Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

Benchpress:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x5x80kg
1x1x100kg
3x4x100kg
2x3x100kg

Zhyby:
1x10xCarabas
1x6xCarabas+20kg
4x5xCarabas+20kg
1x10xCarabas

Decline tlaky JC:
1x10x27.5kg
1x10x32.5kg
4x8x32.5kg

Pritahy VC v predklone:
5x8x70kg

Predkopavanie:
5x10x90kg

Zakopavanie:
5x10x40kg

Triceps - lano (zhadzovane):
5x10x40kg
5x10x20kg

Kladivove zdvihy s JC (zhadzovane):
5x12x15kg
5x12x10kg

Hodnotenie treningu: Tak zahajil som posledny (osmy) tyzden fullbody. A je nacase, som utahany ako pes Po tazkom vikende tricepsy rozmlatene na total, takze tlaky samozrejme ziadna hitparada Hrudnik by vladal, ale kde nie je triceps, cicky sa mozu aj potrhat Zato zhyby sli paradne, takze sa to ako tak vyrovnalo. Po benchi som skusil kliky na bradlach, ale pri siestom uz ma tak brutalne bolel krk, ze som skoro spadol z bradiel a pokorne som si musel dat tlaky hlavou dole s jednoruckami. Ale, uprimne, prijemna zmena Pekne precitene, poctivy rozsah pohybu, takze aj v tom zlom som nasiel nieco pozitivne.
Nohy velmi zlahka, kedze vcera dostali zahul.
Ruky ciro-ciste utrpenie Na triceps mam stale svalovku, takze kazdy pohyb som citil trojnasobne. Ale pekne som si to odmakal, takze rucky pekne precvicene.

Ale vaaaaazne sa uz tesim na nieco splitovite. Fullbody pre zaujimavost OK, ale ak do toho idem naplno, fakt sa to priserne tazko regeneruje (bez BCAA som fakt nemal sancu). Na konci tyzdna spisem nejaku bilanciu (aj ked v podstate nie je co pisat ) tohto typu treningu.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodina a pol volneho sermu. Tentokrat mali dobry den viaceri z partie, takze som si tiez odniesol krvave sramy Jeden po brutalnom zasahu pod pazuchu - ovsem neplatil, lebo som ho dostal az po tom, co som ja zasiahol hlavu supera a dalsi do ramena, ten paradne stipe Inak super kardio

decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

Mrtvolka zlahka:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg
6x1x170kg
1x3x140kg
1x6x110kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
6x12x45kg

Incline bench v MP:
1x10x20kg
1x10x50kg
1x6x70kg
1x6x75kg
1x4x75kg
1x6x70kg
1x5x70kg + 1x6x50kg

Rozpazovanie - protismerky:
5x10x25kg podrzane, bralo jak das

Legpress:
1x10x80kg
5x10x300kg

Predkopavanie jednou nohou:
5x10x40kg kazda noha

Lytka v stroji:
5x10x90kg

Lytka v MP:
5x10x60kg

Hodnotenie treningu: Dnes som povodne nemal mat trening, ale nakoniec som si ho tam supol, nech mozem ist zajtra s novymi kolegami na pivo. Len raz, potom si uz musia zvyknut, ze som asocial a spolocenske akcie mam tazko na haku
Mrtvoly som ponal len tak lahucko, par jednotkovych serii, aby sa nepovedalo - nemusim to kazdy trening hrotit ako magor. Technika sa pekne drzala, ziadne zavratne tempo, takze pohodicka leharo, dostatok oddychu. Kazdu jednu som hore podrzal tak 10 sekund, tu poslednu asi pol minuty, az som sa zacal klepat.
Tlaky sli rozhodne lepsie s tou 70kou, nez s 80kg, ktore som omylom tlacil minuly tyzden Ale vdaka protismerkam aj tak hodne rychlo odchadzala sila - hrudnik ale pumpnuty pekne, tato superseria ma fakt bavila a mal som vazne kratucke pauzy.
S nohami uz som sa vobec nesral. Pracovne desiatky s 300kg na legpresse (zase zdoraznujem, ze idem v kolene len cca do praveho uhla, aby som nedvihal krize z podlozky, cize to nie je nijaky megavykon alebo co), striedane s predkopavanim. Nohy sa na konci klepali jak trpaslicia civava v januari v Alpach, ale odmakali si svoje a odniesli ma domov, takze ich mam zase rad Trochu.
A na zaver lytka + lytka, minulotyzdnova skusenost bola, ze 4 dni som chodil ako Forrest Gump s tymi zelezami na nohach, tak teraz to hadam nebude az take zle

Bol som este aj u maserky prepraskat zas krk... Ked prebehla chrbticu, praskal som ako gronsky ladovec, ked pride jar, ale ako presla na krk, nic. Ten sval je proste v takom posranom krci, ze nebola schopna mi popraskat krcnu chrbticu a nejak to uvolnit. Asi to nevida velmi casto, bola dost prekvapena Som na seba zvlastnym sposobom hrdy, je to taky ten negativny kompliment, nieco ako ked vam kamos uznanlivo oznami, ze vasa frajerka fakt dobre priraza

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodina a pol florbalu v sialenom tempe. Vypoteny paradne, trochu boli koleno, ako som urobil nejaky blby pohyb, ale do zajtra to prejde. Parada, vyblaznil som sa neskutocne, bolo to vyrovnane, kazdy gol bol vydrety, kondicka sa zlepsuje

seeya

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda, mozno som nezachytil preco mas seknuty krk, len som chcel povedat ze ja som si tiez mierne odfajcil krk a bolo to pre zlozvyk cumet na cinku pri military. Treba kukat dopredu heh. A prirazajuca frajerka pobavila:))
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, stalo sa to pri military, ale ja sa na cinku nedivam. Divam sa do zrkadla, na svoju jemnu tvar s pokojnym vyrazom, s inteligentnym pohladom a iskrou v oku, ked sa snazim dostat nad hlavu 70kg

Ba ne, vyzeram pri tom nejak takto:

Je sranda, ze sa mi to stava len pri military, nicom inom, pritom nezalezi na vahe, ktoru tlacim. Mensia sranda je, ze ma to drzi uz vyse dvoch tyzdnov a zlepsenie je vzdy len kratkodobe a minimalne.

EDIT: prirazajuca frajerka mi tiez vzdy urobi radost

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena / Triceps / Biceps

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x2x70kg
2x1x75kg
1x2x70kg
4x5x60kg

Tlaky v MP za hlavu:
1x10x20kg
1x10x40kg ozval sa krk
4x5x50kg + 1x5x40kg + 1x10x20kg

Pritahy k brade (kladka vleze):
1x10x45kg
5x8x60kg + 1x8x50kg + 1x10x25kg

Upazovanie - kladka:
5x6x10kg

Upazovanie v predklone - kladka:
5x6x10kg

Uzky bench (zhadzovane):
5x6x70kg
5x6x50kg
5x6x20kg

Kladivove zdvihy s JC (zhadzovane):
5x12x15kg
5x12x10kg
5x12x6kg

Stahovanie kladky (zhadzovane):
5x10x45kg
5x10x25kg
5x10x15kg

Scottovka s JC (zhadzovane):
5x10x10kg
5x10x6kg
5x10x2kg

Hodnotenie treningu: Ze ma boli trapezokrk nebudem spominat Bude ma teda boliet az dovtedy, kym nenapisem, ze uz neboli Napriek tomu som dnes pocvicil aj ramena pekne. Alebo som si uz zvykol. Alebo som uchyl a bolest k tomu patri
Military som oproti minulemu tyzdnu dal trosku tazsie, menej opakovani, nech sa to trochu cykluje. Pri tlakoch za hlavou sa krk ozyval viac, lebo tam sa trup hybe len minimalne a nemam sa ako poskrucat, aby som to necitil. Takze vahy take ake su, ale zase rozsah pohybu som si ustrazil a bralo to akuratne. Upazovacky dnes s kladkami, nech je zmena a nech prekvapim ramena Divili sa a cudovali, ale cvicili.
Ruky masaker. Dnes vsetko zhadzovane. Dobre som urobil, ze som trosku podsekol opakovania, lebo od takej tretej serie dalej bol kazdy jeden cvik dobra morda. Ale docvicene, ruky jak Mount Everest, nazilovane, nafuknute, tricko praskalo, zeny ma obdivovali, muzi zavideli. Aaaa teraz si idem pozriet nejake nove bandaze na kolena, lebo tie stare smejdy uz su vytahane jak zazltnute trenky dochodcu humusaka.

Koniec hlasenia v slovenskom jazyku!

decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x1x150kg
1x3x150kg
5x2x150kg
1x6x110kg

Decline benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x1x100kg
1x7x100kg
5x6x100kg

Legpress:
1x8x300kg
1x8x320kg
3x6x320kg

Protismerne kladky:
1x10x25kg
4x10x30kg

Pritahy VC v predklone:
1x10x20kg
5x10x60kg kraaaasne bralo, uplna parada!

Lytka v stroji:
5x10x80kg

Stahovanie kladky zhora - V adapter:
5x10x60kg

Brucho:
5x15

Hodnotenie treningu: Taaak dnes posledny trening fullbody. Cvicil som to poslednych 8 tyzdnov a tak je nacase urobit kratku bilanciu. Zdoraznujem, ze ide cisto o moje poznatky pozorovane na mne a nemusi to byt ziadna absolutna pravda, pretoze nemam ani vedomosti, ani znalosti, aby som tu robil nejake prevratne vyhlasenia

1. Cvicil som systemom 3x tyzdenne cele telo a raz tyzdenne trening zamerany cisto na ramena a paze. V celotelovom treningu som siel tri zakladne partie po dva cviky, vacsinou 5 pracovnych serii (alebo 6 az 7. Pod 5 som nesiel). Dalsie dva cviky tvorili doplnky - lytka, paze, brucho atd.
2. Prve, co som si uvedomil bolo, ze bez BCAA to pri mojom nasadeni proste nepojde. Po tom, co som nasadil BCAAcka, slapalo sa mi ovela lepsie a nechodil som taky dobity, naopak som sa na treningy tesil a mal som dostatok energie.
3. Apetit neskutocny. Moj zaludok sa zmenil na ciernu dieru, co pohltil akukolvek stravu, co sla okolo, tulavych psov, popadane sisky, bezdomovcov a male deti. Telo proste potrebovalo doplnat energiu a tak som za tych osem tyzdnov fungoval ako kyselina, bohuzial aj s vyssou spotrebou sladkosti a junkfood. Na forme sa to nastastie neprejavilo.
4. Zrejme kvoli nedostatocnej regeneracii som nijak zvlast nerastol. Prirastok na vahe tvori 1kg plus minus. Ovsem skvalitnenie je viditelne a zrejme. Jednoznacne najlepsie zareagovali nohy, paze a chrbat. Bol som niekolkokrat pochvaleny, ze som sa zvacsil (aj tu, aj osobne v praci atd)
5. Silovo som siel hore, pocas tychto osmich tyzdnov som zlepsil mrtvy tah aj military press, takisto paze dokazu viac, nez predtym. Na viacerych cvikoch som navysil vahu na pracovne serie (kliky na bradlach, legpress...)
6. Zdravotne tazkosti ziadne, ak neratam unavu a hlad. Nic ma neboli, vsetko slapalo pekne, vykonnost neklesala, upony a slachy podrzali, ale asi by bola len otazka casu, kedy by nieco zacalo haprovat.
7. Osem tyzdnov je akurat. Potom uz to na mna zacalo posobit trochu nezazivne, bol som utahany a chcelo to silnu volu slapat stale naplno. Obmienal som cviky atd, ale aj tak sa mi uz ziadala zmena.
8. Za seba nemozem suhlasit s tym, ze by bolo FullBody vhodne LEN pre zaciatocnikov, ako sa to tu casto vyhlasuje (a nielen tu). Ak to clovek robi poriadne, dokaze z FB vytiahnut vela a moze byt aj pokrocily cvicenec. Zalezi len na tom, ako si clovek nastavi trening. Variacii je milion od superserii po kratke pauzy, zhadzovane serie atd atd.
9. Som mega rad, ze to mam za sebou.
10. Som mega rad, ze to mam za sebou

Od zajtra nastupujem na system "dve velke partie (jedna tazko, jedna lahsie) + doplnky", ako som siel pred touto fullbody odbockou. Verim, ze telo zareaguje, ked bude mat cas na regeneraciu.
A to je asi tak vsetko, snad to niekomu v niecom pomoze a ak nie, aspon som sa vykecal

decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Triceps / Biceps

Tlaky s JC na rovnej:
1x10x20kg
1x6x35kg myslel som, ze su to 32.5
5x5x40kg

Zhyby:
1x10xCarabas
5x5xCarabas+20kg

Tlaky s JC decline:
1x10x30kg
4x10x32.5kg

Pritahy VC v predklone:
1x10x70kg
4x8x80kg

Incline v MP:
1x5x70kg
1x4x70kg dosla para
3x8x60kg

Kladivove zdvihy:
5x16x15kg

Rozpazovanie na rovnej:
5x8x15kg

Triceps - stahovanie kladky:
5x12x45kg

Hodnotenie treningu: Stary dobry split Hrudnik neuveritelna pumpa, sily bolo na rozdavanie. Pre zmenu som dal viacej jednoruciek. Bohuzial pri incline tlakoch dosla sila, nabuduce skusim zmenit poradie cvikov, nech ten vrch prs neodzubujem Pritahy v predklone parada, aj zhyby, na to, ze som mal chrbat vlastne aj vcera.
Divny pocit nemat po treningu pumpnute aj nohy Inak ale pohoda, vobec sa necitim taky vyzmykany ako po fullbody, pritom napumpovany dopohody. Takze radost.

Uz som v gyme videl ludi obzerat sa v zrkadle, pozovat a podobne... Ale cerit sam na seba zuby, to je ulet

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes serm. Nijak raz sme nevedeli poskladat tuto techniku:

decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Mrtvola:
1x10x20kg
1x6x110kg
1x6x140kg
1x6x160kg PR
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x195kg
1x0x205kg vysvetlim dole
1x1x180kg
1x2x160kg
1x6x140kg
1x6x110kg

Drepy zadne:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg

T-tyc - rozne uchopy:
1x8x65kg
4x8x75kg

Drepy celne:
5x6x70kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x65kg

Military press:
1x10x20kg
5x6x50kg

Veslovanie - V adapter:
5x10x60kg

Hodnotenie treningu: Holy shit Chrbat na hadry
Dnes som mal trening s kamosom s podobnym treningovym zameranim (zakladne cviky a tak). Dohodli sme sa, ze si dame deadlifty, "problem"je, ze on je asi o desat kilo tazsi a celkom dost silne zviera, co sa tyka zakladnych cvikov.
Dali sme si v krutom tempe male deadliftove preteky. Vyhral, ked ma odpojil na 205kg (to je 5kg nad mojim sucasnym maximom), on to dal, ja uz bohuzial nie. Zo zeme som to vytiahol slusne, zial niekde pod kolenami to stred neudrzal a bolo vymalovane. Je to prvykrat po dlllhom case, co som nepotiahol nalozenu cinku. Nevadi, predtym som dal 6x160kg, co je zase novy PR, navyse si myslim, ze ak by som netahal 190kg a 195kg, tak tych 205 som mohol s odretymi usami dat. Bohuzial zacali padat vyzvy na nove PR az po tom, co som obe spominane vahy potiahol. Nic to, teraz chvilku ziadne maximalky zase skusat nebudem, aj toto bolo neplanovane a z hecu a budem sa tomu snazit dat nejaky system

Po mrtvolach lahucke drepy, nijak som sa neskubal, velmi decentne 6ky so stovkou, aby sa nepovedalo, ATG, technicke. Celne uz len uplne pohodovo, aby som nezatazoval spodny chrbat.
No a na zaver military, tiez len tak na prepumpovanie, pretoze ramena pojdu naplno v sobotu. Samozrejem so vsetkym tymto v superserii nejake tie pumpicky na chrbat, takze svalovka zajtra na florbale bude preukrutna.

Co dodat Trening bez nejakeho systemu, ale radostny, hecovany a v dobrej atmosfere, testosteron vo vzduchu, magnezko na rukach, bomba. Raz za cas si dopriat taketo sialenstvo je urcite fajn. SPOKOJNOST!!!

A pridam si aj ja radosteho ponika!

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A sakra, zabudol som vcera vecer zapisat florbal hodinku a pol. S tymi ocelovymi pruzinami, co mam miesto vzpriamovacov to bola fakt sranda. K tej malilinkatej hokejke sa nie a nie zohnut a ked sa to konecne podarilo, tak som mal problem sa zas vystriet a pobehnut

Dnes snad ramena a paze. Uvidime, ako to pojde, ten moj podelany krk od rana boli jak besny.

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miesto posilky vypratavanie bytu po starych rodicoch. To by jeden neveril, kolko bordelu dokaze zbesily dochodca zhromazdit v dvojizbovom byte za 35 rokov. Pod zamienkou "to je skoda vyhodit!" sa tam nakopili tony nezmyselnych elektrospotrebicov, stavebnych materialov, kompotov, latok, linolea a igelitov. Okrem toho som prenasal bez vytahu dve gaucovky a styri kresla, takze najma spodny chrbat, predlaktia a trapezy dostali svoju davku

Extra ma potesili dve hlasky. Cudzi okoloiduci dochodcovia pozerali, co tam vynasame a "To je skoda vyhodit!!!" padlo v niekolkych variantach asi sedemkrat A druha bola, ked cokoladovi spoluobcania pozreli do vreca s odpadom a radostne zvolali "Jeee, leco"

decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Drep:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x5x140kg
3x2x150kg toto slo pekne
1x1x162.5kg PR do toho som nechcel vobec ist
1x1x165kg PR
tak do toho som uz siel, ked som vedel, ze sila tam je, hehe
1x20x70kg na dorazenie, fakt super napad, heh

Decline bench:
1x10x20kg
1x10x60kg
6x6x100kg

Celny drep:
1x6x100kg pohodka, lazo plazo
1x5x110kg kamos prihodil. magor.
1x4x115kg ja som prihodil. magor.
1x3x115kg len tak tak
1x10x70kg na dorazenie

Protismerne kladky:
3x10x25kg jedna kladka drhla, tak som to znechutene ukoncil

Legpress:
1x10x200kg
4x10x230kg

Predkopavanie kazdou nohou zvlast:
5x10x40kg kazda noha toto bolo peklooo

Zakopavanie:
5x10x45kg

Lytka:
5x10x90kg

Hodnotenie treningu: Extrem. Dnes zas trening s typkom zo stvrtka, kedy sme sli mrtve tahy. Totalna prisernost, hecovacky, pomerne rychle tempo, slusne vahy, dva osobne rekordy On sa hodne tesil, lebo ze nema s kym tak makat. Na konci treningu som ledva prepletal nohami, ale bohuzial sa zase ozvalo aj koleno - bandaz to poriesila raz dva.
Nastvali ma akurat protismerne kladky, daco sa stalo s jednou a tak kazda zaberala inak. To ma znechutilo, tak som to zabalil - hrudnik mam zajtra, tam si to vynahradim. Inak tlaky dole hlavou isli super.

Som totalne mrtvy, vcera som mal saunicku, kde som skoro zaspal, vecer sme s kamosmi pri vinku pozerali rugby a zrazu bolo pol tretej rano, takze som neveril, ze mi to dnes v gyme pojde. Napriek tomu dobre silove vysledky, cize spokojny som

decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Triceps + Biceps

Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
3x5x100kg
1x6x100kg posledne s dopomocou sparinga
1x4x100kg dosla para
1x1x110kg
1x2x100kg pre radost

Zhyby:
1x10xCarabas
5x5xCarabas+20kg
1x10xCarabas

Tlaky incline s JC:
1x10x20kg
4x5x32.5kg
1x4x32.5kg skusil som aj piatu, chvilu to vyzeralo nadejne a potom selhala lavacka

Pritahy VC v predklone:
1x10x70kg
2x10x80kg
2x6x90kg + 1x6x70kg masakr, 90kilo som este nedaval

Decline bench:
5x6x80kg

Kladivove zdvihy JC (zhadzovane):
5x12x15kg
5x12x10kg
5x12x5kg

Rozpazovanie na rovnej lavici:
5x8x15kg

Stahovanie lana spoza hlavy (zhadzovane):
5x10x45kg
5x10x25kg
5x10x15kg

Hodnotenie treningu: Uuuuf uf, makol som si.

Tlaky pomerne celkom dost sli, aj ked sa mi zda, ze som trosku silovo spadol. Ale u mna to je ako na husenkovej drahe, raz lepsie, raz horsie, takze sa nad tym moc nezamyslam Zhyby naopak sli uplne v pohodicke, urobili mi radost.
Pritahy v predklone paradicka, zo zaciatku som mal problem tu 90ku dostat pod kontrolu, ale druha seria s touto vahou uz bola aj technicka, pekne to bralo. A na to, ze po zhyboch velka radost Incline jednorucky tiez OK, lebo 32.5kg
Biceps po zhyboch bolo mucenie, triceps po tlakoch napodobne, takze paradoxne najvacsie maso z celeho treningu boli tie moje rucicky

Dnes pekny trening, odsypal, v nicom som vyraznejsie nezlyhal, takze spokojnost a pekne napumpovane kozy a pracky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: