Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.06.2012

veslo

dl

5/ 55 - 95
3/ 125 - 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195
Nadhmat do 185ti.

přemístění silou z visu od kolen
...
6x3x90

přemístění silou
1/ 90 - 95 - 100 - 105 - 110

bp
10/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95
6/ 105

dosed s výskokem
...
cca 10x3x100

přemístění silou + pushpress
3/ 60 - 65 - 70
1/ 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 95 - 100
První 95ka puspress nedotlačen, stejně tak i kilo. Ale pomalinku tomu začínám přicházet na kloub.

břuch
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.06.2012

Asi ještě pár tréninků a zase dám pár dní volno. Uvidím.

veslo

dl

10/ 50 - 85 - 115 - 145
...válela se tam činka a všude obsazeno, nadhmat.

powerclean
...
6x3x100
Pomalounký.

dosed
5/ 55 - 95 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180
4/ 190
Řekl bych, že dosedy s výskokem dávají nohám pořádně zabrat a na klasický už nezbývá moc sil.

bp
...
3/ 95 - 105 - 115 - 115 - 115
Stopky. +břuch
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý záda! Fotka zepředu by nebyla? Vypadáš hodně dietně.
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. : fotka ze předu by nebyla, protože ta ze zadu se nějak až moc povedla.
Jojo, moje dieta na knedlu, zelu, vepřu, rajské s knedlíkama, hranolkama s tatarkou, teď po cvičení 100g malty s 50g proteiňáku s brambůrkama a asi to půjdu dorazit rejžou s vepřovým na slanině se smetanou.
Nějak tam prostě převládá ten ektomorf, ale věkem už to taky trochu ustupuje a začíná tam nějaká oplácanost, alespoň z mýho pohledu, protože jsem byl zvyklej na něco jinýho.
Jo a děkuji.

20.07.2012

Takže dnes už vážně na houby, takže pár tréninků volno a zas si to rozhodím trochu rozumněji.

veslo

dl

...
deficit
5x3x165
normál
5/ 145 - 155 - 165 - 175

bp
...
10x5x95

dosed s výskokem
3/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
Chtěl jsem zabrat, ale nohy už vůbec neposlouchají, takže jsem se na to vysral.

břuch
madball

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasazuju kreatin, ale nic si od toho neslibuju, protože jedinej vliv, o kterým vím, když jsem ho 2x dřív bral a nikdy jsem ani nedorazil pixlu, bylo natažení vody, takže se schválně zítra zvážím, pak za 14 dní a porovnám to. Do sezóny určitě žádný kila nahoru nechci.
Tréninků budou 4 varianty:
1. cvik bude na spodek, u kterýho se zbořím: powerclean/dosed s výskokem/mrtvola/dosed
2. cvik bude nějakej tlak na vrch v leže nebo v sedě, protože ve stoje na to už nebude síla: ručky šikmá/rovná/v sedě/bench/floorpress
3. cvik budou nějaký záda doplňkově nebo poškádlení párátek
+ klasika břuch.
Pojedu to dokud nedojde pixla s kreošem nebo neodpadnu.

26.07.2012

veslo

powerclean

5/ 60 - 70 - 80
3/ 85 - 90 - 95 - 100 - 105
1/ 110
10x5x90
Celkem mě to dorazilo, ale dobrý, na zbytek trenálu už nezbylo teda moc sil. :)
Pak pár sérek hangpowercleanu+puspressů, ale to jsem teda už radši vzdal a šel si lehnout. :)

ručky rovná
8/ 25 - 30 - 35 - 35 - 35
7/ 35

bic+tric ez
jenom nějakých
5x8-10x20+ez
Úchop odvařenej, chytaly mě nějaký křeče do předloktí, slabčák. Párátka taky nic moc.

břuch
Rachela

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie premiestnenia mas fakt dost drsne (na stareho cloveka :P)! Ale vazne, respekt mam k tvojim premkam velky.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík.
Tak ono se jde zlepšovat pořád nějakým způsobem i v pokročilém věku :)) , ale člověk už u toho musí víc přemýšlet a věnovat se víc regeneračce, holt už to není jako za mlada.
31 je ještě v pohodě, horší bude 50ka.
Ony ty váhy jsou v BG stejně dost pochybný, takže to ber se solidní rezervou.
GL na Victorii a natrhni jim tam prdel!!!
seeya

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten objem na premka je fakt neskutocne brutalny, spadla mi celust.
Inak to nemate v posilke nejku vahu kde by si si mohol prevazit os a kotuce ? :)
madball

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Ten objem na premka je fakt neskutocne brutalny, spadla mi celust.
Inak to nemate v posilke nejku vahu kde by si si mohol prevazit os a kotuce ? :)

Máme tam starou doktorskou, které moc nevěřím, ale převažovat to stejně radši nechci ani na kvalitní váze.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

.... ale převažovat to stejně radši nechci ani na kvalitní váze.

Tomu docela rozumím , protože já sám jsem byl hodně nemile překvapenej, když jsem zjistil, že můj benčaprc je ještě horší než jsem si původně myslel . K mému nemilému překvapení jsem totiž zjistil, že všechny váhy, který jsem prezentoval tady na foru u benche před KORTEM, jsou totiž o cca 5kg menší díky ose, která je prezentována jako 20kg nicméně váží s bídou 15-16kg.

Od Korteho to už poctivě dorovnávám 2,5kg kotouči nebo přepočítávám, ale někdy je to na mě dost složitá matematika

Naštěstí alespoň ve stojanu na dřepy je u nás oficiální LIGO osa, takže u dřepu a mrtvoly snad s váhama v logu nelžu
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP: Já to zas až tak neřeším, beru váhy spíš orientačně jako sledování (v poslední době spíš ne) progresu. Dřív jsem chodil do posilky, kde zas prý všechny kotouče vážily víc a taky jsem to neřešil, takže tak. Kdybych se připravoval na nějakou soutěž, tak by to samozřejmě bylo něco jinýho.
(do Draperova oblíbeného Progymu :) ).

Váha včera ráno ukázala 93,1kg v botách, kalhotách a triku, což mi trošku udělalo i radost, protože bych se rád do záčátku sézony dostal hezky v klidu na nějakých 90kg a do konce roku na nějakých +-86 atletických kilo, protože bych teď zas rád posunul na 1. místo basket a posilku až na druhý.

28.07.2012

veslo

dosed s "výskokem"

3/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170
10x5x90
Kvůli předvčerejším přemkům to nebylo tak, rychlý, jak by asi mohlo. Samozřejmě po posledním výskoku ještě následuje dosed a vztyk, kvůli šetření kloubů.

bp
10/ 55 - 65
5/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115
10/ 85

spodní kladka
8/ 65 - 75 - 85 - 95
6/ 105 - 115
+břuch
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
spekounP: Já to zas až tak neřeším, beru váhy spíš orientačně jako sledování (v poslední době spíš ne) progresu. Dřív jsem chodil do posilky, kde zas prý všechny kotouče vážily víc a taky jsem to neřešil, takže tak. Kdybych se připravoval na nějakou soutěž, tak by to samozřejmě bylo něco jinýho.
(do Draperova oblíbeného Progymu :) ).

Tak ze by tohle byl duvod, proc jsem tam kdysi ukoncil trenink asi u druhe serie prvniho cviku? A ze pry tam strasi vis? :)
Zrovna premyslim, kde budu cvicit, preci jen BG mam tak 500m od baraku a PG max 300m a uz je mne 27, takze se musim trochu setrit
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že to možná bylo spíš kvůli tomu, jak se tam starají o stroje. Možná jsi přitáhl horní kladku k hrudníku a ona nesjela zpátky dolů.
Krom toho, otvíračka přes prázdniny je úplně na houby, takže nevím, jestli je to dobrá volba, radši uber těch 200m na aerobce v BG. :)
madball

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.07.2012

veslo

dl

5/ 55 - 95 - 125
3/ 155 - 165 - 175 - 185 - 195 - 205
10x5x145

lýtka v sedě

ručky šikmá hore na 1.

8/ 20 - 25 - 30 - 35 - 40
Po 100 letech. Ze začátku se trošku ozývaly úpony u dokurvených ramen, ke konci už celkem ok.

bic + tric ez
Haha váhy.

břuch
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne sem nasranej ze ti PC jde tak dobre, ja s tom proste mehnu. Kdyz to tady ctu, si rikam, ze neco delam spatne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: