|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
Tak tomuhle se říká HARD CORE !!! _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
Omyl, to je pravěk, podle mě tohle je pravěk _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
Ja myslel, ze me 2 stoly a na nich 2 zidle alias drepovaci stojan je hardcore, ale tohle je teda neco. Do te zimy by me nikdo nikdy nedostal, staci kdyz jedu mrtvolu v dilne, kde je zima jak v Rusku
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja myslel, ze me 2 stoly a na nich 2 zidle alias drepovaci stojan je hardcore, ale tohle je teda neco. Do te zimy by me nikdo nikdy nedostal, staci kdyz jedu mrtvolu v dilne, kde je zima jak v Rusku |
Úplně to vidím, Kadd dřepuje: jedna..kuuurva, to je tíha (chumelí se chumelí...), dvaa...ty vole dneska je to žrádlo (...vločka střídá vločku)...třííí..ty vole teď musím mít blato na hřišti (..za komínem na střeše..), štyrý..lajt vejt bejby (..kocour mrdá kočku). _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: út leden 01, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Draper napsal: | | Ja myslel, ze me 2 stoly a na nich 2 zidle alias drepovaci stojan je hardcore, ale tohle je teda neco. Do te zimy by me nikdo nikdy nedostal, staci kdyz jedu mrtvolu v dilne, kde je zima jak v Rusku |
Úplně to vidím, Kadd dřepuje: jedna..kuuurva, to je tíha (chumelí se chumelí...), dvaa...ty vole dneska je to žrádlo (...vločka střídá vločku)...třííí..ty vole teď musím mít blato na hřišti (..za komínem na střeše..), štyrý..lajt vejt bejby (..kocour mrdá kočku). | to je moc
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: út leden 01, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Cool open-air posilovna :) Já mam venku akorát hrazdu ;) _________________ Co tě nazabije, to tě posílí!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 01, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
| -pj- napsal: | | Cool open-air posilovna :) Já mam venku akorát hrazdu ;) |
ja taky, ale je to fuk. Kdyz clovek moc chce, tak to vydrzi. Ty me 4 serky shybu zaberou cca 8 minut a je mne fuk, jestli je metr snehu a 20 pod nulou. A to klidne cvicim i v tilku a pantoflich (alespon se zaroven otuzuji) :) Navic mne pod tu hrazdu nekdo kdysi vysazel stromky a jak svine rostou, tak mam kazdym rokem omezenejsi pristup Jen bych asi nemohl v zime venku drepovat, prece jen je potreba mit ty klouby trochu zahrate.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: út leden 01, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: út leden 01, 2008 11:58 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
ja taky, ale je to fuk. Kdyz clovek moc chce, tak to vydrzi. |
Jo :) Ať mrzne, prší nebo sněží to je fuk. Když už tak ať to za to stojí ne, člověk z toho má pak ještě lepší pocit :)) Dřív jsem měl venku i bradýlka (z koz od lešení), škoda že mam foto jen v albu a nemam scanner, stálo by to zato :D _________________ Co tě nazabije, to tě posílí!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|