Dieta vlny-leden/unor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dieta vlny-leden/unor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Furt není čas psát:)

Zbývají přesně 3 týdny diety, váha teď 85kg,dorma je v aktuálních formách.

Trenink: 20 serek mrtvol, 20 serek přemístění, 25 serek dřepů, lýtka...čas cca 1:45.
Doma hodina půl rehabilitačního cvičení abych to zkompenzoval,to jen pro představu když tady čtu věci jako strečink 10 minut a podobný strašně věci,který jsou opravdu dostatečný

Jinak rehab trénink mám každý den tak hodinka minimálně s tím že je to 10-15minut 4-5x za den.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budeš tohleto "10-15minut 4-5x za den" taky po mně chtít? Mám si rovnou něco pořídit za náčiní? Já abych byl kdyžtak ready, jak psychicky, tak i výzbrojí.
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Budeš tohleto "10-15minut 4-5x za den" taky po mně chtít? Mám si rovnou něco pořídit za náčiní? Já abych byl kdyžtak ready, jak psychicky, tak i výzbrojí.

Chci to po každym kdo chce po mě vyléčit...je pravda že poslechne tak 1/50...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když už jsem si to všechno vyběhal, tak budu 2/50. Hlavně je to moje zdraví, že.
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm váha padá,ale forma nějak padá taky...proč mi furt pacienti dávaj tak dobrý čokolády sakra práce
No poslední 2 týdny vydržim podle plánu,ale už mě to nebaví:D

Už se těšim na kvalitní silovku a spoustu jinejch sportů na který ted nemám sílu při 3+1 a hlavně tak 6 hodinách intenzivní aerobky týdně.

Dnes a v pátek sice PR na biceps s JR (hehe to je PRko ale když já léta cvičil tak s 15kama:D) pak taky na tlaky na ramena s JR joo a dnes asi tak po 5 letech jsem dřepnul 150,hmm vlastně jsem tolik nikdy ATG volně nedřepnul maxko mám z Fomina 2x172,5kg v multiprsu a ještě to bylo určitě hrozně hnusný a prasácký jak jsem tenkrát cvičil.

Rehab se daří super,mám zatejpovaný komplet záda a společně s neustálym stabilizačnim a protahovacim cvičenim to zabírá i přes těžký mrtvoly a dřepy...
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PR na krásně udělané technické shyby-12, váha padá dál monentálně 84kg,forma se brutálně zlepšila-měním názor a přisuzuju to mírným narušováním vln zobáním dobrot v práci:D

A taky přidáním další hromady aerobky-tak 30-60minut běhu za den,moc mi to nejde většinou skoro umřu a je to prokládaný pauzama (jelikož běhám s psíkem) technika běhu je hrozná,momentálně ani nemám pořádný trasy kde by dalo běhat,zkoušim každý den jiný.

Kdyby jste měl někdo o běhu-technika,povrchy cokoliv nějaký materily tak mi pmknětě odkazy dankee
Poman

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra končí dieta,no docela spokojenost mohlo to být ještě lepší,ale už začínám posledních cca 10 dní odcházet,síla,svaly takže šlus bude:)

Příští týden ještě intenzivní trénink ale nějak pomalu začnu ustalovat jídlo a pak nějakej deload a dál se uvidím,teď nevim co chci:D
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco z toho jak to dopadlo:

Poman

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A čísla,poprvé v životě na inbody:

Výška: 180cm
Váha: 82,5kg
Tuk: 7,9kg
Tuk 9,6%

No...,množství tuku celkový je i celkem ok,ale málo svalů,chce to alespoň něco na sebe navalit,hlavně na nohách...

Teď je monementále regeneračí týden cca:
pondělí-60minut interval kolo-sauna
utery: 3km bazen/ 50minut klasika kolo-sauna
středa-volno
čtvrtek: 60minut veslo/ 50minut kolo-sauna
pátek: 3km bazeb
atd až do pondělí takto pujdu...utery a čtvrtek je 2fazová aerobka v 6 ráno a v 7 večer
Judson

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada, hm tak takto nejak vypada tuk pod 10%, este si mohl ukazat predek.

Take planuji nekam zajit na inbody,v brne, mam dojem, ze neco je na VUT na Technicke.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomane super
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Parada, hm tak takto nejak vypada tuk pod 10%, este si mohl ukazat predek.

Take planuji nekam zajit na inbody,v brne, mam dojem, ze neco je na VUT na Technicke.

Jo přímo tam jsem na tom inbody byl:) Za nějakou dobu tam určo zajdu znova abych cca viděl jaká je změna,výbornej přístup a dělá to tam někdo kdo se vyzná.

Pavelcb: Díky, teď to akorát nezprasit:)

Akorát cca před rokem jsem zase začal nějak cvičit,viz tento log tak váha byla mezi 76-79kg a tuk tak někde pod 20%...no možná že i v jedu chvilku víc:D
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda jen,ze jsi nemohl dát víc tomu logu..ale chapu to,ze čas neni.
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Škoda jen,ze jsi nemohl dát víc tomu logu..ale chapu to,ze čas neni.

Objednal jsem si z roního šopu tréninkový sešítek budu si to psát tam:)

Jinak nový trénink od zítřka 4x týdně, hlavní cíl je zlepšit nohy,zlepšit nohy, zlepšit nohy, pokusit se abych neměl poloviční lýtka než holky s kterejma cvičim (což mám:), pak je třeba zlepšit prsa...na to je třeba nejdřív dostat ze spamu m. subclavius,kterej se sere kam nemá a ubírá práci velký části pektorálů...
a dále pokračuju ve zlepšování kondice takže po každém tréninku aerobka,bez toho to už nejde:)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak budeš držet jídlo?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: