|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: st leden 15, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Včerejší šmrdlink.
Přes 6 posledních týdnu jsem se snažil vyřadit jednoduchý cukry, tzn. ani malt. po tréninku. Je to na hovno. Přes vánoce to šlo, ale teď už v práci a s trenálama basketu je 4-5g málo, takže po tréninku přibyde zase malt. + se pokusím navýšit postupně na cca 6g, časem asi i víc. Bílkovin je dost, možná i zbytečně moc. Asi si ještě vezmu i Lustrovi sachry, který chce vyřadit.
Btw., moc pěknej článek teď vyšel na T-Nation a mluví mi z duše. http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/paleo-hybrid-diet
Na dl ještě na čas kašlu, než zesílí prdel a střed těla.
švihadlo + bulhaři
dosed s výskokem
6x5x77 + 20 poskoků
bp
4x6x96
shyby paralel
4x6 +5
tlak z trapézu
4x6x44
břuch v průběhu
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st leden 15, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
Klidne ber, ale moc si nepomuzes _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
Luster: Jako, že si moc nepomůžu, protože žádný nemáš, nebo protože jsem máslo nebo obojí?
Poslední 3 dny nohy už total bez glykáče, takže KO, tudíž snaha o min. objem. Navíc zítra špíl.
rozcvik
pc
...
3x6x80
dosed
...
3x6x150
pc
3/ 70 - 75 - 80 - 85
A: inc bp 2
5x6x88
B: shyby nadhmat na racku
3, 4, 5, 6, 6
břuch
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Já fakt nechápu, jak na tom můžete fungovat. Já už se v pondělí a včera na trenále basketu plazil úplně bez energie.
U mně je 300g S krize, do 450 přežívání od 500 můžu očekávat nějaký výkony. Když to nahrazuju tukama tak jsem moc zpomalenej, takže u nich je u mě ideál tak 100-200. Vůbec je nehlídám a neřeším, prostě jak přijdou, tak tam jdou... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi NO je lzice arasidoveho masla.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Moocha napsal: | Já zase na sachrech ve škole pořád chrnim, protože mam v jednom kuse hypoglykémku a na tucích jsem jak radioaktivní rybička |
Tak přestaň tlačit kofily a dej si plnohodnotný jídlo. |
Počkat, já myslel že kvalitnější sachry než z kofil a kaštanů v čokoládě snad ani nejsou
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 21, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
rozcvik
hang/floor powersnatch/clean
Technika.
bp
4x6x100
shyby paralel
4x6 +7
tlak z trapézu
4x6x48
dosed s výskokem
6x5x82 + 20 poskoků + břuch
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 25, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
Člověk přidá ráno a potréninku malt., trochu víc sachrů u příloh, celkově něco mezi 100-200 a ráno po snídani se podívá na váhu a je tam nejmíň za několik posledních měsíců. Ale to se dalo čekat. Těch sachrů bylo prostě málo.
Další pěknej článek na T-Nation.
http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/fasting-sound-science-behavioral-bs
Ta slečna/paní mi začíná být sympatická.
rozcvik
powerclean
...
6x5x84
dosed
asi
5/ 70 - 100 - 130 - 150
3/ 160 - 165 - 170
2/ 175
3x10x145
Včerejší zápas odloženej, tak jsem mohl trochu víc potrápit nohy. 3 se 175 by šla, ale střed těla je pořád slabej. V nohách by už možná bylo i na 3x180, ale proč zbytečně riskovat.
A: inc bp 2
...
4x6x92
B: shyby nadhmat na racku
...
4x5
břuch
strečink později nebo zítra
Jako potréninkový jídlo bude mouka s vodou, solí a droždím, sýrem, slaninou, cibulí, oregánem a rajčatovou omáčkou. Zkráceně PIZZA.
Nuda v Brně, furt to stejný, ale když nechci přibírat, tak se zázraky konat nebudou...
Výška 186cm, zas o 1cm míň, holt ta činka na zádech zmenšuje.
Váha po snídani a bez vyprázdnění, jak by napsal Turakam 91,6, pak na chvíli lehnout a je tam 91,4, pak s telefonem a už je tam 91,3.
Radši mini fotka, protože to tak vypadá líp.
Někdy zajdu na inbody, ať vím kolik tam je % tuku, abych věděl, kolik reálně můžu sundat, aby to nešlo moc do svalů. Ale to má smysl řešit až v létě, až zas přibyde kolo. Prakticky mi jedno jestli váha půjde nahoru nebo dolů, protože když půjde hore, tak půjde hore i síla, když dole, tak to bude zas lepší na basketu. Hlavně když bude dobrá rege a dost energie. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
rozcvik
dosed s výskokem
...
5x5x84 +20 poskoků
A: bp
...
4x6x102
B: shyby paralel
...
4x6 +10
A: tlak z trapézu
...
4x6x50
B: sedlehy
4x20
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|