|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Femoris:  takovy hovado! pekny..hned bych bral _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Femoris: takovy hovado! pekny..hned bych bral |
Pár lidí "od fochu" co tahají železo už činkárnu zhodnotilo a docela jim spadla brada...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Femoris:Super!!! Co vic rict:-) Snad jen na kolik te to vyslo?
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Femoris:Super!!! Co vic rict:-) Snad jen na kolik te to vyslo? |
Cenu přesně nevím,nikdy jsem to přesně nespočítal ale zkusím vzpomínat:práci si samozřejmě nepočítám ale do materiálu,nátěru,spojovacího materiálu a čalounění jsem dal asi do 10.000,- a potom samozřejmě činky:velká nakládací činka 140kg za 3.000,- ,něco jsem sehnal v kovošrotu nebo nechal vypálit ve fabrice ze zbytků.Takže předpokládám,že jsem se vešel do 15.000-18.000,- Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
No tak to je paráda. Nemám slov. Fakt, že si doma můžeš odjet celé tělo je opravdu ale opravdu úžasné. Mimochodem maš víc JČ? Vidím je dvě skládací... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | No tak to je paráda. Nemám slov. Fakt, že si doma můžeš odjet celé tělo je opravdu ale opravdu úžasné. Mimochodem maš víc JČ? Vidím je dvě skládací... |
Jednoručky-mám dva páry nakládací a pak nějaké drobky tak na rozehřátí...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný
Jak dlouho si to všecko vymýšlel/vyráběl? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: po prosinec 15, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
femorisi ty ses malo stastnej clovek. Ty stroje sis opravdu navrhoval sam? Jestli ano, poslal by si mi pm vykresy? Diky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
Klobouk dolů, to je krása _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu,že se živím jako strojař-konstruktér nebyl zase tak velký problém něco takového vymyslet a kromě tahání činek rád "kutím" v dílně-takže jsem spojil příjemné s užitečným.
Sbohem veřejná posilovno...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|