... jo, bylo to jak o 20kg míň,... asi proto že tam vlastně bylo o 20kg míň :D
přestala jsem řešit snahu se tam nějak správně poskládat, prostě k tomu vlezu, poměrně naúzko, špičky dopředu, kolena nervu tam kam je stejně nedám a tahám zádama, no ... po klasice jsem to poprvé cítila jako odpočinek, i když myslím, že u vyšších vah přijdou tímto způsobem problémy s dotahem, jsem prostě daleko ...
... z kreáče jsem tak opuchlá, že jsem dnes zůstala před domem trčet s rukou v poštovní schránce (naštěstí vlastní:), při vybírání pošty tím úzkým otvorem, což běžně dělám, když jsem líná dojít pro klíček, nebo v záchvatu hamižnosti pro složenku na peníze ...
děkuji svému sousedovi, že má sádlo a že je šmírák, co mu nic neujde
... zítra teda asi equip benče
po včerejší neschopnosti stáhnout dres přes naběhlé stehna po tréninku přemýšlím, jestli s sebou brát jen sádlo, nebo i souseda
děkuju :)
... dobrý benčař asi nikdy nebudu, ale těší mě i malý posun k lepšímu, zvlášť, když po dlouhé době cítím, že je tam asi opravdu potenciál na víc … jen ještě zabít pár trpaslíků a zlepšit techniku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru