|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: út červen 01, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
NE - VOLNO
PO - BASKET
UT - POSILKA
Veslo
Highbox SQ: ani nejak nevim, moc jsem se na to nesoustredil, necvicil jsem, jak jsem chtel, takze up to 2x180 (mozna 200 , fakt nevim...takze up to 2x190  )
DL: 3x5x140 (nadhmat, budu se snazit velmi pomalinku zvysovat (dokud me to bude bavit) - zamereni hlavne na uchop)
PC: asi 8x3x80 (tech 5kg navrch bylo poznat na rychlosti, ale jakztakz to slo)
BP: 5x5x110 (tezsi, vys urcite nakou chvili nepudu)
PUMP:
Tlak za hlavou MP: 5x8x40, pauzy bricho
Superserie: BC + FT s EZ 3x8x35
Na strecink v posledni dobe nak s*r*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:37 pm Předmět: |
|
|
ST - VOLNO
CT - BASKET
PA - VOLNO
SO - POSILKA
Veslo
DL: 2x5x110, 2x5x140, 2x3x160, 1x1x180 (slabej uchop :/)
PC: Xx5x70 (parkrat jsem zkusil PP nebo MP nebo, co to bylo, ale vzdy se mi povedly vytlacit jen 2 opakovani, takze to vypadalo 2x (PC+PP)+3xPC)
Highbox SQ: 5-7x5x150
BP: (8, 8, 7, 5, 5)x100
Tlak za hlavou na MP: 4x8x40
Abs
Lehce strecink
Krasnej matematickej zapisek
edit: zapomnel jsem nejaky to protahovani na drepu...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
NE - KOLO (po dlouhe dobe, chvili jsem snazil tomu trochu davat, ale po Bilovickym kopcu uz jsem se jenom vezl  , holt zadny hifi)
PO - BASKET (v nohach zadna sila)
UT - POSILKA
Veslo
BP: asi 8x3x110 (celkem makacka, bylo to uz lepsi...)
DL: 3x5x130
5x (2x (Powerclean + ShoulderPress) + 3xPowerclean)x70 (bohuzel to 5x za sebou nad hlavu nevytlacim, snad nekdy casem)
Highbox SQ: asi 4x5-6x140-170 (melo to byt lehce, ale vsechno bylo tezky)
Tlaky za hlavou na MP: 4x10x40
BIC + TRIC s EZ 3-4x8x35
Lýtky v sedě 3x8x30
Abs
Velmi lehce strecink
Zakladni cviky dneska nejaky tezsi, doplnky zase lehci + jsem byl spocenej jak prase na druhou (normalne byvam jen jako prase)). Ale aspon radost z PC, kdyz se soustredim, tak uz to jde krasne na ramena. Zitra 100% leharo.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po červen 14, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
ST - VOLNO
CT - BASKET
PA - POSILKA
Veslo
DL: 3x5x130
Muscle Clean: 5x5x70 (myslel jsem si, ze delam powerclean, ale holt asi ne)
CG BP: 5x5x100 (po delsi dobe se stopkou, takze trochu tezsi) + 8x100 (bez stopky)
Spodni kladka: 6 x 70, 80, 90, 100
HighBox SQ: 5x5x160
Bic + tric EZ: 4x8+8x35
Tlak za hlavou na MP: 4x10x40
Abs
Lytka
Ze zacatku jsem myslel, ze me mrdne (kvuli vedru), ale nakonec se cvicilo dobre. U lytek zacla dochazet stava, takze domu.
SO - VOLNO
NE - VOLNO
PO - BASKET
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 15, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
UT - POSILKA
Veslo
CG BP: 5x5x100 (se stopkou) 8-10x100 (bez stopky, pocet nevim presne)
DL: 5 x 70, 110, 140
MuscleClean: 10x5x70 (trochu prepalenej objem)
Mid-high box SQ: 5x5x140 (nohy jsou v posledni dobe naky unaveny  )
Tlak za hlavou na MP: 4x8x45
Superserie Bic + tric EZ: 3x8x35, o pauzach bricho
Lehce strecink
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
ST - VOLNO
CT - BASKET
PA - POSILKA
Veslo
CG BP: 5x5x100 (bez stopky, celkem lehce)
DL: 5 x 70, 100, 130 (nadhmat), 160 (stridavej)
Muscle Clean: 5x5x70 (zacinam chodit do spicek -> zacina to celkem solidne litat a prvni opacko bych asi dal nad hlavu do rovnych ruk, ale riskovat to jeste urcite nebudu)
Mid SQ: 5x5x130 (vetsi hloubka byla poznat, dlouho jsem tak nejel, je zas na case... celkove drepy v posledni dobe na h*vn*, cvicit v jednom treninku DL, MC a SQ 2x tydne + 2x tydne basket proste u me nejde -> zacatkem cervence navrat k AB)
Tlak za hlavou na MP: 4x10x45
Bic + tric EZ 3x8x35
Bricho
Celkove je tenhle objem treninku na me uz moc, ikdyz je to jen 2x tydne, basket pak uz moc nejde... AB 3x tydne (s 2 zakladnima cvikama, 2 doplnkovyma a brichem) mi vyhovuje mnohem vic. Tak jsem si to opet overil. Aspon je nejaky zlepseni na technice powercleanu (musclecleanu).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červen 19, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
no nic, tak jsem si trochu pohral s "novym" treninkem (teda spis jen rozpisem) na leto na 8 tydnu.
delal jsem to tak nejak podle prilepina, ale jen podle procent, op. a celkovyho volume. maxka spis odhadem...
aplikoval jsem jsem to i na bic a tric s EZ, kde mi na konci cyklu pripadaji pocty op. komicky, ale co uz.
prvni 4 tejdny by mely byt v poho, takze spis takovej deloadek, na dalsi 4 jsem zas zvedavej, jak to budu zvladat.
kazdej radek ze tri tabulek je mikrocyklus na 14 dni, pojedu AB 3x tydne a mesic asi nepudu na basket, takze by si nohy mely konecne dostatecne odpocinout (ale nic si neslibuju).
u DL by bylo zbozny prani odjet to nadhmatem a zacilit se na uchop, ale uz ted mi je jasny, ze to nehrozi, v 2. casti urcite ne.
rozumny pripominky vitam.
prvni 4 tejdny (mensi deloadek)
druhy 4 tejdny (zacina intenzita)
ted by mohl nasledovat tejden odlehceni a pak maxka a nastup na nejakej 6 tydenni dynamickej trenink (SQjump, Powerclean)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
Proc nezmenis alespon ty doplnkove cviky? Vzdyt porad cvicis to samy :)
Jo a asi bych zvazil, jestli ma smysl jet jedno opakovani u cviku jako pritahy spodni kladky, bic zdvih EZ nebo franc. tlak  Jinak kecat ti do toho samozrejme nehodlam :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po červen 21, 2010 12:01 am Předmět: |
|
|
ty op. u EZ a spodni kladky jsem zmenil skoro hned, jak jsem to postl, taky se mi to nelibilo a je mi celkem jasny, ze je to blbost, ale jsem rad, ze to napsal jeste i nekdo dalsi.
spodni kladku menit nebudu, tu jsem ted nejakou dobu poradne necvicil, takze si ji chci zas trosku uzit, protoze me bavi a na ruce se priznam, ze s*ru, protoze me vubec nebavi. urcite by bylo lepsi, kdybych dal nigga na tric a rovnou na bic (nebo jednorucky), ale rekl jsem si, ze to vytlacim na 20ku na kazde strane EZty, takze to chci nejak zkusit.
u nigga jsem driv mival problemy s ramenama a u rovne na bic zas se zapestim, ale ted uvazujum, ze si to zacnu zlehka zkouset v dalsim cyklu (na dynamiku) a uvidim, jak to pujde.
kazdopadne dik za koment a klidne neco pridej, ale BP, DL a SQ se urcite nevzdam.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 22, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
SO - VOLNO
NE - VOLNO
PO - BASKET
UT - POSILKA
Opet halabala bez nejakyho cile a planu.
Veslo
BP
2x8x100 + 4x6x100 (chtel jsem zkusit 4x8x100, ale holt to nak neslo)
DL
5x100, 130
MuscleClean
5x5x70 (rychlost usla)
High Box SQ
5x100, 130, 160 (lehce objem i intenzita, protoze na basketu se noham nechce nejak porad behat)
Spodni kladka
8x65, 75, 85, 95
Ramenostroj
5x40, 50, 60 3x70
Abs
3x20
Bic + tric EZ
4x8+8x35
Jeste tejden nebo dva a pojede se podle nejakyho planu, takhle me to ted uz prestava bavit.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červen 26, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
ST - VOLNO
CT - BASKET
PA - VOLNO
SO - POSILKA (A)
veslo
3 min. (10)
(jak psal zlutej, uz je z toho opet spodni kladka)
mid sq
5x4x130
(par cm ve zmene hloubky a bez dosedu a je z toho uplne jinej cvik, musim menit casteji)
cg bp
5x4x95
spodní kladka
5x5x90
lýtka ve stoje (MP)
3x10x70
(puvodne jsem si veril na vic, ale houby)
abs
3x20
Cekal jsem, ze to bude vsechno o neco lehci. Na konci jsem si pro zmenu zas pripadal, jako bych nic neodcvicil. Po dlouhe dobe bez musclecleanu a uz mi chybel, stava se z nej muj oblibenej cvik, ale ted tam 2 mesice holt nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 29, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
NE - VOLNO
PO - BASKET
UT - POSILKA (B)
veslo
3 min. (10)
dl
5x4x130
(nesoustredene, takze jsem si to moc neuzil)
military press
5x4x50
(po dlouhe dobe neco s volnou na ramena, navic pred hlavu, coz jsem snad nikdy poradne necvicil + moje zniceny rameno ze softballu, takze technika otresna, ale jinak to bylo lehky)
bic EZ
5x5x37,5
tric EZ
5x5x37,5
abs
3x20
strečink
(celkem odflaklej, ale nejporadneji za posledni dobu)
Celkove vsechno lehky.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
ST - VOLNO
CT - BASKET
PA - POSILKA (A)
veslo (10)
3 min.
mid sq
5x5x130
cg bp
5x5x95
spodní kladka
5x6x90
abs
3x20
lýtka ve stoje (MP)
4x10x70
veslo (10)
2000m
strečink
Celkove je Becko nastaveny narocneji, nez Acko, tak jsem zvedavej...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
SO - VOLNO
NE - POSILKA (B)
veslo (10)
3 min.
dl
5x5x130
(dneska jsem si ho oproti minule uzil, vse nadhmat)
military press
5x5x50
(min krouceni, lepsi technika)
bic EZ
5x6x37,5
tric EZ
5x6x37,5
abs
3x20
veslo (10)
2000m
(hruza, fyza je otresna, zdaleka nejnarocnejsi z celyho cviceni)
strečink
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červenec 06, 2010 2:16 pm Předmět: |
|
|
PO - VOLNO
UT - POSILKA (A)
veslo (10)
3 min.
mid sq
5x6x130
cg bp
5x6x95
lýtka ve stoje (MP)
3x10x70
spodní kladka
5x7x90
abs
3x20
veslo (10)
2000m
strečink
Dneska gut, a super gut vzhledem k tomu, jak jebu jídlo... Možná bude ještě nějakej basket a kolo.
edit: tak z kola a basketu nic kvůli počasí nebylo, ale chtěl jsem
edit 2: a jelikož se nudím, tak si sem přihodím 2 receptíky:
těsto na pizzu (tohle množství vyjde na 3 plechy do trouby):
promíchat 1kg celozrnné mouky a 2 kávové lžičky soli
nachystat kvásek: 1 droždí (42g) + 1 kávová lžička cukru + trocha teplé vody, vše rozmíchat a přidat k mouce
přidat asi 1/2 l vody a nechat pracovat mixér + lehce přidávat vodu podle konzistence, aby se dalo s těstem rozumně pracovat, zbytek dle chuti, ale doporučuju kvalitní suroviny
peče se asi 20 min. na 200.
kuře po mojom:
rozčtvrtit a nasolit (aspoň 2 hoďky, ať to není jalový)
do pekáčku na celý dno dát nakrájený rajčata na plátky a asi 6 rozpůlených stroužků česneku na to hodit naporcovaný nasolený kuře a zlehka posypat oreganem (nebo bazalkou, dle chuti), podlít vodou.
na 200 na hoďku přikrytý do trouby, pak odkrýt a dodělat do křupava. příloha dle chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|