|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ale, dyt jim to prejte. :-D _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
Jestli by se spis nemel Feda pripravovat s nejakym TOP K-1 reznikem....pac Ovar s nim na zem dobrovolne nepujde jako Werdum kterej si tam scvalne ustlal. Ve stand-up ma prez ten dvojak, ramena a absenci krku  docela maly sance.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
Trenuje s Hoostom, co je pre stand up skvely trener, ma skusenosti s trenovanim aj pre mma...zatial trenuje na Silvu, takze netreba predbiehat ani nic podcenovat. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Inak zohnal som si CD z Fedorovho seminara v BA, tak az budem mat viac casu, tak si ho pustim a este sa viac namotivujem na jeho nadchadzajuci zapas . | Upni to někam...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Trenuje s Hoostom, co je pre stand up skvely trener, ma skusenosti s trenovanim aj pre mma...zatial trenuje na Silvu, takze netreba predbiehat ani nic podcenovat. |
No, kazdej vi jak dopadl Hoost proti ,,brutalni,, sile jednoho velkyho, nasyplyho cernocha
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Já hlavně myslím, že Fedor s Hoostem trénoval tak někdy v roce 2008, teď už ne. Nebo s ním Ernesto lozí po těch horách? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mirio napsal: | | Já hlavně myslím, že Fedor s Hoostem trénoval tak někdy v roce 2008, teď už ne. Nebo s ním Ernesto lozí po těch horách? :-) |
Pozri si prvy post predchadzajucej strany |
Moderuje půl dna, nech ho, ještě nezná každej post sekce i pozpátku
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Aha, kurva.
Sorry...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:52 pm Předmět: |
|
|
Este jedna technicka....nech to potom nejaky mod premaze
ACAB aj hovnival su witt, alebo kto je kto, nejak sa v tom stracam :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
ACAB je Supporter, hovnival myslím Sacharidacek.
BTW Já jdu na hokej, tak tu buďte hodní...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|