jeste je supr Teebee .. miva docela tvrdy sety.
na oddech je celkem fajn "high_contrast-essential_mix-sat-10-07-2007-newmixes.mp3" .. aspon prvni pulka je suprova .. melodicky spis nez tvrdy ..
to samy album "Matrix and Futurebound - Universal Truth Advance"
plus je skoda, ze tam dost casto mele MC a nazivo to je sice supr, ale jako stazenej set priserny :))
Z těch odpočinkovejch si mi strašně líbí toto, pokud by ste znali víc podobných songů (alb), tak sem s nimi :
Když už sme u těch odpočinkových songů nemůžu sem nehodit toto, je to sice Dubstep, ale ta písnička je geniální (nejlíp pustit venku do sluchátek za pěknýho počasí, posadit se a sledovat okolní život) :
Zdravím,náhodou jsem zavítal na tohle fórum,zahlédl tento topic a musel jsem se zaregistrovat:)DnB je skvělá muzika a až (jestli) někde naženu 10 příspěvků,určitě sem linknu něco z youtube i odkazy na vážně super sety.
Zdravím. Jelikož teď pořád vybírám, co poslouchat v posilovně, jelikož v rádiu hrajou čím dál větší sra*ky. Tak jsem hledal tohle téma a doufám, že se to nějak oživí, nebo to tady na fórku nikdo neposlouchá? - Nejsem ten, co mu to hraje všude, ale rád si to v posilce poslechnu. - V poslední době k tomu mám blíž, jelikož to hraje v motivačních videích a některý kousky jsou fakt neskutečný.
Přidám sem taky něco:
- Dj Fresh má dost pěknejch kousků, ale tenhle mám nejradši
- Jestli se to tady oživí, tak sem ještě něco přidám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru