|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 7:34 am Předmět: |
|
|
@pajas: žiadny hejt,máš pravdu. Vzájomné potľapkávanie po pleci je super,ale kritika posúva dopredu. Otázka je,čo s tou technikou. Začína to od cca 80 kíl,čiže to bude asi tým,že sa pasujem s tou váhou. Buď jadro (to si nemyslím,ale možno..?), alebo ramená,ktoré nevládzu a telo hľadá polohu,kde pomôžu ďalšie svaly. Poprosím Nabuka,nech mi to natočí zboku a hádam na to prídeme. Možno mám len debilnú dráhu činky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 8:32 am Předmět: |
|
|
Nevím, jestli dokážu úplně sofistikovaně poradit.
U toho tlaku je potřeba myslet na to, že činka by měla jít nad hlavu nebo mírně za hlavu. Jakmile činka mine nos, snažím se hlavu jakoby protlačit dopředu mezi ruce. Pokud se mi to daří, jsou lifty vždycky pocitově o něco lehčí.
Core máš podle mě silnej, spíš bych to viděl na posílení horních zad, zadních ramen a ramen celkově. Ty to ojebáváš tak, že přenášíš zátěž na silnější kozy a děláš v podstatě incline tlaky ve stoje. Chce to trochu objemu (např. 5x5) a budovat sílu ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Jakmile činka mine nos, snažím se hlavu jakoby protlačit dopředu mezi ruce. Pokud se mi to daří, jsou lifty vždycky pocitově o něco lehčí.
|
Tohto som si vedomy a ta snaha tam aj je, ale tak ci tak zaklon je vyrazny. Skusim v ramci cyklovania s lahsimi vahami drtit techniku systemom 5x5 a stopky. Snad to pojde, mari sa mi, ze sa to postupne lepsi, ako sa telo adaptuje na zataz a silneju ramena, ale je fakt, ze mna sameho to stve. Ja tym, ze sa zacnem vystierat z toho zaklonu, tak zapajam hodne brucho, ktore mi prida dalsiu pohybovu energiu a tak potom vytlacim cinku trochu lahsie - zial, na ukor techniky.
Stve ma to hlavne po tom, co som videl Magumiho, ktory pri tom stoji jak betonovy stlp Je pekna technika military pressu a potom ma Magumi vlastnu kategoriu, kde musis mat stabilitu tristorocneho dubu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | ryvaru napsal: |
a ještě sem se vlastně chtěl zeptat... to má nějakej důvod, že chodíš tak často za sebou takový váhy (například u dřepu)? |
Jak ako dovod? |
Jak jako takový váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | no právě mi přijde ne úplně zvyklí chodit takhle často nad 90 procent maximálky, tak se ptám, jestli to má nějakej důvod nebo to jdeš prostě jenom tak, že se ti chce? |
Jaj taaaak. Ja som proste divny a takto mi to funguje. Idem nad 90% maximalky a ked usudim, ze prisiel cas, proste tu maximalku zas posuniem vyssie Je to moj absolutne nelogicky, nezmyselny system, ale mne funguje a mam ho rad. Vcera som bol proste prilis slaby na nejake serie so 160kami, tak som si dal jednotky po 185.
Funguje mi to prakticky na kazdom zakladnom cviku. Netvrdim, ze je to dobry alebo rozumny pristup, ale progres na tom nejaky je, vizaz chcipaka si s tym udrzim a nenadriem sa _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
...a pretože je Petrík kkt, tak si zmazal predošlý príspevok a píše to zas  Takže asi budem stručnejší, než ten posraný počítač vyhodím z okna
Hrudník ťažko / Ruky ľahko
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x6x110kg
1x3x120kg
1x1x125kg
1x8x100kg
5x5x100kg
Kliky na bradlách:
5x6xCarabas + 20kg
Incline tlaky v MP:
5x6x70kg
Protismerné kladky:
5x10x20kg podržané, pomalé negatívky
Cickostroj:
veľa veľa do zlyhania a vypálenia, makal som tak, až mi začali dútnať chlpy na hrudi
Bices/triceps:
nechce sa mi rozpisovať, veľa
Hodnotenie tréningu: Tak po týždni zas prsotrenál.
Musím sám seba pochváliť, silovo som tam, kde som bol pred pauzou a možno aj ďalej. Benche šli pekne a zaslúžim si zlatého bludišťáka, ktorého si slávnostne udeľujem!
Prosím!
Ďakujem!
Nebol sparing, tak som sa nehnal do nejakých divočín, inak to mohlo byť o niečo lepšie a mohol som podráždiť cicíky o niečo viac. Nevadí, hádam nabudúce. Pre info, sparing nedošiel, lebo hral FIFU. To hádam nepotrebuje komentár...
No, potom, keď som sa vyšalil na benchi som si dal ľahšie kliky a ľahšie incliny, ale pekné to bolo, technické a cítil som, že to chytá fajnovo.
A na záver ruky, robil som kadečo všeličo a hocičo a ručičky som pumpol pekne. Škoda, že z nich nikdy nič nebude, ale:
"I treat my arms like my girlfriends. I am ignoring them and let them disappear..."
Smutní chlapci dnes robili zhyby so závažím, ale takmer od prvého opakovania jeden druhému držali nohy... takže... to vlastne... nemalo zmysel vešať na seba kotúče  A Vadik má frajerku! A kočka na recepcii vytrvalo púšťa VIVA hits 1997, čiže motivácia do cvičenia na max
Ľahký chrbát vynechaný, lebo zajtra si dávam štvrtkový tréning a tam mám ťažký chrbát.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 10:18 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | ...a pretože je Petrík kkt, tak si zmazal predošlý príspevok a píše to zas Takže asi budem stručnejší, než ten posraný počítač vyhodím z okna |
to znám
a toho bludišťáka bych dal sparingovy za takový výkon si ho zaslouží víc než ty
asi taky dám brzo pauzu, jestli pak budu benchovat tolik
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
Najlepsia rada nato zaklananie je zosilniet :).
Co sa tyka techniky tak treba mat napnute hamstringy a rit, vyslovene naplno napnute, rit stihanutu ako keby ta chce niekto odzadu znasilnit.
A najpodstatnejsia vec vediet drzat brucho pod napetim, najcastejsia pricina zaklonu je ze uvolnis brucho a potom sa prehnes. Skus ho jemne zatiahnut a napnut.
Otazne je ze ci ked toto vsetko spravis, ci tu vahu presnes, lebo ti to pekne zmeni drahu.
Moja rada je natrenovat spravnou technikou mensiu vahu, u teba povedzme 70-75 na 5x5 a postupne zvysovat. Lebo stym zaklonom to nepojde do nekonecna, nemozes sa zaklanat viac a viac.
Na zaver treba povedat ze jemny zaklon je tiez pri maximalnych vahach, ale primarne by si mal pilovat silu pri dokonalej technike.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 9:11 am Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | rit stihanutu ako keby ta chce niekto odzadu znasilnit.
|
A ja som myslel, že pri znásilnení by som si to práve mal v rámci možností čo najviac užiť
Ale inak beriem, tak nejak som plánoval začať od 60ky a postupne prihadzovať a zvykať si. Ja sa síce nezakláňam stále viac a viac, ja sa už teraz zakláňam najviac, väčší oblúk už nie je možné s ľudskou chrbticou urobiť
Samozrejme počítam s tým, že so striktnou technikou váha spočiatku padne dole, tak to bolo aj pri drepoch, aj pri všetkom, kde som prekopával techniku.
@Ryvaru: Jak jako benchovat tolik? Je síce pravda, že benchujem viac, než väčšina ľudí v našom gyme drepuje, ale to je ich mizernými drepmi, nie mojím skvelým benchom
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 9:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
existujou  zatím ani jeden ze 4 sparingů co jsem kdy měl nedřepnula 125...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
Nechces trenovat se mnou?
125 drepnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|