Zaslal: čt leden 22, 2009 5:26 pm Předmět: Dwayne "The Rock" Johnson
Jaký názor máte na tohoto atleta ? Hledal jsem o něm něco bližšího, jako jeho tréninky, výživu, a tak.. ale moc jsem nenašel je možné, že jsem jen blbě hledal Nevíte o Rockovy něco bližšího co se týče posilování ?
Jj toto jsem viděl, trénink na wrestling.. Ale tímto tréninkem se (myslím) už neřídí v současné době, četl jsem, že trénuje 2 partie denně. Ale nic víc nevím, ani jak začínal, jak nabíral, co jí, atd.
myslim ze trenoval ako kazdy atlet,kulturista tak ako trenuju vsetci, nic specialneho by som v tom nehladal a stravu ? no neviem ? bilinozravec to asi nebol
na menshealth.com jsem našel trénink, podle kterého teď The Rock trénuje, co na něj říkáte ? Je to sice jen rozpis trénovaných částí a počty sérií a opakování... cviky chybý, ale to by nebyl problém doplnit. Myslíte, že by bylo dobrý dle něj trénovat ?
No, záleží o co ti jde.....jestli trénovat s pocitem, že jedeš to samé jako tvůj idol (ehm....tedy prý ), tak je to super trenál. Jestli chceš ale vypadat jako Scorpion King, tak tudy cesta nepovede
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Souhlasim, vždyť kdo říká že podle něj chci trénovat pořád, chtěl bych podle něj začít a nadále si to upravit dle sebe.. A čím je vyjímečný ? Mě se prostě líbí jeho postava víc než druhých =)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru