|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Poslouchej - ty tu prezentuješ názory , já fakta - to je rozdíl mezi námi.
To, že Tě nezajímá jak se co vyrábí pak může podobným názorem vést k tomu, že je něco syntetické - tedy, že to vzniklo např. organickou syntézou. Pokud to ovšem produkuje mikroorganismus, nemůže být o syntetickém původu ani řeč.
A neuraž se - podle nicku budeš teenager nebo někde těsně po, tj. Tvé zkušenosti asi budou jak ty říkáš " své".
Pokud se v tomto pletu - tak beru zpět.
Jinak- předávkování Vit. C může vést k překyselení organismu ( přeci jen je to kyselina). U disponovaných jedinců může dojít ke tvorbě krystalů v ledvinách. Naopak jsou popsány případy léčby VIT: C v extrémních dávkách
až 10 g / den.
P.S. reagoval jsem na uživatele Jupe.84. Pokud to není Tvůj druhů NICK, tak v klidu šoupej nohama.
(Sorry za aroganci, ale ty si ji zasloužíš).
Naposledy upravil Deadlift dne st únor 29, 2012 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
octaviavrs

|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
tak teenager opravdu uz davno nejsem, i kdyz nekdy bych rad :) podvej, ja tvoje fakta beru, je videt ze tomu rozumis a mas velke znalosti, to ja nepopiram, ja priznavam ze tohle nevim, rikam, ja spise beru slozeni a jak to funguje na me, me tenhle doplnek opravdu pomohl ( casto uz nejsem tak nachlazen) a pokud pomohl me, rad ho doporucim i jinym.
PS: pro Deadlift :) ja myslel ze to je na me :) tak aspon sme si vymenili nazory :) ale dobry :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
to beru - ovšem nikde nevidím jak došlo k tomu,žes reagoval na něco co není určeno Tobě.
Jinak - bohužel u potravinových doplňků sice platí zásady SVP, ovšem nejsou to léčiva a tak je sice kontroluje SUKL, ale už ne FDA ( pokud dováží do USA).
Pro vrcholové sportovce směsí vitamínů a minerálů nejsou dostačující. Rozhodně nedoplníte B6, niacin apod. z nějakého multiproduktu. To by bylo zoufale drahé a zbytečné. Směsi minerálů a vitamínů působí v mnoha směrech synergicky, někdy ovšem také ne. Osobně jsem pro běžné sportovce a nesportovce proto dopl%novat vitamíny přes zimu. Minerály, pokud není nějaký problém tak vůbec. U vrcholových sportovců je to individuální, takže by to bylo pouze mlácení prázdné slámy.
P.S. omlouvám se za předchozí post - ale vždy mě naštve reakce ve stylu " sice tomu nerozumím, ale taky mám právo něco říct". To druhé je pravda, ovšem nic to nemění na tom,že je mnohem prospěšnější o dané problematice něco vědět, když už se pouštím do diskuze. ale já jsem stará škola - vyjadřuji se jen k tomu, čemu rozumím.
.
takže tu jsou témata, do kterých raději nekecám, bo ( krásný ostravský výraz) nechci být za **** } každý doplní co ho napadne:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
octaviavrs

|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
reagoval jsem z duvodu ze jsi to napsal hned na muj komentar ktery jsem vlozil.
Takze ty myslis ze pozivani techto vitaminu, mineralu muze mit i negativni ucinek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| octaviavrs napsal: | | reagoval jsem z duvodu ze jsi to napsal hned na muj komentar ktery jsem vlozil. |
Tohle je první fórum ve tvém životě, a co je "quote" nemáš tušení?
(příliš mnoho dioptrií a absence brýlí je dostatečná omluva)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:05 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se za případné OT, ale mohl by někdo říct o využitelnosti nebo záporech šumáků (céčka) oproti pilulkám. Já si dám v průběhu dne několikrát po půlce šumáku. Kdyžtak dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:12 am Předmět: |
|
|
šumák
tabletky
zelenina nebo ovoce v obchoďáku
přírodní tabletky nebo zmražená zelenina (ovoce jsem neviděl)
čerstvě utržená zelenina, ovoce
Takhle to vidím já. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
5g céčka/den bez problémů, když cítím že na mě jde nemoc, nebo začíná nachlazení, dávám 10g 3x denně, na noc něco na vypocení, a druhej den v klidu, doporučená denní dávka 80mg/den je směšná, tvorba ledvinových kamenů (internet udává >4g vit. C/den) je podle mě utopie, aby byl vidět terapeutickej účinek, podávájí se vysoké dávky vit. C, u pacientů s rakovinou, kteří nechtěli chemo, těm se podával intravenózně céčko v dávkách i 250g/den, mrkněte na dokument food matters a udělejte si ale každej svůj názor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Daemon: davas neco k tomu cecku pro lepsi vyuzitelnost? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Párkrát týdně k tomu dám něco rajčat, ale moc je nemusím, ráno a večer čaj s medem, jaká je vstřebatelnost netuším, praktikuju tohle teprve rok, ale oproti minulým letem se mi chřipky, angíny i nachlazení vyhnuli, což je pro mě ohromný plus, protože zároveň s rýmou mě chytal i zánět spojivek, takže jsem byl docela vyř (í)azenej, lidé s lepší imunitou to mají trochu snadnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|