Ecce! Aestas otium, ludos athleticos et gaudium affert

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 325, 326, 327  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ecce! Aestas otium, ludos athleticos et gaudium affert  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ecce! Aestas otium, ludos athleticos et gaudium affert
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, urobil som si nastrel, kolko by ma vysla domaca posilka (stojan na bencik a drepy, oly tyc, lavicka, oly kotuce) a vyslo mi krasnych cca 1200 eur, bez podlahy. :D Ale pravda je, ze do troch rokov by sa mi to vratilo na neplateni vstupneho do posilky. Dilema. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirkas8

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chces cvicit v podstate celozivotne, tak toho urcite nebudes litovat. Poridil jsem nedavno a je to krasa, obcas jdu kolem ty osy a pohladim si ji No kazdy ma nejaky uchylky. Just do it!
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keď požaduješ novú a navoňanú výbavu, tak áno a je to nádhera, ale cez inzeráty a rôzne akcie s nejakou tou pomocou šikovných kámošov určite aj výrazne lacnejšie.
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak to mas kam dat, preco nie?

Otazka je potom samozrejme, ci ti vydrzi motivacia, aby si makal len doma. Ja som sice totalny asocial, ale v gyme medzi ludmi sa mi cvici ovela lepsie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirkas8 napsal:
Pokud chces cvicit v podstate celozivotne, tak toho urcite nebudes litovat. Poridil jsem nedavno a je to krasa, obcas jdu kolem ty osy a pohladim si ji No kazdy ma nejaky uchylky. Just do it!
Rad by som, ak zdravie dovoli. A keby ma to omrzelo, tak naradie predam, alebo ho niekde odlozim kym chalani nebudu dost stari na tento druh sportu (co bude vlastne uz onedlho).
Turakam napsal:
Keď požaduješ novú a navoňanú výbavu, tak áno a je to nádhera, ale cez inzeráty a rôzne akcie s nejakou tou pomocou šikovných kámošov určite aj výrazne lacnejšie.
Nepozadujem, radsej by som od niekoho kupil komplet vybavu za rozumnu cenu, ale take inzeraty som nikde nezaregistroval a skladat sa mi to nejako velmi nechce. Zelezo na cene nejako vela nestrati a ja sa o svoje veci staram, takze ratam, ze s tymi kotucmi pocvicia este moje vnucata
decarabas napsal:
Ak to mas kam dat, preco nie?
Otazka je potom samozrejme, ci ti vydrzi motivacia, aby si makal len doma. Ja som sice totalny asocial, ale v gyme medzi ludmi sa mi cvici ovela lepsie.
Niekedy v lete sa dufam budeme stahovat do vacsieho, takze budem mat (ak zena dovoli) k dispozicii pracovnu/posilovnu. V bytovke to bude trosku nanic s mrtvolou, ale nieco vymyslim. Doma mam odcvicene roky a nikdy som nemal problem s motivaciou, skor naopak. Cvicenie v gyme mi nevadi, ale aj tak vzdy cvicim sam a aspon si mozem pustit hudbu aku chcem, nikto mi nefuni za chrbtom, moj "gym" moje pravidla...
Judson

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem rozhodne pro domaci posilku. Setri to cas a penize, a pro kondicaky to urcite staci. Penize extra, dkyz mas moznost si vse krome os a kotoucu vyrobit sam.
S motivaci je to uz horsi, ale to zalezi hodne od cloveku.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Domácí posilovna dává smysl v rodinném domě, kde se nekouká na každý metr čtvereční. V bytě, který většina z nás bude splácet ještě sakra dlouho je to dost problém, který ještě umocňují rušivé elementy ala děti, tchýně na návštěvě apod. Podle mě domácí fitko v bytě není dlouhodobě udržitelná věc.

Jinak ten skoro rok, co cvičím doma je luxus, kdy se člověk nemusí stresovat tím, že utíká dřív z práce jen proto aby stihl odcvičit dřív, než se mu do open gymu nahrnou vedené hodiny, že spocený neofoukne v metru, že nebude mít teplou vodu apod. Nevýhodou je jen občasná ztráta motivace a přijmout fakt, že výkonnost půjde dolu a už tam zůstane :D
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak jste mě ukecali, abych do toho sklepa skočil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
seeya

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V case multisport karticiek za par eur mi to pride ako mrhanie miestom, nehovoriac o tom ze v domacej poske ti bude vzdy nieco chybat. Tiez predstava ze si z domu robim posilovnu neni moc vabna. Mam doma len kruhy ktore sa daju zvesit a jeden kb. A Navyse v gyme mozes aspon ocumovat zenske rite do bezvedomia 😂
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2020 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ja jsem rozhodne pro domaci posilku. Setri to cas a penize, a pro kondicaky to urcite staci. Penize extra, dkyz mas moznost si vse krome os a kotoucu vyrobit sam.
S motivaci je to uz horsi, ale to zalezi hodne od cloveku.
S motivaciou som nikdy problem nemal, fakt. A ten zbytok momentalne vnimam rovnako, len teda s tym rozdielom, ze som ochotny zainvestovat tie peniaze, pretoze je to zaroven investicia do psychickej pohody 😅

Olejnas napsal:
Domácí posilovna dává smysl v rodinném domě, kde se nekouká na každý metr čtvereční. V bytě, který většina z nás bude splácet ještě sakra dlouho je to dost problém, který ještě umocňují rušivé elementy ala děti, tchýně na návštěvě apod. Podle mě domácí fitko v bytě není dlouhodobě udržitelná věc.
Jinak ten skoro rok, co cvičím doma je luxus, kdy se člověk nemusí stresovat tím, že utíká dřív z práce jen proto aby stihl odcvičit dřív, než se mu do open gymu nahrnou vedené hodiny, že spocený neofoukne v metru, že nebude mít teplou vodu apod. Nevýhodou je jen občasná ztráta motivace a přijmout fakt, že výkonnost půjde dolu a už tam zůstane :D
Prechod z 2 do 4izbaku mi presne tento luxus dopraje a "tchyni" upracem k mojim rodicom cez chodbu. 😁 Dnes musim program, ktory je idealne rozhodeny do piatich dni vtesnat do dvoch. Tiez vozenie starsieho do a zo skolky mi zrazu berie vela casu z toho urceneho na trening... ale najma ma serie to zatvaranie posiliek kazdu chvilu, co devalvuje cas, ktory davam do treningu. A ja naozaj neznasam, ked mi niekto berie nieco, co som ziskal tvrdou pracou (chvilu predstierajme, ze je to tak😂).

seeya napsal:
V case multisport karticiek za par eur mi to pride ako mrhanie miestom, nehovoriac o tom ze v domacej poske ti bude vzdy nieco chybat. Tiez predstava ze si z domu robim posilovnu neni moc vabna. Mam doma len kruhy ktore sa daju zvesit a jeden kb. A Navyse v gyme mozes aspon ocumovat zenske rite do bezvedomia 😂
Tam kde chodim, lebo to mam pri robote, moc zenskych nechodi a v mojom veku uz clovek cviky nepridava, ale ubera 😂 Proste dva stojany ako ma Carabas, kotuce od 25 dole, lavicka, jedna oska a zopar gum na podlahu... nic velke. A mozno nalakam na cvicenie manzelku 😁
cohen999

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2020 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: 91,5 kg . Vaha vazi coraz lepsie! :D
alkojednotky: 0 (t2, m22) . aj som mal chut, ale zdrzal som sa.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2020 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 2 (t4, m24) . Pivo po troch dnoch, bolo to ako napit sa z chladneho pramena v oaze uprostred puste po dlhej ceste rozpalenymi pieskami Sahary...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2020 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
alkojednotky: 2 (t4, m24) . Pivo po troch dnoch, bolo to ako napit sa z chladneho pramena v oaze uprostred puste po dlhej ceste rozpalenymi pieskami Sahary...

Aj ja som si včera dal pivo po asi dvoch mesiacoch a bolo to ako napiť sa horkých bublín, po ktorých som chodil šťať celú noc

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2020 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak ze pocitas ty alkojednotky?

Ja si vcera dal 3 lahvouty po treninku, to je kolik? (Abych vedel jak velkej jsem píč, v porovnani s pankom )
Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2020 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jak ze pocitas ty alkojednotky?

Ja si vcera dal 3 lahvouty po treninku, to je kolik? (Abych vedel jak velkej jsem píč, v porovnani s pankom )

3 jsou proste 3, to je o 3 vic nez ja za celej zivot )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ecce! Aestas otium, ludos athleticos et gaudium affert Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 325, 326, 327  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: