|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Partridge

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Nechápu v čem je sakra problém jíst normálně jako člověk, fakt ne _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | | Nechápu v čem je sakra problém jíst normálně jako člověk, fakt ne |
yop a nutriční poradce jim s tím nepomůže, tohle je na psychologa (pokud teda někdo potřebuješ pomoct a neuvědomí si to sam)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
já teda nevím, ale já po rozchodu po 5 letech právě naopak chodil cvičit co to šlo, věnoval jsem se naplno škole, práci, kvalitně jedl a prostě věnoval volnej čas jen sobě...největší hovadina je se na všechno vysrat kvůli ženské...ano kdyby příčinou psychických problémů byla její smrt, obzvlášť pokud už s ní má chlap rodinu tak prosím, ale přestat kvůli tomu dělat svoje koníčky, to se pak nedivím, že na tom jsi tak jak jsi.
Radu ti dám jedinou: Pokud jsi chlap, tak to hoď za hlavu, dej se dohromady, víc cvič, míň přemýšlej a uvidíš, že dostaneš hlad a budeš spát jako mimino...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
A to jsem si myslel jak jsem v p*** když sem se rozešel se svou holkou. Musíš to dostat z hlavy a hlavně vysrat se na vše je hovadina. To tě bude žrat akorát víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| mannik napsal: | Ahoj,
jsem na tom skoro stejne jako zakladatel prispevku.
Vim, ze muj dotaz je v mem stavu na lekarske urovni, ale zkusil to.
Zpusobem stravy, stresu a nervu jsem behem 2 mesicu ztratil temer 14 kg sve vahy. O mych stavech podrazdenosti , nervu, atd tu psat nebudu. (178cm-80kg>66kg)
Ale bohuzel si az ted zacinam uvedomovat ( vizualne), ze zacinam ztracet dulezite ziviny - zuby, vlasy apod - vizualni pohled.
Ma otazka zni, jak co nerychleji zvratit tento stav a v kratke dobe zvysit-vratit produkci zivin, mineralu vitamunu apod.
O nutricnim terapeutovi resp, vyzivovem poradci uvazuji od dneska, kdyz jsem zjistil vizualni stav sveho tela a to me teprve nastartovalo neco ze sebou delat.
Co me zatim napadlo :
uzivat multivitamin, magnezii ( nebo jinou mineralni vodu),
Mam problemy s minimalnim prijmem bilkovin. Kdyz to spocitam tak jsem mozna u 50g/den
Maso jsem temer vyradil ( neptejte se proc-mou blbosti) jim max 2x tydne jen kralici,krutu rybi konzervy apod.
Diky za jakekoliv rady, pripadne kontakt na nutricniho poradce, protoze situace je dost vazna. |
Jako doopravdický nutriční terapeut bych na zákaldě tvých informací nejdříve doporučoval psychologa. Jakmile to nebudete mít kluci v hlavě srovnaný, tak si můžete jíst jak chcete. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
jak chci? V tom případě si jdu dát dva tripl wúpry _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|