Na dosedu omylem o 5kg víc, než jsem plánoval. Dosed i powerclean měly bejt pocitově i reálně lehčí. Snad za to může úterý a dosed s výskokem. Rychlost na bp s rezervou, šlo by i rychleji, takže tam gut. Floor celkem ušel, rezerva tam je. Military na prokrvení.
veslo
powerclean 5/ 60 - 70 - 80
3x5x85
dosed 5/ 60 - 100 - 130
3x5x160
speed bp 10/ 45
8x3x75
floorpress 4x6x95
military 4x10x45
břuch + strečink
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Jen pro prdel jsem si zkusil spočítat, jaký hodnoty má moje předtréninkový jídlo (1 ze 4 za den a asi nejhodnotnější).
sachry: 170, z toho asi 40 jednoduchých (laktóza 30, sacharóza 10)
bíkoviny: 65, z toho asi 40 živočišných
tuky: 55, z toho asi 15 živočišných
Nějakou dobu si totiž říkám, že sachrů už bude dost, ale chtělo by to přidat na živočišných bílkovinách. Myslím v rámci celého dne.
Jinak, jak na to koukám, tak to je i celkem nálož. Nějakých 6100kJ (asi 1450kcal).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Za jak dlouho po tomhle jdes cvicit? Ja podobne porce davam pred spanim, coz mne nejak nevadi, protoze me to alespon unavi a lepe spim, ale kdybych to dal pred treninkem, tak ten trenink nedam.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Za jak dlouho po tomhle jdes cvicit? Ja podobne porce davam pred spanim, coz mne nejak nevadi, protoze me to alespon unavi a lepe spim, ale kdybych to dal pred treninkem, tak ten trenink nedam.
U mě to chce tak 2 hoďky, jinak je to špatný, hlavně na basketu, kde běhám :-).
Všechno gut, teda až na shyby, kde jsem opět přecenil svou vytrvalost. Pořád říkám, že patřím k těm rychlejším a ne vytrvalcům :-)
veslo
tahy 8/ 55
5/ 95 - 125
4x5x155
bp 8/ 45
5/ 65 - 85
4x5x105
poctivý stopky
dosed 8/ 55
5/ 95 - 125 - 155
3x3x175
shyby podhmat 3x8xbw
6xbw
v plánu bylo 4x6, pak jsem si řekl, že zkusím 4x8, ale ani hovno, leda bych to tam vykopal nohama příště teda jenom opravdu 4x6
břuch + strečink
Tož nebylo to špatné. Nové alltime PR a to BW 98kg, ale už se mi to pomalinku přestává líbit, tak se přestanu přežírat. Navíc začínají tréninky basketu, takže to zas pomalu trochu spadne. Už se těším na novou kuchyň a začnu trochu víc vařit a přestanu do sebe cpát to hnusný koňský žrádlo, který mýmu tělu stejně moc nesvědčí.
veslo
4x5x85
možná 5x5, dynamicky, tak jak mi to vyhovuje
dosed 5/ 95 - 125
4x5x155
opět možná 5x5 a opět dynamicky, tak jak mi to vyhovuje
bp 5/ 65 - 85 - 105
3/ 115
3x3x125
military 4x6x55
břuch + strečink
Gut. Pár tréninků basketu, lehce zvedlej objem a už se začíná zas zrychlovat metabolismus. Na konci tréninku hlad, takže dneska PTN mělo i smysl.
veslo
tahy 5x5x155
bp 5x5x105 -> stopky
12x95 -> bez stopek
dosed s výskokem 8x3x95
dosed 3/ 125 - 155 - 165 - 175
zbytečnej bonus, ale bylo to celkem lehký, takže neva
spodní kladka 10x80
4-5x6x95
kompenzačně břuch + strečink
Včera a dneska na zahradě, z toho x hodin boj s pařezem a ještě mě 2 čekají , celkem hokna. Před posilkou příjemně rozsekaný záda a překvapivě laty, spodní v pohodě + hodně unavený ramena a pravý zas začíná lehce tahnou, takže je nebudu přetežovat. Těžký to nebylo, ale chyběla trochu energie a dynamika.
veslo
5x5x85
dosed 5/ 95 - 125
5x5x155
možná jich bylo 6, snažil jsem se chodit do výponu, ale ještě to budu muset vychytat
speed bp 10/ 45
8x3x75
snažil jsem se činku lehce vyhazovat, ale mám z toho respekt, takže když opustila ruce, tak to bylo tak 5-10cm
floorpress 4x6x95
samozřejě se stopkama, jinak to nemá ani smysl pro klasickej bp
kompenzačně břuch + strečink
Mám na to jen velkou sekyru, malou pilku a rýč, takže pokud někdo plánuje nějakej trénink v podobě mlácení palicou do gumy, může se stavit. :-)
Doufám, že se mi to zítra podaří vytáhnout. Čtvrtej den v řadě za sebou na zahradě. V práci jsem zvyklej sedět jenom za komplem a navíc, jak něco dělám doma, tak to chci mít ryche hotový, takže ani nežeru a není se čemu divit, že vůbec není energie.
V posilce celkem gut, ikdyž opět bez energie. Na benchu to bylo poznat nejvíc, asi protože mám lehce utavený ramena.
veslo
tahy +5kg 5/ 75 - 105 - 135
3x5x160
bp +5kg 8/ 45
5/ 75 - 95
3x5x110 <- stopky
dosed 5/ 75 - 115 - 145
3x3x175
úzký shyby, podhmat 4x6xbw
břuch + strečink
Á to moc dobře znam, kdysi jsem si dal podobně velkej jenom sekerou a krumpáčem a zabralo mi to dva dny tak po 8mi hodinách práce, ale bavilo mi to :D
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Ahoj, co je to přesně ten dosed? Koukám, že to pravidelně zařazuješ do treninku. Není to náhodou ten dřep, kdy si sedneš na box/lavici a jdeš zase nahoru?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Á to moc dobře znam, kdysi jsem si dal podobně velkej jenom sekerou a krumpáčem a zabralo mi to dva dny tak po 8mi hodinách práce, ale bavilo mi to :D
Tak jestli tě to bavilo, tak se můžeš stavit. :-)
Mně už to celkem leze krkem. Je to v pořadí asi 5tej kousek. Ty ostaní ale byly prďolata proti tomuhle. Na prvním jsem nezkušeně zlomil násadu od krumpáče a u tohoto před chvíli praskla jako sirka. Zatím jsem na něm strávil asi tak 5 hodin, z toho víc sezení než práce, protože mě potvora stojí hodně sil. Ale začíná to být osobní, takže snad to nevzdám a nepovolám mechanizaci.
Zapomněl jsem se zeptat na podložky, ale pro jistotu jsem poslal teď email, abych na to opět nezapomněl.
Frozz. napsal:
Ahoj, co je to přesně ten dosed? Koukám, že to pravidelně zařazuješ do treninku. Není to náhodou ten dřep, kdy si sedneš na box/lavici a jdeš zase nahoru?
Ano, to je přesně ono. Cvičím to místo dřepů z několika důvodů a jeden z nich je i ten, že mě to momentálně víc baví. Hloubka bude asi paralel, ale spíš 5cm nad něj, musel bych to zkontrolovat na videu. Je to dobrý zařadit do tréninku, pokud máš problém v mrtvým bodě, stejně jako je to dobrý na hrubou sílu a výbušnost bez stretch efektu ve svalech.
Tak jestli tě to bavilo, tak se můžeš stavit. :-)
Mně už to celkem leze krkem. Je to v pořadí asi 5tej kousek. Ty ostaní ale byly prďolata proti tomuhle. Na prvním jsem nezkušeně zlomil násadu od krumpáče a u tohoto před chvíli praskla jako sirka. Zatím jsem na něm strávil asi tak 5 hodin, z toho víc sezení než práce, protože mě potvora stojí hodně sil. Ale začíná to být osobní, takže snad to nevzdám a nepovolám mechanizaci.
Zapomněl jsem se zeptat na podložky, ale pro jistotu jsem poslal teď email, abych na to opět nezapomněl.
No to je právě přesně ono, u mě to začlo bejt osobní velice brzo po začátku, takže jsem si ho pěkně vychutnal :D Jinak díky moc, že ses zeptal na ty podložky, čekam jestli něco vyzjistíš nebo jestli mam koupit ty co mají koně ve stájích :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Vytřískaný baterky, musím je pořádně dokrmit a nechat odpočinout. Powerclean i bp hodně těžký a takhle by mě to nebavilo.
veslo
powerclean +2,5kg 5/ 60 - 70 - 80
3x5x87,5
dosed +5kg 5/ 85 - 115 - 145
3x5x160
bp 5/ 55 - 75 - 95
3/ 115
3x3x125
military 4x6x55
břuch + strečink
Přidám jednu prasoformu, abych trošku začal řešit kvalitnější jídlo.
185cm, po cvičení 96kg.
2 dny nic nedělání a jakžtakž žraní pomohly, ale ještě je to furt málo. Jinak až na těžkej bench celkem gut.
veslo
tahy 10/ 55
5/ 95 - 130
4x5x160
bp 10/ 55
5/ 75 - 95
4x5x110 <- stopky, těžký, asi s něma budu muset přestat, abych se dostal aspoň na těch posraných 5x5x120 :-/
spodní kladka +5kg 10/ 75
4x6x100
dosed + výskok +5kg 5/ 55 - 95 - 125 - 155 <- rozcvik bez výskoku, pokud u prvních sérek nohy nepovyskočily samy
8-10x3x100
powerclean - bonusově, protože mě nějak ty výskoky rozproudily 3/ 60 - 70 - 80 - 90
3x1+1+1x100 <- 1+1+1 znamená s několika sekundovýma pauzama mezi op., protože opět lehká motačka, mini PR na "3x3", ke konci už temnota ubývala, ale to i síla :-), ta 100ka mě opravdu začíná srát, ale dneska celkem gut
břuch + strečink
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru