Ten protak bych bral, je jen v cene max 350kc/kg, osobne v brne nekdy v lednu 2015
Edit, i tu maltu, a tak jako protak v cene max jako by to bylo od 4F
Ten protak bych bral, je jen v cene max 350kc/kg, osobne v brne nekdy v lednu 2015
Edit, i tu maltu, a tak jako protak v cene max jako by to bylo od 4F
Instant whey od Reflexu za 350kc za kilo? Jsi spadl z Marsu ne?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Původní cena:
Protein: 2799,-
Malta: 399,-
Kreatin: 369,-
Celkem: 3567,-
Když to vemeš za 2100,- všechno, nepřihlásí se nikdo jinej a nebude to chtít nikdo z kluků z basketu, tak se můžem nějak domluvit.
Já si to to možná časem koupím znova , ale teď mě to nějak nebere.
Drape, ja s tím nemám problém, stejně mi to tady leží a fakt si nemyslím, že to budu v dohledné době chlemtat, ale možná to prodám a budu objednávat znova.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
To bylo pro Judsona.
Mám doma jestě otevřenej ON Whey Gold už tak 3/4 roku, ne-li dýl a jsem zvědavej, jestli dorazím aspoň ten. Rozdělanej kreatin jsem dal kámošovi. Pokud o to nebude mít zájem nikdo ze znamých v okolí, tak s tou cenou asi nemám problém.
Bílkoviny dohánět určitě nepotřebuju a mám rád pevnou stravu a pokud mám hlad, tak jsem schopnej se v jednom jídle dostat klidně až na +-80g B, +-180g S, tuky nepočítám, tak 3x denně, takže asi tak, když to trochu přeženu a klidně jsem schopnej nejíst skoro nic celej den. Záleží na aktivitě.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zatim dik, uvidim po new roce, spis se toho do te doby zbavis. Za to, ze je to mega znacka a asi i prichut nejsem oproti tovaru z F4 ochotnej zaplatit vubec nic.
madball napsal:
Bílkoviny dohánět určitě nepotřebuju a mám rád pevnou stravu a pokud mám hlad, tak jsem schopnej se v jednom jídle dostat klidně až na +-80g B, +-180g S, tuky nepočítám, tak 3x denně, takže asi tak, když to trochu přeženu a klidně jsem schopnej nejíst skoro nic celej den. Záleží na aktivitě.
To se mas, ja mam bilkoviny z jidla temer 0, maso jen asi 1 - 2 tydne normal porci.
Ty dosedy jsou na paralel? Jestli jo tak hodně dobrej výkon, ale něco mi říká že máš dost nabušenej posterior chain a hlubokej bys tolik nedal, ikdyž se většinou box squat pohybuje v nižších váhách než full squat. Nechceš to natočit? :) Zajímalo by mě tvoje provedení, jestli si vyloženě sedáš hodně dozadu s vertikálně postavenýma lýtkama, nebo více využíváš kvadráky s ostřejším úhlem v koleni.
To se mas, ja mam bilkoviny z jidla temer 0, maso jen asi 1 - 2 tydne normal porci.
Sorry za OT, ale proc ? jidlo je drazsi nez kilo proteinu z 4fitness? jako promin, ze to rikam, z tebe mam pocit, ze by sis pro korun nechal vrtat koleno, pritom tvuj plat v IBM nebude zase tak malej a navic pokud se nepletu, tak ses tu nedavno jeste chlubil, jak ti strasne moc pridali.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jesli to nespěchá, počkal bych ještě do konce roku, jestli to nebude chtít někdo z kámošů. Napadlo mě to teprve dneska, že bych to prodal.
magion napsal:
Ty dosedy jsou na paralel? Jestli jo tak hodně dobrej výkon, ale něco mi říká že máš dost nabušenej posterior chain a hlubokej bys tolik nedal, ikdyž se většinou box squat pohybuje v nižších váhách než full squat. Nechceš to natočit? :) Zajímalo by mě tvoje provedení, jestli si vyloženě sedáš hodně dozadu s vertikálně postavenýma lýtkama, nebo více využíváš kvadráky s ostřejším úhlem v koleni.
Tady jsou nějaký starší videa.
První video vypadá, že je hlubší, ale mně to přijde pocitově právě naopak. Hloubka je podle mě cca paralel, lehce nad. Lavku mám cca 4-5cm pod ohybem kolena.
Technika u druhýho videa se mi vůbec nelíbí a celkově mi dosedy doma v kleci moc nesedí a pořád tam tak nějak bojuju s technikou.
Aby kolena neprotestovaly, mohl bych jít ještě tak o 10cm níž, ale pak už by asi nastával problém.
Hloubka teda nic moc, ale pro moje účely dostačující, ale je potřeba to kompenzovat hodně strečinkem nebo nějakým cvikem ve větším rozsahu.
Někdy to jdu s holeněma kolmo k zemi, ale pokud chci zvednout větší váhu, tak musím mít kolena víc vpředu.
Samozřejmě máš pravdu, že na hlubokej dřep bych byl úplně v prdeli, ale když jsem ho vždycky začal cvičit, tak šel poměrně rychle nahoru.
Sorry za OT, ale proc ? jidlo je drazsi nez kilo proteinu z 4fitness? jako promin, ze to rikam, z tebe mam pocit, ze by sis pro korun nechal vrtat koleno, pritom tvuj plat v IBM nebude zase tak malej a navic pokud se nepletu, tak ses tu nedavno jeste chlubil, jak ti strasne moc pridali.
Dobrý, hodně silný hamy a prdel Ikdyž určitě víš, že k basketu pro zlepšení vertikálního výskoku by bylo lepší jet více přes kvadricepsy, hluboký dřepy a bulgarian squaty. Tohle je vhodnější varianta pro sprinty, ale vím, že si psal, že to jedeš kvůli kolenům. Mě naopak zase iritujou kolena box squaty a pwl a olympijské dřepy jsou na pohodu. Což tak nějak sedí se studií, kde bylo potvrzeno vyššího zatížení kolenního kloubu u box squatu, ale určo záleží co je za problém s kolenem (skokanské, bežecké atd.)
Já vím, že to píše a říká spousta lidí, že pro výskok a sprinty jsou lepší hluboký dřepy, ale když se tě zeptám, jestli vyskočíš výš z hlubokýho dřepu nebo z podřepu, tak bych vsadil boty, že by to bylo z podřepu. Z mýho pohledu je nejlepší právě rozjezd z toho bodu, odkud začíná výskok + kombinace plyometrie + nějaký klidně i ty hluboký dřepy jako doplněk pro komplexní posílení noh.
K těm kolenům. V nácti stovky, spíš tisíce hodin výskoků a sprintů na asfaltu udělá svoje, x tisíc dalších hodin po halách. Přece jenom ty síly a úhly při sprintech, výskocích a změnách směrů pro kolena nejsou zdaleka ideální a jakejkoliv ostrej úhel v nich už cítím...
Já to myslel tak, že vhodnější varianta pro sprinty jsou box squaty. Sprinty jsou více kyčelně dominantní, je v nich zapotřebí hlavně síla hýždí, ohybaču kyčlí a hamstringů. Kdežto výskok je spíše dominantní přes kvadráky. A ano říkáš to dobře s tím výskokem z podřepu, ale box squaty více rozbíjí právě ty hamy a zadek. Něco jinýho je squat na paralel a něco jinýho je box squat na paralel. Ono to ze hry vyřadí značně ty kvadráky, ikdyž je to ze stejně pozice.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru