Dwayne "The Rock" Johnson

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson  Úvodní stránka -> Ostatní -> Dwayne "The Rock" Johnson
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AzzY

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 5:26 pm    Předmět: Dwayne "The Rock" Johnson Odpovědět s citátem

Jaký názor máte na tohoto atleta ? Hledal jsem o něm něco bližšího, jako jeho tréninky, výživu, a tak.. ale moc jsem nenašel je možné, že jsem jen blbě hledal Nevíte o Rockovy něco bližšího co se týče posilování ?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
c87

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na nete je toho dost, treba hladat

AzzY

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj toto jsem viděl, trénink na wrestling.. Ale tímto tréninkem se (myslím) už neřídí v současné době, četl jsem, že trénuje 2 partie denně. Ale nic víc nevím, ani jak začínal, jak nabíral, co jí, atd.
c87

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze trenoval ako kazdy atlet,kulturista tak ako trenuju vsetci, nic specialneho by som v tom nehladal a stravu ? no neviem ? bilinozravec to asi nebol
AzzY

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Elegantní odpověď
AzzY

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na menshealth.com jsem našel trénink, podle kterého teď The Rock trénuje, co na něj říkáte ? Je to sice jen rozpis trénovaných částí a počty sérií a opakování... cviky chybý, ale to by nebyl problém doplnit. Myslíte, že by bylo dobrý dle něj trénovat ?

Monday
Resistance training: Chest, back, biceps, calves; 5 sets, 15-20 reps, 30-second rest periods.

Cardio: 5-minute warmup, 12 minutes at a high-intensity clip, 5-minute cooldown.
Tuesday
Resistance training: Quads, hamstrings, shoulders, triceps; 5 sets, 15-20 reps, 30-second rest periods.

Cardio: 5-minute warmup, 12 minutes at a high-intensity clip, 5-minute cooldown.
Wednesday
Resistance training: Chest, back, biceps, calves; 5 sets, 12-15 reps, 45-second rest periods.

Thursday
Resistance training: Quads, hamstrings, shoulders, triceps; 5 sets, 12-15 reps, 45-second rest periods.

Friday
Resistance training: Chest, back, biceps, calves; 5 sets, 8-12 reps, 60-second rest periods.

Saturday
Resistance training: Quads, hamstrings, shoulders, triceps; 5 sets, 8-12 reps, 60-second rest periods.

Sunday
One the 7th Day, The Rock rests.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm a pojedes i sumplementy podle The rocka ?
AzzY

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je další věc, mě teď jde o trénink.. Pokud jde o sumplementy, tak toho o něm zatím moc nevím..
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, záleží o co ti jde.....jestli trénovat s pocitem, že jedeš to samé jako tvůj idol (ehm....tedy prý ), tak je to super trenál. Jestli chceš ale vypadat jako Scorpion King, tak tudy cesta nepovede
AzzY

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepovede ? =) Pocit, že jedu to samé co on.. o to mi nejde mno
Petey

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cim je Rock taky vynimocny? Je velky,ale to je kazdy druhy.Navyse jeho trening je len JEHO z urciteho dovodu - a sice ze on nie je ty
AzzY

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim, vždyť kdo říká že podle něj chci trénovat pořád, chtěl bych podle něj začít a nadále si to upravit dle sebe.. A čím je vyjímečný ? Mě se prostě líbí jeho postava víc než druhých =)
Drago

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne on bude asi dost vysokej a kdyby nebyl depilovany, opaleny, potetovany tak to zas takovy zabijak neni (to zni zajimave ).

To je neco jak Diesel, chtel bych videt jeho nohy treba. V posledni rychle a zbesile ma aspon trochu pupek
AzzY

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy má dobrý =) Mrkni na nějaký zápas z wrestlingu.. Je jasný, že to opálení atd jak si napsal dělá hodně mno..
Paragon

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl někdy M&F ? Myslím, že tam něco o jeho tréninku psali ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: