+ 5kg na bp a dl. Nemůcka ustupuje. Mám sparinga, kterej je ochotnej se mnou cvičit.
...zlehka od základu č.21 [21.04.2011] [B]
veslo
3min. (10)
dl [pracovní objem]
5x6x125
bp [pracovní objem]
6x6x95
už to asi bude bez stopek, 6tá byla navíc, protože byl obsazenej stojan na sq
high box back sq [lehce, dynamicky]
4x6x90
opravdu lehce (v pondělí basket, kde jsem dal nohám pořádně, v ut posilka objem, st basket...), s minivýskokem
bic ez
6, 7, 8, 9, 10x35
femoris by byl rozumnější, ale skončilo to u komerce, pořád ještě nevím, co sem pořádně zařadit jako doplněk, ideální by bylo asi ghr
pár vynechaných zápisů, dneska zkusmo postavení na váhu a asi tam přibylo nějaký to kilo (bw asi 92kg, tzn. asi +4 kg za 2 metry)
[B]
[10.05.2011, úterý]
veslo
3min. (10)
dl [max effort]
4x5x[120+old_gruun]
10x[120+old_gruun]
celkem lehce na to, že to mělo být těžce
high box back sq [light effort]
8x[60+old_gruun]
6x[90+old_gruun]
5x[120+old_gruun]
3x[140+old_gruun]
3x[160+old_gruun]
poslední trojka začla těžkout, takže konec
bp [me]
6x3x[90+old_gruun]
až na jednu sérku stopky, středně těžce
Hele neprijde v BG nekomu, jak bych to rekl, divne ci nenormalni, kdyz tam jedes floor press? Ja jen ze jsem tam jeste nikdy nikoho nevidel tohle jet a to tam travim pul zivota :D a vsadim se, ze 95% lidi ani nevi, co to je a divi se, proc benchujes na zemi, kdyz mas lavicku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Hele neprijde v BG nekomu, jak bych to rekl, divne ci nenormalni, kdyz tam jedes floor press? Ja jen ze jsem tam jeste nikdy nikoho nevidel tohle jet a to tam travim pul zivota :D a vsadim se, ze 95% lidi ani nevi, co to je a divi se, proc benchujes na zemi, kdyz mas lavicku
2x se nás na to už někdo ptal, ale sere pes, mně je jedno, co si myslí ostatní, cvičím si pro sebe
2x se nás na to už někdo ptal, ale sere pes, mně je jedno, co si myslí ostatní, cvičím si pro sebe
vsak jo, kdybych se tim neridil, tak ani nemuzu cvicit :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
bp [max effort] warmup
workout
5x3x[95+old_gruun]
intensity: mid
high box back sq ["light" effort] +5kg workout
8x[65+old_gruun]
5x[95+old_gruun]
5x[125+old_gruun]
3x[145+old_gruun]
3x[165+old_gruun]
+5kg (od první lehké pyramidy) bylo zbytečný, na to, že to má být lehkej trénink, poslední trojka začla být zbytečně těžká
curls cg ez +2,5kg warmup
workout
4x5x[37,5+ez]
sit ups 3x25xbw
pullups reverse cg 13xbw
no, chtěl jsem 14, ale u posledního op. řekl mozek tělu ne, takže bylo jen poloviční, ale tohle beru stejně jen jako protahování zad...
dneska celkem gut, na večer druhá fáze s rýčem na zahradě, pokud nebude pršet
[A]
[21.05.2011, sobota]
rowing 3min. (10)
powerclean [max effort] warmup
workout
4x5x[70+mid_bar]
o něco málo lepší než minule
high box back sq [max effort] warmup
workout
4x5x[130+old_gruun]
o něco těžší než minule, ale spíš kvůli tomu, že v rozcvičce bylo i 5x[140+old_gruun]
bp [light – intensity effort] workout
10x[30+old_gruun]
5x[50+old_gruun]
5x[70+old_gruun]
5x[90+old_gruun]
2x[100+old_gruun]
1x[110+old_gruun]
1x[120+old_gruun]
bez stopek, u poslední 1ky ruce dopomoci na ose, ale dopomoc snad nebyla žádná. konečně zas po nějaké době 8 15tek na ose, takže celkem radost a do začátku července by mohlo být těch 140+ snad s rezervou, doufám. snad nebude dřív potřeba nějakej restart na váhách...
floorpress +5kg no warmup, just workout
4x6x[80+old_gruun]
sit ups 3x25xbw
pullups reverse cg 13xbw
od příště snižuju jen na 10reps, aby to bylo opravdu jen na protažení zad...
bp [max effort] warmup
workout
6x3x[95+old_gruun]
intensity: mid-heavy, stopky
high box back sq with jump [dynamic effort] warmup [no jump]
up to 5x[150+old_gruun]
workout
4x5x[90+old_gruun]
unavený nohy z basketu, zbytečně těžkej warmup a v pracovních mělo bejt jen [85+old_gruun], ale nechtělo se mi to shazovat. rychlost nic moc.
pullups reverse cg 5x5xbw
intensity: light
bude místo bic zdvihů s ez, protože je to pro mě zbytečnej cvik...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru