Ta sila jde vybrousit myslim pekne, viz. Daymoon (nejvic se mne libil jeho system nekdy v lete, kdy mel mrtvolu jako priorotni cvik). Jen to chce nejaky plan a cvicit mrtvolu alespon 2x (3x) tydne, 3x uz muze byt zabjacka na zada v pripade vysoke intenzity a toho, ze jeste i drepujes.
Ja jezdim 3x tydne 10ky, 8ky a 5ky a to porad tocim, ale mne nejde o nejaky silovy "vybrus" ,ale vis o co :D Sila bud je nebo neni, ale hlavne ze to pumpuje
jak pises, ja uz mam vyzkouseny, ze drepy a mt pri vyssi intenzite v jednom treniku nedam, chodim 3x tydne, tak z toho jasne vyplynuly treninky tak, jak je mam. a vim, ze spousta lidi to ma podobne, akorat byva spis kombinace drep + bench jeden trenal a mrtvola druhej.
na daymoonuv log koukam pravidelne a hlavne na mrtvolu, akorat nevim, kdo z BG je. bazzy vim, zlutej taky a mik.cz taky, s tim jsem se zrovna vcera prohodil, protoze koncil ramena u stojanu...
u tebe mi je pumpovani jasny a nedokazu si predstavit tvoje zasoby glykogenu, ze ty svoje sady vydrzis.
S gaymoonem se obvykle mijis, kdyz v nedeli prichazis a on zrovna odchazi, casto tam sedi u stolu pred barem a popiji svuj PTN :)
btw Mik tam byl? Hajzlik ani nerekne, jakoby se po nem zem slehla :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
SQ: 4Z + 5x5x150 (bylo v planu 6x6x145, ale Z byly v pohode, takze 5x5x150, nohy zvladaly v klidu, ale spodni zada zradily, pred posledni serkou jsem musel dat pres 3 min. pauzu, bolely jak svine, holt v poslednich 2 trenalech dostaly zabrat, ted si muzou 2 dny od cinek odpocinout, tak snad budou v poho, po 5. serce na protazeni spodnich zad nejaky sedlehy a delsi pauza )
Vypony ve stoje v MP: up to 5x130
Spodni kladka: up to 5x120 (mozna z hecu, ale bavilo me to, energie byla a bralo to)
Ramena na stroji: up to 5x65 (posledni serka tezsi)
Tlaky za hlavou na MP: 3s up to 3x70 (posledni 3ka nic moc)
Nejakej shyb o pauzach
Bricho + nejaky v prubehu
Strecink
Dneska dobrej trenink az na spodni zada . Energie a sily dost (mozna kvuli volnu, mozna zacina zabirat kreos, nevim).
Ja jsem si rikal, ze tam dneska okolo poledne bylo neco jinak nez obvykle v nedeli byva a on tam nebyl Madbalon se svoji druzinou :) a proto tam bylo porad dostatek zavazi
A s tema zadama ta mrtvola asi moc silove vybrousit nepujde
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
BP: 3Z + 4x5x105 + 4x105 (bylo to tezsi, ale uz se blizi 5x5x105)
DL: 2Z + 5x5x155 (jel jsem to opatrne, abych zbytecne nepretezoval spodni zada, v 1.Z byly trochu ztuhly, ale pracovni celkem v poho, zadny prehaneni...)
FT s EZ: 4x10x35 (celkem lehky)
BC s EZ: 4x10x35 (akorat)
Premisteni: up to 5x80 (no comment)
Bricho
Uplne odflakjlej a rychlej strecink.
Dneska celkem rozumnej trenal, trochu vic kecani, zadny hroceni (az na bench, kde rezervy moc nejsou...). Pred treninkem tabulka cokolady, po treninku 90g bananu. Strava jak ma byt.
SQ: 3Z + 6x6x150 (sedlo to pekne, zada v pohode, akorat byly na konci ztuhly)
Lytka ve stoje MP: up to 5x120 (tezce)
Spodni kladka: up to 6x110 (lehceji)
Tlaky za hlavou na MP: up to 4x70 (stredne)
Bricho mezi cvikama
Lehce strecink
Dneska spokojenost. Jenom me to utvrdilo v tom, ze jsem to prehnal pred tim na mrtvole a odnesly to spodni zada -> bonusovky delat jen, kdyz je to v pohode a nekdy je mene vice, jenze clovek si nekdy holt neda rict.
Veslo (nejaka spatna kondicka, budu s tim muset zacit neco pomalu delat...)
DL: 2Z + 5x5x155 (puvodne v planu 6x6, ale nechci drazdit spodni zada..., stejne je to asi uz ted PR a v puvodnim planu bylo skonacit na 5x5x160, coz planuju priste, kdyby me vsichni v BG neprovokovali, kolik zvedaj )
BP: 2Z + 5x5x105 (z toho mam radost, 4. serka byla trochu nejista, tak jsem na 5. poprosil Drapera o jisteni o bylo to, jako by si nade mě stoupl magnet, rezerva tak 1-2op., dekuji Drape )
BC EZ: 4x10x35 (4. uz byla tezsi)
FT EZ: 2x15x35 + 2x10x35 (bylo to az moc lehky, tak jsem chtel zkusit 15ky, ale nejak nejsem zvyklej pri malejch reps na kyselinu, takze to v 3. serce zaclo tuhnout, kvuli tomu pak 2x10...)
Nejaky bricho
Premisteni: up to 5x80 (ze zecatku ztuhly ruce, tak jsem to nejak ani nemohl polozit na ramena, posledni serka uz byla tezka, (strasne) pomalinku se to zlepsuje)
Trochu dukladnejsi strecink (byl jsem od zacatku ztuhlej, protoze jsem na strecink v posledni dobe kaslal, takze by se to nemelo opakovat)
Celkova spokojenost. Sila byla (az na spodni zada), takze neni co resit (vzhledem k tomu, ze vim, ze vcerejsi jidlo celkove nic moc).
Clovek si trochu nehlida jidlo, nekde ubere a uz je min sily...
Vsechno odcviceny rozumne, ale posledni serky uz tezky. Zadna pumpa, malo glykogenu, ale aspon to bralo... Radost mam ze spodnich zad, o kterych jsem ani nevedel. Neco pres 110g sacharidaku se posilce ze zaludku jen vyparilo
Dneska takovy blbnuti, pryc od rutiny... Na DL bude jeste nejaka rezerva, vzhledem k tomu, ze nohy ani zada nebyly jeste uplne OK, limitem mozna bude uchop... U BP je 145 realnych. Bic a tric na h*vn*. Vsechno bez pomucek. Na konci jsem mel pocit, ze jsem nejvic dal brichu a premisteni a to bricho bylo stejne jako normalne, kdy ho beru jako relax, takze tolik k dnesnimu volume...Aspon budu vic natesenej na pristi trenink.
hmmmmm to bych do tebe teda nerekl Tech 210 je vis kde...v tve hlave :) tak az priste budes zkouset maxka, tak pracuj vic hlavou a svaly nech jako vedlejsak
bench taky dobry kua....to ja bych byl ted rad za 120 a to si mozna jeste moc verim :)
edit: jo a neojebavej veslo
u toho pokusu na 210 jsem to zahodil v pulce, protoze jsem hlavne nechtel moc drazdit spodni zada a chtel jsem to jen "lehce". dalsi vec je, ze jsem si vzal osu ligo, kterou jsem pocital za 20 (normalni osu pocitam za 10 a hadam, ze ma tak 15, ale to je jedno, tim jsem chtel jen rict, ze tedka napsany to vypada asi o 5kg lip ), ale zas jsem to cvicil z "roviny" a s 15kama, takze z trochu nizsi polohy...ale jinak celkem spokojenost
u BP jsem doufal na vic, ale zas to bylo technicky bez ojebavani a s malou stopkou na hrudniku...
citace:
tak pracuj vic hlavou a svaly nech jako vedlejsak
no nevim, jestli si od tebe mam nechat radit, po tom co jsi dneska napsal v logu za radu borcum, co ti zavazeli, aby vymizeli
s tema 120 bych u tebe rozhodne nevidel zadnej problem, protoze BP je u tebe v hlave mnohem vic, nez u me bych rekl, protoze to v posledni dobe az moc resis
s tema 120 bych u tebe rozhodne nevidel zadnej problem, protoze BP je u tebe v hlave mnohem vic, nez u me bych rekl, protoze to v posledni dobe az moc resis
Spise bych rekl, ze to prave neresim a proto jsem tam, kde jsem. Kdybych to resil, tak asi nejezdim v kazdem treninku bench 8x10x80kg jen abych ty kozy napumpoval. Ale zatim me to nejak nesere a radeji ten pumping nez cisla... :)
Jinak ligo ma 20 a s tema tezkejma uzaverame 25, ktery si tam vy frajeri stejne vetsinou nedavate
Spise bych rekl, ze to prave neresim a proto jsem tam, kde jsem. Kdybych to resil, tak asi nejezdim v kazdem treninku bench 8x10x80kg jen abych ty kozy napumpoval. Ale zatim me to nejak nesere a radeji ten pumping nez cisla... :)
tak to teda neresis, ale vzdycky mi z toho prijdes nak vystresovanej, ze to nebylo uplne ok (az teda asi na dnesek)
a neboj, ja vim, ze cisla neresis, maximalne tak, abych jich tam celkove bylo hodne
citace:
Jinak ligo ma 20 a s tema tezkejma uzaverame 25, ktery si tam vy frajeri stejne vetsinou nedavate
to vim, ja ale ligo normalne nepouzivam, dnes byla vyjimka, abych si mohl osu zapocitat jako 20 a vypadlo to tak lip...
cviceni bez uzaveru v treninku ma taky nejaky vyhody, napr. to, ze se musis snazit jet co nejlip technicky, aby se to to nevysypalo, coz si myslim je na techniku cviku dobry...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru