Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2025 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x12x80kg

Highbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x3x120kg
1x1x170kg belt on
2x6x170kg
1x10x170kg

Leg press:
3x12x170kg

SLDL vsede na kladke ( ):
3x12x80kg

Superset
Lýka v legpresse:

3x12x140kg
+
Výpony BW:

3x20

Gigagianthypermegatopextrafasabrutalset
Incline bench press:

3x12x70kg
+
Incline rozpažkotlaky:

3x do zlyhania x25kg
+
Sťahovanie kladky zhora (zhadzované):

3x12x60kg + 3x12x40kg

Triset:

3x12

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/DGd5If0t8-3/

Po týždňovom deloade, počas ktorého som si vôbec neoddýchol, sme späť, baby!
Trošku som porobil zmeny v tréningu nôh. Zaradím legpress 2x v týždni, raz ťažšie, raz objemovo, lebo mám dojem, že legpress má najväčší podiel na mojom zlepšovaní stehien. Ten úzky postoj a tlačenie cez špičky holt funguje.
Takže som si dal celkom príjemné drepy (počas ktorých som si samozrejme ZAS natiahol chrbát, lebo prečo nie) a potom už som si spokojne ľažkal a tlačil nôžkami.
Bola to drina, ale nohy sú dnes len mierne unavené. No nič, hádam to bude stačiť Už fakt neviem, kde a čo pridať bez toho, aby som si totálne zdevastoval kolená a chrbát. A robiť 22 opakovaní drepov, na to nemám koule, to prenechám Ripperovi.

Hamstringy som zapojil "mŕtvym ťahmi s rovnými nohami na kladke POSEDIAČKY". Znie to ako teleshoping, ale fungovalo to prekvapivo dobre. Viem ísť do pekného kontrolovaného streču. Zároveň je pohyb pekne pomalý, netrpí spodný chrbát, bol som milo prekvapený. A má to jednoduchý setup, takže za mňa veľmi dobré.

No a potom už sa šlo na vrch tela. Tam bola fajn pumpa. Šiel by som o sérku viac, ale striedali sme sa s Erikom a tým pádom to šlo pomalšie. Čo už, možno nabudúce. Som zvedavý, či takéto ultimátne sérky do zlyhania budú mať nejaký prínos. Pumpuje to hrozne, vypne mi to hrudník/chrbát kompletne, ale na druhý deň som v cajku a môžem tancovať. Tak neviem, čo si o tom myslieť, ale dám tomu šancu.

Triset ma potrápil, mal som svalovku ešte od soboty, kedy som si totálne zdevastoval ruky

Dobrý tréning, s neistými výsledkami

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2025 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zas tréning na predošlej strane

spekounP

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2025 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10x170kg je gut, very gut
navíc podle videa easy
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2025 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
10x170kg je gut, very gut
navíc podle videa easy

Dík, video klame

Predkopávanie:
1x20x40kg
1x do zlyhania x100kg + 1x do zlyhania x80kg

Superset
Highbar drepy s pp:

1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x10x140kg
+
Leg press:

1x12x95kg
2x12x145kg

Gigaset
Lýtka v legpresse:

3x20x145kg
+
Výpony s BW:

3x12
+
Veslo - kladka:

3x12x70kg
+
Chest expander:

3x12

Decline bench press a rozpažkotlaky:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
3x10x100kg + 3x10x70kg + 3x10x25kg

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
3x6xCarabas + 5kg + 3x6xCarabas + 3x6xCarabas s expanderom

Triset:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DGjG05St2qB/

Včera som bol skrz rôzne dôvody veľmi nažhavený na tréning. Navyše som sa do gymu dostal o hodinku neskôr, takže som už prešľapoval ako hladný tiger.
No a tak som to tam hneď napálil.
Predkopávania fajn, tam by som asi po malom oddychu zmákol pridať ešte jednu dve série Ale predkopávanie nebolo podstatné a šlo len o zahrievanie na superset drepov a legpressu, ktorý som chcel zaradiť.
A teda fúúú.
Dal som z časových dôvodov len dve série. Asi by som vypučil ešte jednu sérku, ale to by bola riadna trápenka. Mal som chytené nohy ešte z pondelka, takže to chcelo celkom pevnú vôľu, ísť do takých objemov. Ale podarilo sa a teda stálo to za to. Nohy úplne hotové a napumpované. Možno na legpresse by to chcelo trochu viac kíl Uvidíme časom, čo sa mi podarí vymyslieť.
Každopádne, tie dve série boli až až. Určite by som zo seba ešte niečo dostal, ale to už by bolo určite kontraproduktívne.

Hrudník veľmi podobne, ako minulé týždne. Zhadzovačky zakončené rozpažkotlakmi. Všetko uvarené, umlátené a vyčerpané na totálku.
Pri dipoch som urobil chybu. Šiel som ten prvý zhadzovaný set a po ňom som bol prakticky zničený a neschopný ďalších dipov. Nabudúce si najprv odmakám všetky série so závažím, kým ako tak vládzem, a až potom s vlastnou váhou pôjdem do zlyhania.
Že mám svalovku asi nemusím rozpisovať

Celkom kruté masakre, veľké objemy a intenzifikačné metódy, ktovie, či mi to niečo dá. Zatiaľ mi to dáva to, že je to novinka a baví ma to. A svalovky

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2025 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Hindu drepy:

3x50x10kg
+
Výpony:

3x20x10kg

T-Bar:
1x10x40kg
1x10x60kg
1x6x80kg
3x10x100kg + 3x10x80kg + 3x10x60kg

Triset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:

3x12x50kg + 3x20x20kg
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x20x20kg

Veslo - kladka:
3x15x30kg (focus na spodok trapézov)

Supserset
Bench press:

1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x7x120kg + 1x6x100kg + 1x10x60kg
1x5x120kg + 1x5x100kg + 1x10x60kg
1x3x120kg + 1x4x100kg + 1x10x60kg
+
Rozpažkotlaky:

3x7x25kg

Triset:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DGoWOKgtAQR/

No to zas boli vymyslenosti Začal som opatrne a pozvoľna a nežne - ubral som opakovania na hindu drepoch. Jak som pritvrdil na drepoch a legpressoch, došlo mi, že nemá zmysel si zakyslovať nohy hindu drepmi, takže ich znovu tak umiernene použijem ako rehábku. Nohy si skrátka rozsekám v pondelok a stredu. Hádam to bude stačiť.

Každopádne na T-bar skončila sranda. Prvý zhadzovaný set mi prišiel celkom fajn, cítil som, že to dobre pumpuje, ale nič hrozné. No, v druhej sérii som dostal facku od reality
Akože dobojoval som to, ale postupne som nenápadne predlžoval vydýchavacie pauzy medzi zhadzovaniami. Ale pšššt, nikto nič nevidel. Ono to napokon aj tak stačilo, mám absolútne brutálnu svalovku na celý chrbát.

Chrbát bol utavený prakticky už po prvom cviku (90 reps v pracovných sériách očividne má nejaký dopad na ľudské telo ) a tak som sa veľmi veľmi tešil, že môžem konečne robiť zhyby a ťahať kladku. Bol to boj, ale našťastie váhy som nastavil celkom rozumne. Pumpa z toho bola hodná Homérovského eposu, chodil som po fitku dramaticky, ruky naširoko ako pištoľník z lacného westernu. Aj napriek tomu som cítil, že vrch chrbta nedostal svoje, a tak som pri rozcvičke na benchi ešte narýchlo poťahal kladku s lakľami široko a hore, aby som zacielil na medzilopatkové svaly.

Benche boli tiež veľký boj, ale už aj psychický. Jedna-dve zhadzované série sa dajú, ale na tretiu sa už musí človek premáhať. Predsa len som už bol hotový a kozy som mal unavené, a predsa som si musel ľahnúť pod tú 120ku a risknúť, že mi to celé zdrbe na držku a vyrobí mi to vizáž batmanovského záporáka.
Ovšem výsledok stál za to. Triko komplet natrieskané napuchnutým hrudníkom. Chýbal tomu jedine sparing, ktorý by ma hecol a pomohol mi pridať pár vynútených opakovaní. To by som potom išiel fakt do mŕtva. Aj tak dobré.

Takto vyzerala moja paprča ešte pred trisetom, čiže bez priamej pumpy (aj keď cviky na chrbát to nafúkli, to zas nebudem kecať):

Zjavne tie sobotné ranné tréningy fungujú. Preto som si dal jeden aj dnes, hoci sa mi veľmi nechcelo. Ale užil som si to. Ono len sedieť a pumpovať ruky je celkom relax, na rozdiel od boja o život pri drepoch alebo benchi

Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2025 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ozaj tvoja ruka? Lebo paráda a bravó, ale nezdá sa mi to.
decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2025 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
To je ozaj tvoja ruka? Lebo paráda a bravó, ale nezdá sa mi to.

Wtf

Áno, to je moja ruka. Netrolím, ani nie som majster fotošopu. Nejak sa mi podarilo chytiť dobré svetlo a vyzeralo to dobre.

Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2025 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Highbar drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
2x6x170kg
1x10x170kg

Legpress:
3x12x185kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x10x185kg
+
Výpony BW:

3x20

Superset
Incline bench press zhadzovaný:

1x12x20kg
3x12x70kg + 3x12x50kg
+
Incline rozpažkotlaky:

3x12x25kg

Superset
SLDL posediačky - kladka:

3x12x70kg
+
Veslo - kladka:

3x12x70kg

Triset:
3x10

Hodnotenie tréningu: Nechcelo sa mi strihať video.

Ako som pred pár týždňami spomínal úraz môjho dedka a jeho pobyt v nemocnici, tak bohužiaľ, napriek snahe celej rodiny to vzdal a v nedeľu vydýchol naposledy. Síce jeho telo aj v pokročilom veku makalo ako o závod a držalo ho pri živote, ale hlava už nechcela a keď odmietal jesť aj piť, nešlo nič urobiť.
Viem, že takýto zápis tu veľmi nemá čo robiť, ale určite to veľmi ovplyvnilo moju náladu a chuť cvičiť - šiel som len z povinnosti, aby som prišiel na iné myšlienky, ale chýbalo akékoľvek nadšenie.

Čo mi tiež veľmi nepomohlo bolo, že nám zas zo stropu crčala voda a museli sme to podkladať vedrami. Erik potom pobehoval hoe dole a zháňal domovníka a susedov a neviem koho, ktorí sa na tú spúšť chodili pozerať, čo ma samozrejme rozptýlilo tiež.

Napriek tomu som odcvičil všetko, čo bolo treba. Drepy boli ťažké, ale tých 10 som tam na záver zo seba dostal. Plánoval som trochu viac, ale proste hlava nespolupracovala.
Tak som si to vynahradil na legpresse, kde som naložil asi najviac, čo tam kedy bolo. Hýbalo sa to ťažko, ale stále to šlo.

Pri hrudníku som si hovoril, ako ten tréning mega zbehol a potom mi docvaklo, že som zabudol hamstringy, aj chrbát A tak som sa k tomu vrátil vo veľmi podivnom supersete. A hoci to vyzerá smiešne napísané aj prevedené, ten cvik na hamstringy je ukrutná zloba a zas mám z toho svalovku ako hrom.

No skrátka nič moc tréning a budem dúfať, že v stredu to bude lepšie. Ale aspoň si nemôžem povedať, že by som sa vôbec nesnažil a odflákol som.

cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprimnu sustrast. Uz mal krasny vek a snad si ten zivot uzil so vsetkym, co k nemu patri. Nech odpociva v pokoji.
Prarazit

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímnou soustrast
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi to ľúto, úprimnú sústrasť.
Šolcík

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímnou soustrast.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprimnou soustrast, chapu tu bezmoc, kdyz si nekdo nechce nechat pomoct a bali to...
Kelly

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2025 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi je ľúto, úprimnú sústrasť

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: