|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út září 29, 2015 9:50 am Předmět: |
|
|
Vďaka páni, doťahy urobili svoje, takisto prechod na sumo. Ešte skúsiť neexplodovať vlastnú hlavu, keď cvičím a bude to mega
Ja sledujem vás, ten systematický pokrok ma desí - kde se to jenom zastaví? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út září 29, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
zastavi sa to pri skonceni cyklu a zacati PCT _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 29, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
niekto vraj nevysadzuje nikdy :DDD _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 29, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
ale ano, zazil som uz aj takych borcov (bez srandy), isli stale full _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 29, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tento pribeh moze mat dva konce
"A sypali stastne, az kym nepomreli"
"A legenda vravi, ze sypu dodnes!" _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 29, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
stastny pribeh, s hlavnym zaporakom ADV _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 29, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Vďaka páni, doťahy urobili svoje, takisto prechod na sumo. Ešte skúsiť neexplodovať vlastnú hlavu, keď cvičím a bude to mega
Ja sledujem vás, ten systematický pokrok ma desí - kde se to jenom zastaví? |
Poslední cyklus jsem končil na 5x4x160, v tomhle jsem na dřepu i pozvedu shodil 40 kilo a zaměřil se na objem; teď mám objemovou část naplánovanou do 6x5x160, a pak přejdeme na silovou část, která bude fungovat tak, že přihodíme dalších pět, začneme na trojkách, další tréninky budeme přidávat opáčka, až se dostaneme na 6x5, přihodíme dalších pět kilo, atd., stejně jako posledně. Uvidíme, jak to bude fungovat, a jestli vůbec; přemýšlím, jestli nám naše stará těla dovolí protáhnout ten cyklus do jedniček.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 29, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
Hrudník ťažko / Chrbát ľahko
Benchpress:
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
6x3x110kg
6x3x100kg
Incline tlaky s JČ:
1x3x30kg
1x3x32,5kg
6x3x35kg
Kliky na bradlách:
1x3xCarabas + 20kg
6x3xCarabas + 35kg
Incline rozpažovanie:
6x3x20kg
Incline tlaky s JČ:
6x3x20kg
Príťahy v stroji s oporou hrudníku:
5x10x102kg
Hodnotenie tréningu: Ako mi pomaly ustupujú trable s tlakmi v makovici, skúsil som to dnes potlačiť do troják.
Váhy som tomu uspôsobil, takisto som zvýšil aj počet sérií, nech z toho aspoň niečo mám. A musím povedať, že z toho vyšiel pekný tréning:
Benchpress som vnímal ako najkritickejší. Hlava je vkuse v kontakte s lavičkou a či chcem alebo nie, zapieram sa ňou, takže som sa obával tlakov vo vlasatej guľatej veci na krku, ktorú volám hlava. Našťastie sa nič nestalo, lebo som predýchal po každej sérii a uvoľňoval krk. Nasekal som tam pomerne dosť sérií, bola aj pumpa aj som cítil, že som zamakal. Takže spokojnosť.
Incline tlaky v pohodičke, myslím, že by som to zvládal so 40kg, ale nechcel som riskovať - stačí to trochu viac prepáliť a hlava sa začne okamžite správať ako pretlakovaný bojler - vypúšťa paru z uší a nosa a inokedy nenápadné žilky v očiach sa menia na rozvodnený (rozkrvený?) Níl a celé oči mám červené
Tlaky hlavou dole nehrozili, to už by mi vytiekli celé oči, ale kliky na bradlách padli celkom fajn. Váha síce nič moc, ale už dlhšie som bradlá nerobil, nebolo prečo to hrotiť a aj tak som furt zavadil zavesenými kettlebelmi o konštrukciu a furt ma to rozhodilo. Našťastie prišla Soraya a pekne rukou mi tie gule pridŕžala, takže celé dobre, hehe.
Jediný superset sú rozpažky a tlaky hore hlavou - viem, ten počet opakovaní je na tomto cviku absurdný, ale ako píšem, menší počet opakovaní = nebolí makovica, vyšší počet opakovaní = bolí makovica.
Na záver príťahy v stroji, tam šli aj desiatky, lebo hlava sa o nič neopiera, krčná chrbtica pekne v neutrálnej polohe, pohodka, chrbát napumpovaný jedna báseň.
Keď som došiel, ešte tam bol Sebedeštruktor s niekoľkými vrabčiakmi, ale už končili, takisto som sa minul aj so slečnou Trénerkou a mal som pocit samoty a temnoty.
Čiže tam dnes bol len Ľudovít Štúr v elasťákoch, ktorého beznádejne zadlávil bench 50kg, na čo mu Páv aka G.I.Joe aka Cassanova smutne povedal "To nič, to sa stáva" a jednou rukou to z neho stiahol dole a rozpačitý Štúr šiel cvičiť peckdeck
V práci mi podozrivo veľa ľudí hovorí, že som pribral a váhe tiež preskočilo, čerstvo vykakuškaný a nalačno som ráno navážil 89 kíl  Asi mi rastie nádor v tej hlave, inak netuším, kde som toľko nabral
Jo a Sorayu musím pochváliť, dnes drepovala veľmi fajne a na záverečnú sériu si dala 20 opakovaní s 20kou na vypálenie
@Magumi: Ten cyklus je parádny, hodil by sa mi niekto, kto na mňa dozrie, ja sa stále nechám strhnúť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 30, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Ruky ešte ťažšie
Military press:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
1x1x70kg
1x1x75kg
6x1x80kg
6x3x60kg
Klokov press:
6x3x50kg
Upažovanie - kladka:
5x10x7kg
Upažovanie v predklone - kladka:
5x10x7kg
Franc. tlak s kotúčom:
5x10x20kg
Sťahovanie kladky - lano:
5x8x45kg
Close grip bench:
5x5x60kg
Biceps v sede s JČ:
5x6x12,5kg
Biceps - kotúč:
5x8x20kg
Hodnotenie tréningu: Neplánovaný tréning, ale všetko mám teraz tak nejako rozhádzané, tak som neváhal a šupol som tam nejaký tréning.
Military pressu som sa bál ako nešikovný väzeň v spoločnej sprche, keď sa mu vykĺzne z dlaní mydlo a tak som k nemu pristupoval veľmi opatrne. Podľa všetkého mám však najhoršie za sebou - tlaky neboli, hlava sa nemotala a moje oči ostali normálne zložené z bielka a hnedej škvrny v strede, bez toho, aby sa zmenili na oči angorského zajaca vďaka rozpraskaným žilkám.
Nehnal som to do nejakých drsných váh, tých 80 mi celkom stačilo, aby som si pripomenul, že takýto cvik existuje. Pri poslednej sérii akurát vošiel malý potetovaný člen smutných chlapcov a povedal "Dobreeeeee", ale ja som bol v bojovej nálade, tak som po ňom hodil očkom a už bol ticho  Potom som s ním zo zdvorilosti prehodil pár viet, aby som nebol za asociála. Ktorým samozrejme som, ale nepotrebujem desiť nevinných smutných chlapcov, ktorí sa ničím neprevinili, snáď len ohavnou technikou drepu.
Klokov press som dlho nešiel s voľnou váhou a tak keď som pochopil, že zase nikto nechce cvičiť v stojane nič iné ako biceps, radostne som si tam pár sérií odmakal.
Ramená som teda nafúkol pekne, v UA kompresnom tričku som bol namakaný a veľký a sám sebe som sa tak páčil, že som sa obzeral v každom zrkadle, chrómovanom odraze častí strojov a odleskoch spotenej plešiny obézneho staršieho pána na rotopede a prešlo ma to, až keď sa objavil nejaký veľký borec s bicepsom ako moja hlava a ramenami ako keby si zašil melóny do rukávov.
Pretože som veľký počtár, došlo mi, že triceps = 3 a preto si dnes zaslúži tri cviky. Tak som mu dal celkom zabrať, nezvyčajné kombinácie a poradie cvikov, ale celkom príjemná zmena. Podľa mojej neochvejnej logiky si biceps zaslúžil len dva cviky (v skutočnosti sa mi už vôbec nechcelo a demotivovaný pohľadom na legendárnu bielu gorilu v tielku, ktorá sa dnes zjavila v gyme, som to zabalil...) a tak som to malou supersérkou pumpol do viditeľnej oblosti.
Inak absolútny zmätok, vrabčáci prichádzali a odchádzali, človek to nerozozná, lebo to je samý chudý krk a dlhé tenké ruky, veľká hlava a preskakujúci hlas, rovnakí jak vietnamci na tržnici. Takže netuším, koľko ich tam reálne bolo. Potom sa zjavil guľatý párik - muž a žena a tí boli zlatí. Muž okamžite zaujal pozíciu samca a borca, skúseného vetrom ošľahaného preborníka a šikanoval tam tú tetu na každom stroji (začali samozrejme bruškom  ), zabúdajúc, že tiež nie je žiadny Adonis  Na mieste tej ženy ho proste prisadnem a bolo by ticho
V piatok sa chystám do Mikulova pri Brne, zastrieľať si, nie je niekto z okolia? Počítam, že sa stavíme v Brne na steak alebo čosi také. Keď tak PM.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko
Mŕtvy sumec:
1x6x70kg
1x3x110kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x190kg
3x1x200kg
Doťahy od kolien:
1x1x210kg
1x1x215kg
3x1x220kg
Drepy:
1x6x70kg
1x3x110kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x3x160kg
1x3x150kg
1x3x140kg
Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
5x4x100kg
Príťahy v stroji s oporou hrudníku:
5x10x102kg
Príťahy kladky zhora - lano k tvári (alias nemám kurva šajn, ako sa to volá, ale cvičím tým trapézy  ):
5x10x30kg
Sťahovanie kladky - širokým úchopom za hlavu:
5x10x50kg podržané
Hodnotenie tréningu: Po príchode do gymu som sa vydesil, lebo pri recepcii bola taká hromada topánok, že aj priemerná stonožka by si povedala "kurva, čo s tým budem robiť?". Pre mňa to samozrejme znamená, že fitko je plné roztodivnej hávede  Rýchly pohľad do priestorov fitka mi objasnil, že drvivá väčšina osadenstva sú vrabčáci, takže drepostojan bol samozrejme voľný.
Prezliekol som sa ako blesk, upravil si pytlík v elaťáčkoch a vyrazil k stojanu v obave, že mi nejaký iniciatívny mládežník uchmatne flek, ale bol som zbytočne paranoidný - vrabčáci dnes trénovali bicáky a hrudník (ostatne ako väčšinou, že...). Tak som sa rozcvičil a šiel na to.
Mŕtvola mega, chvíľku som váhal, či ísť do vyšších váh, ale boli veľké rezervy a nepamatám, kedy som 200ku ťahal tak ľahko. To isté platí aj pre doťahy, kde som bez väčších problémov potiahol 220 kilo. To už sa okolo mňa hromadili tlupy smutných chlapcov a kŕdle vrabčákov, ktorí počítali, koľko mám vlastne naložené. Mňa sa radšej nepýtali - keď ťahám a sústredím sa, vyzerám ako masový vrah, ktorý si práve vybral miesto, kde neskôr zakope mŕtvolu a začína sa rozhliadať, kde si nejakú zadovážiť.
Drepy som začal ako jednotky, ale po 170ke som si povedal, že... veď čo  A pyramídku dole som už šiel trojky  Ako, úprimne, nechápem, kde sa dnes vo mne bralo toľko sily, ale pripadal som si ako kamión a nič ma nemohlo zastaviť (kecám, ruky som mal rozdrbané z ťahania a príťahy tak boli skutočným orgazmickým zážitkom  ).
No proste dobrý tréning, neskutočná sila a miestami nado mnou fakt krútili hlavou dokonca aj ľudia, čo ma už poznajú  Jo, keď človeku nehrozí hlava černobyľským výbuchom, maká sa lepšie a cítim, že odkedy sa pohla hmotnosť hore, sila narastá
Sebedeštruktor priviedol ďalšiu (alebo tú istú??? kto sa má vyznať v tých bandách pubertálnych tielkárov, po ktorých všade ostávajú činky!) skupinku Rýchlych šípov. Jeden z tých Mirkov Dušínov sa tam pokúšal robiť rozpažky medzi kladkami, čakal som, kedy mu to vylúpne lopatky z tela, také uhly končatín som nevidel od návštevy potulného cirkusu, kde Hadieho muža strčili do krabičky od Granka. Slečna trénerka znova dávala hodiny komunikácie o hovne tej užvanenej babke vo vianočných legínach (syn je chorý, ona unavená a jogurty sú drahé) a neskôr ju vymenila za nejakú mladú dievčinu, ktorú nútila do cvikov, ktoré by aj moja babka, sediaca v kresle ohodnotila otráveným výkrikom "to je ľahkééé!!!", ale tak zasa babka nemala certifikáciu trénerky (zato piekla perfektné buchty), takže čo ona o tom vie.
V šatni mi ktosi povedal, že vyzerám ako Wolverine, tak snáď to bola narážka na bojovnosť a svaly a nie na to, že som chlpatý jak prdel neandertálca
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
Tak to aby som zacal setrit prachy na tu Prahu  A sily. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
Jak píše Moocha, doarž do Arény, vem Vlka a Magumiho, Moocha se vetře a já taky
Vůbec Ti nenaříznu osu ani nesvážu tkaničky
Ale musíš si dát na Moochu pozor, minule se mě přišel do sprchy zeptat, jestli se s ním nechci šlehat kopřivama po přirození, že to zvyšuje maximálky na peck-decku  Samozřejmě jsem na to neskočil a odmítnul ( na peck-deck totiž zvedám všechny cihličky  ).. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
Samozrejme, ze som planoval prist do Areny, inde v Prahe nemaju tolko zavazi, aby sme tam mohli vsetci spolu drepovat
@Balista: 5 minutovy peck deck challenge? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|