Divné břicho..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Divné břicho..  Úvodní stránka -> Ostatní -> Divné břicho..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seasha

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:47 pm    Předmět: Divné břicho.. Odpovědět s citátem

Zdravím.. Už to bude skoro rok, co cvičím podle různých videí, posiluji (celé tělo), prostě se na sobě snažím makat, ale mám problém s břichem, mám ho jak kdybych byla těhotná a opravdu dost mě to trápí, díky tomu jsem nikdy neměla plochý břicho a svaly ani nejdou potom moc vidět, ne že bych tam měla nějak moc tuku, to bych neřekla, ale prostě je takovýhle divný..po cvičení to trochu splaskne, ale pak se to zase vypoukne, a co teprve, když něco snim.. už jsem přemýšlela nad nějakou špatnou páteří, např. lordóza mi příjde celkem reálná,existuje na to nějaké cvičení jak to spravit? už bych taky chtěla někdy nestydět se do plavek za tuhle zrůdu.. už nevim co dělat.. děkuju, za jakékoliv odpovědi..

fotku jsem měla připravenou, ale bohužel nemám oprávnění jí sem vložit :/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hod na nejaky image upload a sem daj link (kludne aj rozkuskovany). Travenie mas v pohode?
Seasha

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
hod na nejaky image upload a sem daj link (kludne aj rozkuskovany). Travenie mas v pohode?

dříve ne, ale teď už jeto v celku v pořádku, jím hodně vlákniny a právě jsem dobrala laktobacily.. spíš mi to prostě příjde jak něco s drženim těla, když to mám celý život :/
FOTO: postimage.org/image/tbnaxuckn/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: