Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší šmrdlink.
Přes 6 posledních týdnu jsem se snažil vyřadit jednoduchý cukry, tzn. ani malt. po tréninku. Je to na hovno. Přes vánoce to šlo, ale teď už v práci a s trenálama basketu je 4-5g málo, takže po tréninku přibyde zase malt. + se pokusím navýšit postupně na cca 6g, časem asi i víc. Bílkovin je dost, možná i zbytečně moc. Asi si ještě vezmu i Lustrovi sachry, který chce vyřadit.
Btw., moc pěknej článek teď vyšel na T-Nation a mluví mi z duše. http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/paleo-hybrid-diet
Na dl ještě na čas kašlu, než zesílí prdel a střed těla.

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

6x5x77 + 20 poskoků

bp
4x6x96

shyby paralel
4x6 +5

tlak z trapézu
4x6x44

břuch v průběhu
strečink
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidne ber, ale moc si nepomuzes
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster: Jako, že si moc nepomůžu, protože žádný nemáš, nebo protože jsem máslo nebo obojí?

Poslední 3 dny nohy už total bez glykáče, takže KO, tudíž snaha o min. objem. Navíc zítra špíl.

rozcvik

pc

...
3x6x80

dosed
...
3x6x150

pc
3/ 70 - 75 - 80 - 85

A: inc bp 2
5x6x88
B: shyby nadhmat na racku
3, 4, 5, 6, 6

břuch

strečink
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Jako, že si moc nepomůžu, protože žádný nemáš, nebo protože jsem máslo nebo obojí?

tak samozrejme oboji ..zadny nemam, zejtra to bude 14 dni palea a za tu dobu sem mel jednou brambory, jednou bataty a dneska maly zeleny jabko, pak nejaky dalsi drobny z orechu, PB, apod. - myslim, ze by te to teda moc neuspokojilo
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já fakt nechápu, jak na tom můžete fungovat. Já už se v pondělí a včera na trenále basketu plazil úplně bez energie.
U mně je 300g S krize, do 450 přežívání od 500 můžu očekávat nějaký výkony. Když to nahrazuju tukama tak jsem moc zpomalenej, takže u nich je u mě ideál tak 100-200. Vůbec je nehlídám a neřeším, prostě jak přijdou, tak tam jdou...
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase na sachrech ve škole pořád chrnim, protože mam v jednom kuse hypoglykémku a na tucích jsem jak radioaktivní rybička
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi NO je lzice arasidoveho masla.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já zase na sachrech ve škole pořád chrnim, protože mam v jednom kuse hypoglykémku a na tucích jsem jak radioaktivní rybička

Tak přestaň tlačit kofily a dej si plnohodnotný jídlo.
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Nejlepsi NO je lzice arasidoveho masla.

Co je to NO? To je nějaká ta nová móda dnešních děcek, protože se bez toho nedá cvičit?
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Moocha napsal:

Tak přestaň tlačit kofily a dej si plnohodnotný jídlo.

Počkat, já myslel že kvalitnější sachry než z kofil a kaštanů v čokoládě snad ani nejsou
madball

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera opět "utrpěná" výhra. Ale aspoň trochu spokojenost z toho, že nohy rozhodně nejsou úplně zregenerovaný, tak přesto to na soupeře stačilo.

rozcvik

dosed s výskokem

...
6x5x80 + 20 poskoků

A: bp
...
3/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110
2/ 120
Na trojku sem si ještě netroufl, holt je Luster lepší. Ale zase je to mlaďoch, byl "nastřelenej" a ještě to jde určitě bez stopek. Navíc ho teď srazí to striktní paleo.

B: shyby paralel
6x3

5x6x98
5x6 +5

A: tlak z trapézu
...
4x6x46

B: břuch

strečink
madball

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera klasika basket a puchýřek na levým malíku z nových bot od pátku.

rozcvik

powerclean

...
6x5x82

dosed
...
153/ 6, 6, 4, 5, 5, 6
Pokus o 5x6x153 . No nic.

...
5x6x90

...
5x5

břuch

protahování
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozcvik

hang/floor powersnatch/clean

Technika.

bp
4x6x100

shyby paralel
4x6 +7

tlak z trapézu
4x6x48

dosed s výskokem
6x5x82 + 20 poskoků + břuch

strečink
madball

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk přidá ráno a potréninku malt., trochu víc sachrů u příloh, celkově něco mezi 100-200 a ráno po snídani se podívá na váhu a je tam nejmíň za několik posledních měsíců. Ale to se dalo čekat. Těch sachrů bylo prostě málo.
Další pěknej článek na T-Nation.
http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/fasting-sound-science-behavioral-bs
Ta slečna/paní mi začíná být sympatická.

rozcvik

powerclean

...
6x5x84

dosed
asi
5/ 70 - 100 - 130 - 150
3/ 160 - 165 - 170
2/ 175
3x10x145
Včerejší zápas odloženej, tak jsem mohl trochu víc potrápit nohy. 3 se 175 by šla, ale střed těla je pořád slabej. V nohách by už možná bylo i na 3x180, ale proč zbytečně riskovat.

...
4x6x92

...
4x5

břuch

strečink později nebo zítra

Jako potréninkový jídlo bude mouka s vodou, solí a droždím, sýrem, slaninou, cibulí, oregánem a rajčatovou omáčkou. Zkráceně PIZZA.

Nuda v Brně, furt to stejný, ale když nechci přibírat, tak se zázraky konat nebudou...
Výška 186cm, zas o 1cm míň, holt ta činka na zádech zmenšuje.
Váha po snídani a bez vyprázdnění, jak by napsal Turakam 91,6, pak na chvíli lehnout a je tam 91,4, pak s telefonem a už je tam 91,3.
Radši mini fotka, protože to tak vypadá líp.

Někdy zajdu na inbody, ať vím kolik tam je % tuku, abych věděl, kolik reálně můžu sundat, aby to nešlo moc do svalů. Ale to má smysl řešit až v létě, až zas přibyde kolo. Prakticky mi jedno jestli váha půjde nahoru nebo dolů, protože když půjde hore, tak půjde hore i síla, když dole, tak to bude zas lepší na basketu. Hlavně když bude dobrá rege a dost energie.
madball

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozcvik

dosed s výskokem

...
5x5x84 +20 poskoků

...
4x6x102

...
4x6 +10

A: tlak z trapézu
...
4x6x50

B: sedlehy
4x20

strečink

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: