Exkurze k výrobci suplementů - jeli byste?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Exkurze k výrobci suplementů - jeli byste?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Exkurze k výrobci suplementů - jeli byste?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirdano

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se mi bude hodit termín, tak du do toho
DevillHP

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych se zúčastnil. Tohle by mě zajímalo dost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
No, pokud chcete skutečně něco vidět, měl by to být nějaký rozumně velký výrobce a ono i tak bude potřeba vymyslet dobře načasování, aby se v den návštěvy vyrábělo co nejvíce věci (tekuté, sypké, tyčky a co já vím co ještě). Napadají mě čtyři výrobci, kteří mají skutečnou výrobu, která by za prohlídku stála, oslovím je a dám vědět.

tip :
1, The Science Park , Sea View Way, Woodingdean ,
2, Selské náměstí . olomouc ,

Insano41

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zní to rozhodně skvěle!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Ronnie když už sme u toho smartlabs,neni nějaká šance že by se zařadil do ronnieshopu? Porsim prosim smutně koukám

Na to neznám odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT jsem dal sem:
https://forum.ronnie.cz/ot-u-exkurze-k-vyrobci-suplementu-jeli-byste-t32461.html

Tady prosím jen k tématu z úvodního příspěvku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě zajímavý by byl Nutrend.Dělají široké spektrum výrobků a jsou velice rozšíření.myslím,že to by byl určitě zajímavý zážitek a pro mnohé překvapení.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Určitě zajímavý by byl Nutrend.Dělají široké spektrum výrobků a jsou velice rozšíření.myslím,že to by byl určitě zajímavý zážitek a pro mnohé překvapení.

taky jsem pro Nutrend ,
a cestou zpět bychom mohli do ( Woodingdean )
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Vzhledem k té další nové hale, co tam teď vyrostla, až skoro možná šok (v pozitivním slova smylu), než jen překvapení.

Jinak já byl teď nedávno v Pencu a aniž bych tu značku v minulosti nějak výrazněji vnímal, překvapilo mě, jak mají některé produkty dokonale vyladěné a hlavně, jak dva konkrétní lidé, se kterými jsem jednal, byli našlapaní vědomostmi. Hodně příjemný a přínosný zážitek.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 7:04 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

já jsem jednoznačně pro, rád pojedu, dozvím se hodně nového

(Zlobí mě, jak má Martin podobné nápady, na MČR jsme se dohodli s jedním nejmenovaným výrobcem kuřecího, že ho navštívíme přímo v závodu a uděláme velký report o kuřecím, jak rychle to vyroste, čím se to krmí, jak se to zpracovává, čím se hlídá kvalita, co do nich cpou (atb,...), teď už to taková bomba a překvapení nebude po exkurzi v Nutrendu? )
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 7:40 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

(Zlobí mě, jak má Martin podobné nápady, na MČR jsme se dohodli s jedním nejmenovaným výrobcem kuřecího, že ho navštívíme přímo v závodu a uděláme velký report o kuřecím, jak rychle to vyroste, čím se to krmí, jak se to zpracovává, čím se hlídá kvalita, co do nich cpou (atb,...), teď už to taková bomba a překvapení nebude po exkurzi v Nutrendu? )

S kuřecím tě tak trochu předběhla Lucka

http://kulturistika.ronnie.cz/c-12935-kureci-maso-iv-kuchynske-zpracovani.html

Derek Poundstone
Freimen

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 7:42 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Freimen napsal:

S kuřecím tě tak trochu předběhla Lucka

http://kulturistika.ronnie.cz/c-12935-kureci-maso-iv-kuchynske-zpracovani.html

nene, já myslím s kamerou do provozu v bílých čepicích
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 7:54 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
nene, já myslím s kamerou do provozu v bílých čepicích

Lucka přímo v provozu byla, pravda, jen s foťákem, s kamerou ne. Ale pokud chceš, můžeš udělat třeba report z lovu mořských ryb

Derek Poundstone
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to domluveno...

Termín dáme nějak těsně po soutěžích, až bude trochu klidněji. Sem k tomu napíšu včas, aby se dalo přihlašovat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tak je to domluveno...

Termín dáme nějak těsně po soutěžích, až bude trochu klidněji. Sem k tomu napíšu včas, aby se dalo přihlašovat.

Vážne ses filantrop

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Exkurze k výrobci suplementů - jeli byste? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: