|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pan tovarnik

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
ahoj přidal bych taky pár fotek ale nejde mi to asi prej až budu mit více než 10 příspěvků
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
| pan tovarnik napsal: | | ahoj přidal bych taky pár fotek ale nejde mi to asi prej až budu mit více než 10 příspěvků | tak piš,piš a zase piš , ale ne kraviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 7:20 am Předmět: |
|
|
Muj home gym s nimz si vystacim prakticky na vsechny cviky co potrebuji krome benche, ktery chodim cvicit do posilovny.
"Stojan" na drepy. Sice to vypada blbe, ale svuj ucel to splni na 100%
Cinka na mrtvolu (175kg) a je u ni vyhoda, ze me narozdil od os v posilovne nikdy nevyklouzne z rukou. Jeste na ni podle potreby pripevnuji mensi kotouce.
A jednorucky. Jeste jich mam vice, ale mensi osy. Na tyhle nalozim celkem deset 5kg kotoucu cili 50kg + osa asi 1,5kg, ale mam i 7,5kg kotouce, takze muzu nalozit vice.
|
|
| nahoru |
|
 |
vosa
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 7:56 pm Předmět: |
|
|
mam znameho, ktory robil bench medzi stolickami az raz sa po serii zlomili a zletela na neho cinka.Mala asi 120 kg _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | To vypadá na zařízení ze staré veřejné posky,co? | pouze pár kotouču ty cejchovany na benchovce je to sada 5+10+15+20 a tyč vše 2x tedy kotouče
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
| pan tovarnik napsal: | | Bara napsal: | To vypadá na zařízení ze staré veřejné posky,co? | pouze pár kotouču ty cejchovany na benchovce je to sada 5+10+15+20 a tyč vše 2x tedy kotouče | lavicky jsem nařezal pilkou na železo a známej mi to svařil a legg jsem koupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
| pan tovarnik napsal: | | Bara napsal: | To vypadá na zařízení ze staré veřejné posky,co? | pouze pár kotouču ty cejchovany na benchovce je to sada 5+10+15+20 a tyč vše 2x tedy kotouče |
Pamatuju tyhle posky kolem revoluce třeba ve Žďáru na intru
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | pan tovarnik napsal: | | Bara napsal: | To vypadá na zařízení ze staré veřejné posky,co? | pouze pár kotouču ty cejchovany na benchovce je to sada 5+10+15+20 a tyč vše 2x tedy kotouče |
Pamatuju tyhle posky kolem revoluce třeba ve Žďáru na intru | kolem revoluce mi bylo 10 to jsem ješte chodil s taškou na zádech ale jinak když se človek snaží tak se občal nejakej ten kotouč sehnat dá kousek od nás ve Vrchlabí je firma Labit a známej tam dělal a tak mi za pár šlupek přinesl surovou nařezanou kulatinu a pak už stačí chvíli na soustruhu a jeto
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
Draper: jaky mas prumer u tech 7,5kg kotoucu? ja mam na jednoruckach 3kg kotouce, 19,5 x 1,8cm a jsou tak akorat. Jeznze tam narvu max 40kg. Kdyz jsem tam dal vetsi, tak mi to zavazelo pri pritazich v predklonu. Tak me zajimaji tvoje zkusenosti a vychytavky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|