Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.12.2011

Dneska taky rozbitej a unavenej, takže spíš lehce, na jistotu, žádněj hrot. Snad bude v sobotu dost štávy a aspoň si to trochu vynahradím.

veslo 3min (10)

přemístění silou
5/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90

dosed na lavku 45cm
5/ 55 - 95 - 125 - 145 - 165 - 185

bp jč
6/ 30 - 35 - 40 - 45
zatím je to pořád takový nemotorný...

shyby podhmat
6/ bw - bw+5 - bw+10 - bw+10

military
6/ 45 - 50 - 55 - 60

břuch
o pauzách při military
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.12.2011

Dnes o něco lepší, ale šlo by to líp, takže takovej lepší průměr.

veslo 3min (10)

fsq
3/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
Do 100ky jsem si říkal, jak to krásně jde, záda sice pořád nejsou perfektně rovný, ale pomalinku se to lepší.
Na 110ce mě činka uklidnila, že to taková sranda nebude. Při druhým op. jsem se mírně předklonil a osa se kutálela dolů, takže to bylo 2+1, protože jsem si ji ve stojanu musel srovnat.
Na 120ku jsem vzal osu bez ložisek, protože ta tak snadno nesjede, ale to už mi málem vylezly oči z důlků a už to nebylo ani tak hluboký, jak bych si představoval.
Je smutný, že na bp dám víc...

dl
5/ 55 - 95
3/ 125 - 145 - 165 - 185 - 205 - PR na 3RM
Vzpřimovače fungovaly tak na 110%, což mě stále vede k závěru, že záda nebudou moc rovný, ale bohužel jsem si to zas nenatočil, protože Draper zrovna objížděl na vesle přehradu a nikoho jinýho se mi s tím nechtělo otravovat.

bp
5/ 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - asi to bude PR na 3RM , ale spíš protože jsem to nikdy nezkoušel než, že by to tam už dřív nebylo... Děkuji Bazzymu za perfektní jištění bez dotyku, protože byl tak blízko u činky až jsem z toho byl nervózní, že mi na to šáhně a já pak bud naštavnej :DD

spodní kladka
8/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100
5/ 105 - 110 - 115

francie
8/ 20 - 25 - 30 - 35 - 40 +EZ

hyperextenze + břicho
3 sérky
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dva PR a pises, ze to byl lepsi prumer? Co bys chtel vic sakra :)
Jinak dobry no

Jo a vsiml jsem si, ze sis u FSQ tu cinku nadhazoval ze zeme, ale to bylo asi jen v tech prnich seriich ne? Jsem puvodne myslel, ze jedes premisteni.

edit: jinak s tou prehradnou vtipny
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Dva PR a pises, ze to byl lepsi prumer? Co bys chtel vic sakra :)
Jinak dobry no

Tak 3/4 roku se tady smrdlam bez PR, tak uz je trochu na case. Doufam, ze mi tenhle trenink vydri s rozumnym cyklovanim do jara a pokud se nic neposere, tak se to tady bude cervenat casteji. Krom toho u bp jsem psal, ze uz jsem na to mel driv, akorat jsem to nezkousel, tam budu brat jako skutecny PR az 3x135, idealne 3x140, ale to si jeste dlouhou pockam.

citace:
Jo a vsiml jsem si, ze sis u FSQ tu cinku nadhazoval ze zeme, ale to bylo asi jen v tech prnich seriich ne? Jsem puvodne myslel, ze jedes premisteni.

Fsq mam odcvicenych malo, ale vim, ze se mi lip drzi zada, kdyz pouzovam vzperacskej uchop, ale ze stojanu si to tam vzdycky nejak blbe polozim i pritom vzperacskym, pri premisteni je to v pohode. Bohuzel je hodne zkraceny predlokti, takze to zdaleka neni idealni a dlouho to nevydrzim.

citace:
edit: jinak s tou prehradnou vtipny

Nebruc, sranda musi byt. :DD

edit: lepsi prumer s PRkama taky proto, protoze technicky to mohlo byt lepsi a ty PRka byly navic planovany
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12.2011

veslo 3min (10)
Zdá se, že druhej trenažér už funguje tak, jak má.

přemístění silou
3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90
1+1+1/ 95
95ka už radši s kratšíma puazama. Do 85 byla dynamika celkem OK.

dosed na lavku
5/ 65 - 105
3/ 125 - 145 - 165 - 175 - 185 - 195
1/ 205
Teď přemýšlím, jak to vlastně bylo, jestli tam náhodou v posledních pár sériích nebylo o 10kg víc. Byly rozebraný všechny podvážený kotouče a já musel brát zbytek a už si nejsem jistej, jak to tam bylo naskládaný, protože na to nejsem zvyklej. Každopádně v poslední sérce, kde bylo plánovaných 3x205 jsem po prvním op. usoudil, že dneska ne (pokud to teda nebylo nepodvážených 215 :DD). Navíc to bylo celý takový divný a těžký.
Těch 3x205 dám někdy jindy s podváženýma kotoučema :DD, ale nevím, jak to teď kvůli vánocům vyjde a jestli nedám pauzu a zas malej podsek vah.

bp jč
8/ 22,5 - 25 - 27,5 - 30 - 32,5 - 35 - 37,5 - 40
Nebo tak nějak, jestli jsem nějakej pár jednoruček nevynechal. Škoda, že tam není 42,5. Na 8x45 to ještě není. Koordinace se už lepší.

military
4x8x50
O pauzách sedlehy.

shyby podhmat
6/ 0 - +5 - +10 - +15
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.12.2011

veslo 3min (10)

dl
5/ 60 - 90 - 110 - 130 - 150 - 170 - 190 - 5RM PR
Lehký to asi nebylo, ale ani si neuvědomuju, že by to byla nějak extra těžký, dokonce jsem i chvilku přemýšlel, že bych přihodil na 210. Dneska s osou ligo.

bp
5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
4/ 120
Se čvrtým op. už celkem boj a nevím, jestli bych 5tý vybojoval. Kurva ještě nejsu ani zpátky na 5x125.

fsq
5/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105
Do 95 trénink vzpěračkskýho úchopu.

francie
8/ 30 - 35 - 40 +EZ
O pauzách břuch.

spodní kladka
10/ 70 - 80 - 90 - 100
O pauzách břuch.
Rachela

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvazoval si 5ku s 210? Master - obey I will
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:

Zvažoval, ale tím netvrdím, že bych ji dal.
A kdyby ano, tak by to bylo ultra na krev.
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Rachela napsal:

Zvažoval, ale tím netvrdím, že bych ji dal.
A kdyby ano, tak by to bylo ultra na krev.

Ja si myslim, ze nedal
Pridavat po 20kg, kdyz uz je to okolo dvou metraku a pritom drzet stejny pocet opakovani, to uz je docela frajerina Ja bych na to sel mozna nejdriv pres dvoustovku a pak pripadne jeste pridal.

A jak se ti tahalo s tvrdou osou? Docela rozdil ze?
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ja si myslim, ze nedal

Já si vzpomněl na tebe a nechtěl jsem tě nasrat.
Ne, máš pravdu, už by to asi bylo moc.

citace:
Pridavat po 20kg, kdyz uz je to okolo dvou metraku a pritom drzet stejny pocet opakovani, to uz je docela frajerina Ja bych na to sel mozna nejdriv pres dvoustovku a pak pripadne jeste pridal.

S tím bych zas až tak nesouhlasil. Kdybych třeba do 200ky dělal skoky jen po 10kg, tak bych se dřív unavil a nemusel bych to dát. Skoky víc jak po 20kg do 200ky jsou na mě zas už moc velký. Prostě mám vyzkoušený, že do 200ky mi vyhovují skoky po 20kg, abych se dobře rozcvičil. Nad 200 by možná bylo lepší už po 25kg, ale to se zas blbě skládá.

citace:
A jak se ti tahalo s tvrdou osou? Docela rozdil ze?

Ze začátku jsem z toho měl trochu strach, ale nakonec to bylo celkem dobrý. Teď si neuvědomuju, že bych v tom viděl nějakej rozdíl. Akorát mám podozření, že ty starý osy mají o něco menší průměr, takže se mi líp drží, protože nemám extra dlouhý prsty.
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.12.2011

Věděl jsem, že to s válením moc dlouho nevydržím, chtěl jsem jít už včera, ale bylo zavřeno. Ze začátku jsem byl ztuhlej, ale pak se to zlepšilo. Po přemístění se trošku ozývaly spodní záda, ale po pár sérkách dosedu už to bylo gut.
Pokud budu chtít dát volno od posilky, tak jen aktivní formou, protože z válení je člověk akorát víc dolámenej.

veslo 3min (10)

přemístění silou
5/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90
1+1+1+1+1/ 95
Na 95ce nějakou chvíli setrvám.

dosed na lavku 45cm
5/ 55 - 95 - 125 - 145 - 165 - 185 - 190 - 195 - 200 - 5RM PR
Sice byly ruce dopomoci na čince, ale pomáhat mohly max. ty uzávěry, který stejně nepočítám a to pochybuju (alespoň doufám). Stejně jsem tam cítil ještě rezervu.

bp jč
6/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45 - 45 - 45
Na 50ky si ještě chvíli počkám.

shyby podhmat
6/ 0 - +5kg - +10kg - +15kg
Poslední sérka hodně na krev a už ne podle představ.

military
6/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65
O pauzách břicho.
Rachela

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si tu taky interny kral dosedov *a23*
A inak s tebou uplne suhlasim, uplne volno je nahovno, ked tyzden nic nerobim, tak potom stravim dalsi tyzden davanim sa dokopy.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jn, jak se to říká? Mezi slepými je jednooký králem. :D
Co nadělám, když je tady kromě tebe a mě nikdo nedělá a mě navíc baví. Je to takovej línej cvik. Člověk si dá na záda činku, sedne si, odpočine a pak vstane. :DD
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Jn, jak se to říká? Mezi slepými je jednooký králem. :D
Co nadělám, když je tady kromě tebe a mě nikdo nedělá a mě navíc baví. Je to takovej línej cvik. Člověk si dá na záda činku, sedne si, odpočine a pak vstane. :DD

Uz chybi jen kaficko a domaci kino.
A nekdy se mu ani nechce zvedat, tak si s dvouma metrakama na zadech chvilku posedi nez to z nej nekdo sunda ze?
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kafe nepiju, ale nějakej hambáč by být mohl.
S tím sezením se mi to už naštěstí dlouho nestalo a u 200ky si za chvíli budu věřit i bez jištění, ale ta telka by bodla, když už není rack. :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: