70 minut- strečink a postizometrická relaxace na kompletní dolní polovinu těla a záda, mobilizace páteře, lehké posilování na nestabilní plošině a bosu
Na dietu tvrdej tréning, jsem zvědavej, jak ti to vydrží
Hodíš nějaký výchozí hodnoty? Váha, pas,... A třeba i cíle?
180cm/86,3kg jsem v úterý jenom navážil
trénink 2+1 nebo 2+1-2+2...uvidim občas možná pujdu zase dvoufázově, i když to bude trénink večerní jako byl v úterý,maximálně k tomu nějaká aerobka,sauna a tak.
Jeden trénink vršek, druhej spodek a záda...budu točil lehký-střední a težký věci podle pocitu, teď jsem trochu podseknul všade.
Do toho ještě občas plavání,lezení na stěnu,volejbal-tenis podle počasí.
6x v týdně ten můj rehab stabilizačně-protahovácí trénink- 3x to co už jezdim a 3x týdně stabilizačně-protahovácí trénink na horní půlku těla (špatný hlavně vnitřní rotátory ramen, pektorály,trapézy, hluboký flexory krku,krátký extenzory hlavy a krku...horší stereotyp pohybu v pravym ramenim pletenci) a k tomu klasický břicho.
Jídlo zatim jen tak abych neměl hlad a tak za týden uvidím co dělá váha...spíš jídlo přidávat a k tomu dát víc aerobku,po konzultacích jsem se rozhodl zahodit nějaký vlny nebo tak...jen kvalitní,pravidelná strava a k tomu se hodně hejbat,veslo už se těší...cílem je konečně taky někdy udělat nějakou formu:)
Už teď bych s jídlem udělal nějaký úpravy,na 3 hodinu pujde než pujdu cvičit vždy oat snack, ubrat lehce maso,ubrat mraženou zeleninu, lehce přidám fazolky,a přidat nějaký tuky ještě...vločky na snídani moc neseděj tak taky asi bude změna,nebo úprava jejich formy.
_________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne st září 19, 2012 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Posilovna nic, jídlo taky nic...už kolem oběda mi bylo trochu špatně, po příchodu z práce jsem místo do posilovny lehnul v křečích na zem a zbytek dne strávil v zimnici s hlavou v umyvadle...momentálně už je to lepší, vyzkoušim cvičení a dnes k jídlu jen protejn a čistou přílohu...
Mrtvý tah-težce
3x3x110kg...pauzy do 30s
3x3x140kg...pauzy do 40s
3x3x170kg...pauzy do 60s, v přehrávači jsem před první sérii nastavil 4 minutovej song, když skončil už jsem seděl,popíjel a na čince bylo naloženo 190
1x3x190kg...celkem lehký
1x1x200kg...taky celkem lehký
Push press-težce
2x10x50kg
2x8x60kg
3x3x70kg
1x2x75kg...to třetí už nešlo
Tlaky s JR incline-lehce
4x12x20kg
Tlaky s JR v leže-lehce
4x10x20kg
Tlaky s JR v sedě
4x6x20kg
Protisměrný kladky
3x12x22,5kg
Rozpažky ve stoji a v předklonu-supersérie
4x10x5kg+4x10x5kg
ehm, Rome....esi s tema kozama pojedeš dál takhle,tak budeš zachvilu mít větší,než já
btw..as to Rozpažky ve stoji a v předklonu-supersérie , zkoušel jsi, jak sem ti ukazovala? :D
Jako..sem zvědavá na ten tvůj průběh diety...cvičit hardory v dietě žádná sranda...tipla bych, že ti to moc dlouuho nevydrží ...ale třeba se pletu..
Madball se mi velice trpělivě pokoušel předělat tu mojí prasáckou techniku,teda spíš netechniku...nakonec se mu trochu podařilo...prolomena hranice 90kg, a nebylo až tak težký nakonec:D
Tlaky s JR v leže-střední
4x6x25kg
Tlaky s JR incline-střední
4x6x25kg
Tlaky s JR v sedě-střední
6x6x20kg
Rozpažky a rozpažky v předklonu supersérie
4x10x5kg+4x10x5kg
Trochu nechápu,proč když seš v té dietě teda, tak do sebe na noc rveš 250gr pečiva (podotýkám,že v té dietě to nechápu),místo toho, abys do sebe hodil nejakej ten rychlej sachr v PTN ať to trochu roste,když už se teda tak morduješ a proteiňák hned po trenálu taky nebere naper tam rač nejakej gainer a bude líp...boha dyť ty zásady všecky znáš,tak proč tohle? (a ne,vyspala sem se dobře,kdybys měl pocit,že jsem zas protiva urejpaná )
Btw....jak to vypadá v pátek kolem 6té v ústřici, mám se bát?
V 7 je na noc?:) Na noc si představuju když si třeba někdo dá o půlnoci něco A ten žitnej blaf teda nemá moc co s pečivem společnýho:) Ale když na něj mám chuť tak si ho dám ať je ráno nebo večer...Takovýto super přesný dodržování zásad mě přešlo,člověka to pak přestane bavit a výsledky stojej za...Já mám spíš problém abych neshazoval moc rychle,takže mě takový věci moc nevytrhnou...od zítřa podle postřehů za posledních 10 dní proběhnout nějaký změny a pak se zase uvidí:)
PTN po tréninku nebere a proto ho dávam až tak za 30 minut po a nějakou maltu tam taky dávat budu jak mi dojde:)
_________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne so září 22, 2012 7:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru