bp [max effort] warmup
workout
5x3x[110+old_gruun]
intensity: heavy
Už to je bez rezerv, takže ještě v příštím Béčku bude 6x3 s touto váhou a deload, pak test maxa, mělo by padnout 145, jedním okem koukám po 150ce, když to bude míň, tak s tím nic nenadělám jen budu nasranej. Každopádně "cílovaná" 140 už padla, takže v bp zatím jeden krátkodobej cíl padl.
Krom toho přestávaj stíhat ramena, tricy a začínám dokonce u trojek cítit už i kozy.
high box back sq[intensity] workout
3x[140+old_gruun]
3x[150+old_gruun]
3x[160+old_gruun]
intensity: ???
Minule se mi nechtělo, protože to bylo těžší než bych chtěl, dnes taky. Asi se už v tom začíná projevovat mrtvola, takže příště na tomhle místě budou asi zákopy nebo tak něco.
pullups reverse cg +5kg workout
5x5xbw+20kg
Těžký, ale krásně to protáhlo záda a páteř, ještě jednou a zpět na bw+5kg.
sit ups 3x25xbw
stretching
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dneska nějak moc lidí na to, že byla sobota. Měli by přikoupit aspoň 4 páry strarých 20kg kotoučů (kvůli velikosti, protože nový jsou menší a u mrtvoly to někomu občas vadí), protože když chce někdo jet dřepy, někdo mrtvolu a někdo bench, tak je to kolikrát boj o závaží.
[A]
[02.07.2011, sobota]
rowing 3min. (10)
powerclean [max effort] 3x60
3x70
3x80
3x90
1+1+1x100 <- několika sekundový pauzy mezi op.
6x5x82,5
intensity: mid
Trošku větší objem, než by měl být, ale beru to jako práce na zlepšování techniky.
high box back sq [max effort] warmup
workout
4x5x[145+old_gruun]
speed bp [dynamic effort] warmup
workout
8x3x[70+old_gruun]
intensity: mid-heavy
Snaha o krátký pauzy, cca 30-60s. Ideální by bylo činku hodit do vzduchu, ale na to si netroufnu a na mulťáku je zas moc zarážek, takže by to asi taky nedopadlo nejlíp.
floorpress no warmup, just workout
5x3x[100+old_gruun]
sit ups 3x25xbw
stretching
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dneska nějak moc lidí na to, že byla sobota. Měli by přikoupit aspoň 4 páry strarých 20kg kotoučů (kvůli velikosti, protože nový jsou menší a u mrtvoly to někomu občas vadí), protože když chce někdo jet dřepy, někdo mrtvolu a někdo bench, tak je to kolikrát boj o závaží.
Ty novy jsou na hovno hlavne proto, ze jsou tezsi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty novy jsou na hovno hlavne proto, ze jsou tezsi
Já je používám na shyby a ten úchop je tam super, protože se dají líp zavěsit na háček. A myslím, že budou jen lehčí asi ty světlý 15ky. 20ky si myslí, že na tom budou stejně.
Ale jinak máš pravdu, většina lidí si je bude asi brát kvůli tomu.
Jednou mě dostali borci, co tam cvičí bp s nohama zapřenýma o lavičku, kterou mají položenou před benchem. Mívají tam ke konci naložený na ose asi 140kg, ale přišel za mnou, když jsem cvičil dřepy, že by chtěl tu světlou, protože je lehčí. Nějak jsem to nepochopil.
high box back sq with jump [max speed] workout
8x3x45
intensity: light
Malá změna. Jelikož nechci v tomto tréninku žádný těžký dřepy a začínám mít pocit, že síla sice přibývá, ale rychlost zlehounka ubývá, tak zařadím dřepy s lehounkou váhou s maximální snahou o zrychlení a výskok. Uvidím, jestli to k něčemu bude. Každopádně to bylá dobrá rozcvička :). Bude to v nějakých kratších cyklech - asi 8 tréninků, z toho 2 se stejnou váhou. Snaha o krátký pauzy, cca 30-60s.
dl [max effort] warmup
workout
5x5x155
Nějak se k tomu v poslední době nemůžu srovnat, ale ke konci to bylo lepší. Jsem zvědavej, kam dojdu s 5kama. Minule jsem myslím skončil na 165.
bp [max effort] warmup
workout
6x3x125
Takže teď budou 2 lehčí tréniky, pak max.
pullups reverse cg workout
5x5xbw+20kg
Příště -15kg.
sit ups 3x25xbw
stretching
powerclean [max effort] warmup
3x60
3x70
3x80
3x90
1+1+1x100
workout
5x5x85
Asi budu muset ten objem snížit.
high box back sq [max effort] warmup
workout
5x5x[145+old_gruun]
Těžký a nevím proč, pár důvodů bych si našel, ale to by byly výmluvy.
fr. press 8x[20+ez]
8x[25+ez]
8x[30+ez]
8x[35+ez]
5x[40+ez]
Po dlouhé době, EZtu jsem se znažil dávat víc za hlavu a asi to bude příjemnější pro lokty.
bic ez 8x[20+ez]
8x[25+ez]
8x[30+ez]
7x[35+ez]
4x[40+ez]
stretching
bp ["deload"] 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 -105 - 115 - 125 - PR na reps
No, deload to asi nebyl :), ale aspoň PR. Poslední opáčko na krev, s mírným poklesem činky, ale vytlačeno bez dopomoci. V tricech je solidní namoženost po fr. pressu, o to větší radost.
pullups reverse cg -15kg 5x5xbw+5kg
Lehký, ale představoval jsem si to lehčí.
sit ups 3x25xbw
stretching
bp ["deload"]
5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 -105 - 115 - 125 - PR na reps
No, deload to asi nebyl :), ale aspoň PR. Poslední opáčko na krev, s mírným poklesem činky, ale vytlačeno bez dopomoci. V tricech je solidní namoženost po fr. pressu, o to větší radost.
5x125kg Chudak Lukas z toho byl dnes v posilovne skoro nestastnej , protoze nechape, kde se to v tobe bere . A ja taky ne. Seres nas, tak uz laskave brzdi
edit: Co znamena s mirnym poklesem cinky ?
A tenhle zpusob, jakym jsi to jel a dostal se od 55kg az ke 125kg, to je ta ramping metoda, o ktere jsi tu nedavno psal Tomovi nebo Habimu do logu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Lukáš? Myslíš přítele od Katky? Vy už se znáte? Nikdo jinej mě teď nenapadá...
Teď jsem si totiž vzpomněl na to kolo, ale jsem nějakej línej si vůbec nafouknout duše.
Bench mě teď celkem baví a ani to nehrotím, tak jako dřív, takže možná to bude tím, protože začínám zjišťovat, že mně nějakej velkej objem nedělá dobře, narozdíl od tebe. Prostě se po něm spíš zhoršuju, pokud to není váha pod 60%.
S mírným poklesem činky znamená, že jsem se s činkou na chvíli zastavil, nevěděl, co bude, činka šla lehce dolů, pak jsem se nasral a vytlačil to. Na soutěži by to myslím byl neplatnej pokus, ale tady platí moje pravidla.
Jj, bylo to ramping metodou. Někdy ty první lehký série vypadají i tak, že se lehce lopatkama odlepím od lavičky, jak se snažím jít co nejvíc rychle nahoru. Celkem mě to tak baví.
Jasne ze myslim toho Lukase, koho jineho....btw my se zname uz asi rok a pul ty blesku A kolo stejne zadny nemam, leda ze bych namontoval nejaky kolecka na svuj rotoped
Jinak ono to s tim hrocenim objemu treninku / cviku, co se siloveho progresu tyka, asi plati pro kazdeho a preci jen mensi objem a vetsi intenzita je vice na silu. I kdybych ja podstatne snizil sve treninkove volume, tak se urcite budu silove zlepsovat mnohem vice, jenze to bych musel chtit.
Jinak 5x130kg by bylo jeste hezci nez 5x125 a takova mrtvola 5x200kg taky, tak se snaz :)
No jo, ale mně nikdo neřekl, že se znáte.
dl 5x200 i bp 5x130 bude, ale trošku později, budu muset trochu zvolnit. Btw. mně se víc líbí 5x135, protože 8 15tek na staré ose už vypadá celkem dobře, teda na poměry bg.
[A]
[12.07.2011, úterý]
rowing 3min. (10)
powerclean [dynamic effort] 3/ 60 – 70 – 80 – 90
2+1/ 100
5/ 85 – 85 – 85
Na 100ce pořád bývá malá zatmívačka, ale pomaliiiiiinku se to lepší.
high box back sq [max effort] +5kg → reps on 3 5/ 95
3/ 125 – 155 – 165 – 165 – 165 – 165
Opět těžší než bych chtěl, asi se budu muset snažit.
bp [max] 1/ 145 – s rukama dopomoci na ose, takže to nepočítám, další pokusy se mně nechtěly. Teď budou nějaký lehčí 5kový benche na střídačku asi s military.
fr. tlak vs. bic ez [cca. 60sec. pauzy] 8/ 20 – 25 – 30 – 35 [+ez] - oboje
6/ 40 [+ez] - tlak
5/ 40 [+ez] - bic
U bicu poslední opáčko v posledních dvou seriích cheating.
stretching
Dnes jen lehčeji, až na mrtvolu, protože by to chtělo volno, ale jak se znám, to nebude...
["B"]
[14.07.2011, čtvrtek]
veslo 3min. (10)
dl 5/ 55 - 85 - 115 - 145 - 160 - 160 - 160 - 160
Těžký, ještě jednou a hurá 3ky.
military 5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65 - 70
Poslední sérka rezerva max. 1 op. a to možná, dnes jen test vah.
shyby podhmat na úzko 5x5xbw+5kg
Celkem lehce.
nějaký břicho
nějaký lýtka
nějaký zakopávání
sq na lavku s dosedem 5/ 45 - 75 - 105 - 135 - 165
Dnes jen lehce, nohy jsou nějaký unavený (stejně jako záda)
nějaký protažení
Přechod na modifikovanýho Madcowa podle mých potřeb. Nižší objem mi bude teď vyhovovat. Jsem zvědavej, ty čísla, co tam vychází po 12 týdnech mi teď připadají dost scifi.
madcows modified 5x5
w1d1
16.07.2011, sobota
veslo 3 min [10]
powerclean 5/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85
bp 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
dosed na lavku 5/ 85 - 105 - 125 - 145 - 165
tric + bic ez 8/ 20 - 25 - 30 - 35 [+ez]
5/ 40 [+ez]
bic poslední op. cheating
protažení
Tahy by mohly asi být pro start lehčí, ale je to podle tabulky :). Jinak jsem si připadal, že pořádně necvičím, tak jsem přidal aspoň ty shyby.
madcows modified 5x5
w1d2
19.07.2011, úterý
veslo 3min [10]
dřep na lavku 5/ 80 - 110 - 130 - 130
tahy 5/ 90 - 110 - 130 - 150 - 170
military 5/ 40 - 45 - 50 - 55 - 60
lýtka
břicho
shyby na úzko, podhmat 5/ bw - bw+5 - bw+10 - bw+15 - bw+20 - bw+25 - beru jako PR, ale spíš protože jsem shyby pořádně nikdy necvičil
protažení
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru