Turakam: Neboj, to byla jen taková provokace. Když padne padne v blízké budoucnosti 3x140, tak to bude max. spokojenost a 3x145 je teď už spíš zbožný přání.
19.01.2012
Si tak říkám, že je čas na pauzu, ale zároveň to beru tak, jakože objem je nutný zlo pro PRka. Snad to nepřepálím...
Zároveň si říkám, že bych si rád zkusil příští rok nějakou soutěž, kde by mělo padnout 600+ RAW (250-150-200), ale to bych měl začít zase aspoň trošku dřepovat. No uvidím, jak budu línej.
veslo 3min (10)
trh silou 5x5x50
dosed (cca 42cm) 6x3x175
Bylo to zase nějaký těžký.
bp jč 8/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45
Poslední sérka stále těžká.
parodie na přemístění silou a pushpress 3/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
Zrychleně, nebyl čas. O pauzách ošmrdlaní břicha. Tady už stejně nebývá na ramena síla.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
deficit dl (1 podložka) 8x3x175
První 3 sérky těžší, pak jsem se trošku rozhejbal, upravil startovní pozici a už to bylo gut.
bp 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
6/ 125 - 4. a 6. op. s dopomocí, špatně jsem vysvětlil, že nechci pomáhat, dokud na mě nespadne činka
5/ 125 - konečně zpátky, kde jsem byl před sádrou, to bylo hodně pomalý :/
Příště začnou pokusy pro 5x130, tak snad časem padne nějaký další PRko.
spodní kladka 8/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Poslední sérka prasotechnika.
francie 10/ 30 - 35 - 40 +ez
8/ 45 - 40 +ez
Nebo tak nějak.
bulhaři 2x10+10xbw
3x10x10x+2x12 jč
Slabý kvadry, slabý stabilizační svaly, špatná kondička. Byl jsem rád, když jsem si po sérce sedl.
břuch
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
trh silou cca 5x5x60
Nějaký opáčka lehce dotlačovaný ramenama.
dosed na lavku cca 42cm (1 podložka) 5x5x155
Jak jsem si říkal, že budu dál snižovat hloubku, tak na to asi seru a peak bude bude na 46cm, protože ta pomalost od spodu mě sere. No, uvidím. Ale v průběhu roku bych se chtěl dostat tak na těch 34cm, pokud to je reálný s nějakým rozumným číslem, ale vůbec nemám představu, jakým :)
bp jč 6/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45
5/ 50 - nasralo, ale 6.op se blíží
shyby podhmat + military + břicho 4x
V zadnem pripade ti do toho nechci kafrat, ale spis je to jen takovy napad,poznamka. Ale co treba misto te "blbosti s lavickou" :) , kterou delas uz nekolik let, zacit konecne poradne drepovat? :) Mozna jsem ti to uz parkrat rikal, ale uz si nejak nepomatuji duvody proc ne. :)
A co noveho v Blue Gymu, uz jsem tam mesic nebyl
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V zadnem pripade ti do toho nechci kafrat, ale spis je to jen takovy napad,poznamka. Ale co treba misto te "blbosti s lavickou" :) , kterou delas uz nekolik let, zacit konecne poradne drepovat? :) Mozna jsem ti to uz parkrat rikal, ale uz si nejak nepomatuji duvody proc ne. :)
Dřepování je v plánu. Ale zatím nevím jak a kdy. Už jen kvůli tomu, že bych si příští rok chtěl zkusit nějakej troboj. Prostě mě u nich nejvíc sere si hlídat hloubku. Asi budu muset sehnat nějakej 35cm molitanovej bobek a bude to.
Na dosedy se určitě nevyseru a ano už ses mě ptal hodněkrát.
Z mýho pohledu je v BG vše při starým.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
jestli to bylo na me no tak klidne, ale bohuzel nevim co jinyho bych tam krome lavicky soupnul, zkusim ji priste pro zajimavost zmerit.. btw to s tim egem byl vicemene blbej vtip, ja si myslim, ze i z high boxu de dost vytezit, konkretne pro me u boj. sportu, nebo i madballa pro basket (hlavne driv..)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Dřepování je v plánu. Ale zatím nevím jak a kdy. Už jen kvůli tomu, že bych si příští rok chtěl zkusit nějakej troboj. Prostě mě u nich nejvíc sere si hlídat hloubku. Asi budu muset sehnat nějakej 35cm molitanovej bobek a bude to.
Na dosedy se určitě nevyseru a ano už ses mě ptal hodněkrát.
Z mýho pohledu je v BG vše při starým.
A jestli to bylo na mě, tak se stalo, sice jen o blbý 4cm, ale je to v háji. Připadám si, jako bych je nikdy nedělal. Nevím jestli jsem se zrovna trefil do nějaký blbý výšky (třeba mrtvej bod u dřepu) nebo prostě ty 4cm udělaly takovej rozdíl, ale veškerá dynamika je v háji.
citace:
btw to s tim egem byl vicemene blbej vtip, ja si myslim, ze i z high boxu de dost vytezit, konkretne pro me u boj. sportu, nebo i madballa pro basket
Už se mi to nechtělo opakovat. S tím egem je to takovej bonus.
secret78 napsal:
Ass to grass a máš to vyriešené.
1. Ne každej se stavěněj na ATG a já bych řekl, že k těm lidem patřím.
2. Určitě není dobrej nápad to tam rvát hned nejhloouběji, když na to ani nejsem zvyklej.
3. Pro výkon v liftu v tom nevidím žádnou výhodu, což je momentálně asi jedinej důvod, proč bych začal cvičit 3sq.
4. Už jsem problém s hloubkou vyřešil, nátahnu si do stojanu švihadlo (takže to bude squat to rope ) a pak si jen nechám na fóru zkontrolovat hloubku a asi i techniku, protože jsem klasiku už tak min. 5 let necvičil.
V úterý mi došla druhá pixla 5kg proteinu od Scitecu, zrovna akorát, protože v sobotu došla předchozí a musím pochválit. 2 odměrky proteinu + odměrka glukózy a chutnalo to jako rozpuštěná čokoládová zmrzlina a vzledem k tomu, že sladký vůbec nemusím, tak jsem oblizoval. Navíc žádný nadýmaní jako bylo s Dymatize. Se Scitecem zatím spokojenost.
veslo 3min (10)
lehce předkop + zákop
deficit dl (1 podložka) 10x5x155
Dneska jsem si jen potvrdil, že u deficitu musím mít osu trošku dál od holení než u normální výšky, tahá se pak mnohem líp. Nejtěžší sérky byly 1-3, zbytek pohoda, 10tá začla těžknout a bylo i málo času, takže konec, ale rezerva tam byla ještě na několik dalších, který by už ale byly těžší. Šlo to i celkem dynamicky, dolů to byla zase kontrolovanej pád. :D
bp 5/ 70 - 80
3/ 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 2. a 3. s dopomocí
2/ 140 - obě s dopomocí
Žádnej hrot, spíš potěžkání váhy a musím přiznat, že je to už celkem těžký v rukách. Dopomoc tak akorát, abych dobře odcvičil a nepřehnal to.
spodní kladka 10/ 70
5/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
Poslední sérka už klasiky taková prasečina.
francie 8/ 20 - 25 - 30 - 35 - 40 +ez
6/ 45 +ez - musela být kratší pauza, protože se vypnulo rádio, což znamená "vypadnětě".
O pauzách břuch.
musela být kratší pauza, protože se vypnulo rádio, což znamená "vypadnětě".
10 serii mrtvoly to je na tebe uctyhodny vykon, i kdybys tam mel polovinu vahy
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Scitec má perfektné proteíny to nie je o čom, ale tie sérky na benči s dopomocou v poslednej dobe stále, no fuj.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
10 serii mrtvoly to je na tebe uctyhodny vykon, i kdybys tam mel polovinu vahy :)
Jo, to je a určitě to bude PR, protože tolik sérií jednoho cviku jsem v životě určitě nejel, alespoň v posilovně s činkama.
Scitec má perfektné proteíny to nie je o čom, ale tie sérky na benči s dopomocou v poslednej dobe stále, no fuj.
Jen si provokuj, ale mně to neva, protože to bylo tak akorát a těch 3x140 je v současnosti pro mě dost, ale časem do padne, tak 3 tréninky 3ek bych to odhadoval, což je skoro měsíc, ale co už.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru