík prežil jeden z najveselejších dní tohto roku. No, možno mesiaca. Tak týždňa. Proste... Bol... Pekný tréning dnes.

decarabas

PříspěvekZaslal: po září 07, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Lýtka

Drepy:
1x10x40kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x130kg
1x3x140kg
1x2x150kg
1x1x160kg
1x1x165kg
3x1x150kg
1x3x140kg + 1x6x110kg + 1x9x70kg
1x2x140kg + 1x4x110kg + 1x6x70kg
1x1x140kg + 1x2x110kg + 1x4x70kg
3x6x100kg

Legpress (každá noha zvlášť):
1x10x120kg + 1x10x90kg
1x10x120kg + 1x10x90kg
1x10x120kg + 1x10x90kg
1x10x120kg + 1x10x90kg
1x10x120kg + 1x10x90kg

Predkopávanie (každá noha zvlášť):
1x6x50kg + 1x10x20kg
1x6x50kg + 1x10x20kg
1x6x50kg + 1x10x20kg
1x6x50kg + 1x10x20kg
1x6x50kg + 1x10x20kg

Zakopávanie (každá noha zvlášť):
1x6x30kg + 1x10x20kg
1x6x30kg + 1x10x20kg
1x6x30kg + 1x10x20kg
1x6x30kg + 1x6x20kg
1x6x30kg + 1x6x20kg

Lýtka v stroji:
1x6x100kg + 1x10x40kg
1x6x100kg + 1x10x40kg
1x6x100kg + 1x10x40kg
1x6x100kg + 1x10x40kg
1x6x100kg + 1x10x40kg

Rotoped: 10 min

Hodnotenie tréningu: Ták a dnes boli po dĺhom týždni na pláne ťažké nohy.
Víkend som strávil historicky, takže som spal na nie príliš pohodlnej slame v stane, jedol nie príliš bodybuilderské jedlo a pil absolútne nebodybuilderský alkohol, striedavo podchladený pri búrke a s úpalom počas útokov slnka na moju hlavu... Skrátka žiadna sláva. Ale čo, nohy mám len jedny a zaslúžia si, aby som im venoval lásku, pozornosť a hýčkal ich a čas od času ich proste poriadne roz*ebal
Pretože silovo na tom nie som ešte stále úplne tiptop, rozhodol som sa tie dva chlpaté konáre, trčiace mi zo zadku smerom k zemi, potrápiť inak. A to tak, že vidíte vyššie.
Drepy až po 165 celkom dopohody, tá 165ka už bola vytrápená a myslel som, že váha činky ma zarazí až niekam do stredu Zeme, ale nakoniec som prekonal gravitáciu a s praskotom rôznych častí tela ako keď narazil Titanic na ľadovec som to dostal hore. Potom som prešiel na nejakú zvrhlú matematickú zhadzovanú hru, ktorá bola fakt na zdochnutie, lebo krátke pauzy a žiaden kyslík. Ale čo, kyslík je pre princezné a buzíkov a tak som plynulo prešiel (pomalým, váhavým a opatrným krokom, vyhýbajúc sa pádu) k legpressu. Tam som to tiež poňal zhadzovačne a to už začalo prituhovať. Tu a tam som už musel nohám pomôcť rukami, to keď už som mal koleno ako jogín niekde za hlavou, pretože nohy sa postupne menili na želé a ich tvrdosť a pevnosť nápadne pripomínali erekciu 102 ročného jubilanta z Kecepekľan, ktorý je rád, že má ešte pevnú stolicu, nie aby mal tvrdé niečo iné.
Predkopávanie bolo poňaté zas takto veselo masochisticky, ale to už som myslel, že sa nohy pridajú k Sýrskym utečencom a vyberú sa za lepším životom bez cvičenia. O zakopávaní škoda hovoriť, to už som si skoro nabľul pod seba, pred očami hviezdičky a škrípal som zubami až lietali iskry. Nakoniec som to ale všetko šťastne zvládol a mohol som dôstojným krokom odšuchtať do šatne (inak to nešlo, tu a tam sa mi podlomila noha a musel som sa pridržiavať všakovakého vybavenia, aby som sa neskotúľal na zem). Po tréningu som sa hral skvelú hru "Dobrodružstvo na schodoch", kde som hádal, na ktorom schode z posilky ma nohy zradia a ja tam ostanem nocovať, držiac sa zábradlia alebo sa zdrbem dolu medzi ohorky, ktoré tam necháva fajčiaca pani zo solária, a použité kondómy, ktoré tam necháva bohviekto.

Inak po vstupe do posilky šok - telesná výchova zo základných škôl sa zrejme presúva do verejných gymov. Toľko mládeže nepamätá ani môj otec na spartakiádach, mať toľko eur, čo dnes bolo v posilke ľudí, kúpim si malú jachtu aj s vybavením na plavbu okolo sveta. A masážou od morskej panny.

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 4:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dřepy máš výborné a nejen ty dřepy.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@daymoon: díky, robím čo sa dá, aj keď nie vždy je to práve to najlepšie

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Paže

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x4x100kg
2x2x110kg boha jeho, som to ale srábek fakt
2x4x100kg
1x3x100kg + 1x6x80kg
1x3x80kg + 1x6x60kg

Zhyby:
1x10xCarabas
5x6xCarabas + 15kg pim pam
1x6xCarabas a už sa mi nechcelo

Incline bench v MP:
5x5x60kg

Decline bench voľná váha:
2x5x80kg ako nič
3x3x80kg a niekto mi zatiahol brzdu

Incline rozpažovanie s jednoručkami:
5x6x15kg

Incline tlaky s jednoručkami:
5x6x15kg

Bench na rovnej extra široký úchop alá záverečný pumping:
1x20x30kg

Biceps v stoji s kotúčom:
5x12x20kg

Triceps - kladka jednoručne:
5x10x15kg ale tricák mal dosť po hrudníku

Rotoped 10 minút

Hodnotenie tréningu: Trápenie prsného neštastníka, diel 553.
Ako som mal naposledny dobrý pocit z toho benchu, tak to dnes šlo nahovno. Stovka ťažká jak Steven Seagal po súťaži v jedení hamburgerov, vytrápil som sa s tým až hanba.
Skúsil som z rozmaru aj 110kilo, ale to som rovno mohol skúsiť zložiť operu alebo strihať ovce ostrým kameňom - bez šance. Dve dvojky som vydrel, ale potom som to realisticky zhodil zas na stovku a dotrápil sa s tým. Na záver nejaká zhadzovačka.
Na incline tlakoch som trochu zmenil sklon lavičky. jeden stupienok a zrazu som nevládal ani hovno Svaly brali úplne inak, zajtra podľa svalovky zistím, či dobre, alebo nie V supersérii som šiel decline tlaky, ale tam sila zmizla ako prd v silnom vetre... Pumpa ale nastala, takže asi som niečo predsa len potlačil.
Nasledovalo moje obľúbené - rozpažky incline s supersete s tlakmi incline. Verím, že mi to pomôže vytvarovať vrch hrudníka, kde mám zatiaľ akurát tak kosť a chlpy Kombinácia prestrašná, myslím, že som sa vytrápil viac ako pri benchi. Potom som tam len tak sprdele pridal jednu sériu s ľahkou váhou, takú pumpičku.
Ruky som zbúchal pif a paf (ako pim pam, ale s "f"), ale v tricku bez rukávov to aj tak vyzeralo dobre

Dnes už zďaleka nebol taký nátresk ako včera, ale supportoval som Sandokana, pre ktorého je stokilová magická hranica na benchi zatiaľ neprekonateľná a smutne pozeral na smutného chlapca s chrbtom tak mačacím, že by sa ho zľakol aj kocúr Diego, čo je biely bitkársky kocúr, patriaci mojej ex, čo mi chcal do topánky.

Tréning celkom fajn, sklamali ma len tie silové výkyvy, hoci je fakt, ze sachrom teraz moc nedávam a už dlhodobo šlapem tak na 50g denne. Uvidíme, či cez zimu to trochu vytučím. Plus uvažujem, že zajtra skočím do gymu len tak na polhodinku dať nejaké cickopumpy - nemám čo robiť a aspoň rozhýbem svalovku, čo bude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: