Dočasná náhrada pestré stravy - existuje něco tomu blízkého?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dočasná náhrada pestré stravy - existuje něco tomu blízkého?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dočasná náhrada pestré stravy - existuje něco tomu blízkého?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zde pomůže jen šoková terapie v podobě KFC, Burger King, McDonald's...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Partridge

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu v čem je sakra problém jíst normálně jako člověk, fakt ne
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Nechápu v čem je sakra problém jíst normálně jako člověk, fakt ne

yop a nutriční poradce jim s tím nepomůže, tohle je na psychologa (pokud teda někdo potřebuješ pomoct a neuvědomí si to sam)
Korny

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já teda nevím, ale já po rozchodu po 5 letech právě naopak chodil cvičit co to šlo, věnoval jsem se naplno škole, práci, kvalitně jedl a prostě věnoval volnej čas jen sobě...největší hovadina je se na všechno vysrat kvůli ženské...ano kdyby příčinou psychických problémů byla její smrt, obzvlášť pokud už s ní má chlap rodinu tak prosím, ale přestat kvůli tomu dělat svoje koníčky, to se pak nedivím, že na tom jsi tak jak jsi.

Radu ti dám jedinou: Pokud jsi chlap, tak to hoď za hlavu, dej se dohromady, víc cvič, míň přemýšlej a uvidíš, že dostaneš hlad a budeš spát jako mimino...
Study

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to jsem si myslel jak jsem v p*** když sem se rozešel se svou holkou. Musíš to dostat z hlavy a hlavně vysrat se na vše je hovadina. To tě bude žrat akorát víc.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mannik napsal:
Ahoj,
jsem na tom skoro stejne jako zakladatel prispevku.
Vim, ze muj dotaz je v mem stavu na lekarske urovni, ale zkusil to.

Zpusobem stravy, stresu a nervu jsem behem 2 mesicu ztratil temer 14 kg sve vahy. O mych stavech podrazdenosti , nervu, atd tu psat nebudu. (178cm-80kg>66kg)

Ale bohuzel si az ted zacinam uvedomovat ( vizualne), ze zacinam ztracet dulezite ziviny - zuby, vlasy apod - vizualni pohled.

Ma otazka zni, jak co nerychleji zvratit tento stav a v kratke dobe zvysit-vratit produkci zivin, mineralu vitamunu apod.

O nutricnim terapeutovi resp, vyzivovem poradci uvazuji od dneska, kdyz jsem zjistil vizualni stav sveho tela a to me teprve nastartovalo neco ze sebou delat.

Co me zatim napadlo :

uzivat multivitamin, magnezii ( nebo jinou mineralni vodu),

Mam problemy s minimalnim prijmem bilkovin. Kdyz to spocitam tak jsem mozna u 50g/den

Maso jsem temer vyradil ( neptejte se proc-mou blbosti) jim max 2x tydne jen kralici,krutu rybi konzervy apod.

Diky za jakekoliv rady, pripadne kontakt na nutricniho poradce, protoze situace je dost vazna.

Jako doopravdický nutriční terapeut bych na zákaldě tvých informací nejdříve doporučoval psychologa. Jakmile to nebudete mít kluci v hlavě srovnaný, tak si můžete jíst jak chcete.
Poman

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak chci? V tom případě si jdu dát dva tripl wúpry

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dočasná náhrada pestré stravy - existuje něco tomu blízkého? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: