fightstyle.cz

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - fightstyle.cz  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> fightstyle.cz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Líbí se vám e-shop fightstyle.cz
Ano
76%
 76%  [ 19 ]
Ne
24%
 24%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 25

Autor Zpráva
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty holene vypadaj hodne dobre a stahovaci pasky maji vyresene lip nez King. Jaky z nich mas pocit? Rekl by jsi ze jsou kvalitativne stejne dobre jako King/Twins?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ty holene me taky zaujaly vypadaj fakt hodne kvalitne..
tarzos

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau mě spíš zaujaly rukavice. Máte i kamennej obchod? Měl jsem v plánu koupit UFC STRIKER (L/XL) ale tohle trochu mění situaci .
Nevíš jaký jsou jejich MMA rukavice ve srovnání s těma UFC?
A co se trenclí týče... nevím který vybrat
tarzos

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jelikož jsem s všiml, že je skladem pouze 1ks, tak jsem nezahálel a hned si je objednal, aby mi je někdo z vás nevyfouk
teď se jen modlím aby mi seděly
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Ty holene vypadaj hodne dobre a stahovaci pasky maji vyresene lip nez King. Jaky z nich mas pocit? Rekl by jsi ze jsou kvalitativne stejne dobre jako King/Twins?

těžko říct, já king ani Twinse nikdy neměl, roky mam chránice o x teamu za pár stovek. Každopádně tohle je malinko jiná kvalita.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
Čau mě spíš zaujaly rukavice. Máte i kamennej obchod? Měl jsem v plánu koupit UFC STRIKER (L/XL) ale tohle trochu mění situaci .
Nevíš jaký jsou jejich MMA rukavice ve srovnání s těma UFC?
A co se trenclí týče... nevím který vybrat

V tuto chvíli provozujeme fighstyle.cz pouze jako e-shopu.

Srovnání UFC rukavicí a hayabusa MMA rukavicí nemáme. V budoucnu se možná u nás v e-shopu objeví i UFC rukavice, ale momentálně bude prioritou hayabusa, o kterou je velký zájem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tarzos

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi přišly ty ultimátní rukavice a musím říct paráda. Jsem fakt nadšenej - víc jak z těch UFC.
A co se týče e-shopu, tak dlouho už jsem nepotkal obchod, ve kterým vyřizují objednávky tak rychle, ohledně objednávky snad 3 maily (na otázku odpověděli během chvíle), takže u mě 100% spokojenost (ne jak v poslední době asi 2 nebo 3 e-shopy - po 2 týdnech si všimli, že jsem si něco objednal, tak mi napsali, že zboží není a v dalších absolutně nereagovali na maily ani telefony, dokud jsem nepohrozil oznámením na ČOI)
Takže fakt díky Geroji
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 10:12 pm    Předmět: Rozměry oblečení Odpovědět s citátem

Ahoj,
chtěl bych jenom říct, že bych moc ocenil, kdyby ste pod oblečení psali i rozměry daného oblečení, já jsem třeba dost vysokej a už jsem se kolikrát spálil, že mi přišlo oblečení, které bylo třeba buď krátké nebo krátké rukávy nebo naopak moc široké a měnit to bylo dost otravné. A tak když se mi třeba někde líbí nějaké zboží, tak si kolikrát řeknu, že raději objednám někde jinde, kde si budu jistý rozměry a nebudu se bát, že to budu opět posílat zpět se stokorunovým poštovným tam i zpět. A tak teď vyhledávám e-shopy kde tyto rozměry mají a beru to jako velké plus. To jen takový tip ode mě.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
Tak mi přišly ty ultimátní rukavice a musím říct paráda. Jsem fakt nadšenej - víc jak z těch UFC.
A co se týče e-shopu, tak dlouho už jsem nepotkal obchod, ve kterým vyřizují objednávky tak rychle, ohledně objednávky snad 3 maily (na otázku odpověděli během chvíle), takže u mě 100% spokojenost (ne jak v poslední době asi 2 nebo 3 e-shopy - po 2 týdnech si všimli, že jsem si něco objednal, tak mi napsali, že zboží není a v dalších absolutně nereagovali na maily ani telefony, dokud jsem nepohrozil oznámením na ČOI)
Takže fakt díky Geroji

Tak to jsem rád, že je spokojenost a díky za pochvalu. Jednání některých e-shopu známe sami, takže se snažíme nebýt stejní jako oni, komunikace se zákazníkem je zákad.

citace:
Ahoj,
chtěl bych jenom říct, že bych moc ocenil, kdyby ste pod oblečení psali i rozměry daného oblečení, já jsem třeba dost vysokej a už jsem se kolikrát spálil, že mi přišlo oblečení, které bylo třeba buď krátké nebo krátké rukávy nebo naopak moc široké a měnit to bylo dost otravné. A tak když se mi třeba někde líbí nějaké zboží, tak si kolikrát řeknu, že raději objednám někde jinde, kde si budu jistý rozměry a nebudu se bát, že to budu opět posílat zpět se stokorunovým poštovným tam i zpět. A tak teď vyhledávám e-shopy kde tyto rozměry mají a beru to jako velké plus. To jen takový tip ode mě.

Veškeré oblečení přeměřovat nebudeme. Byl by to obrovský objem práce, navíc některé zboží se u nás ani neohřeje a sotva dorazí ze zahraničí už putuje k novým majitelům. Ale rozumím ti, já osobně také nakupuji jenom tam, kde můžu zjistit konkrétní míry, abych odvodil jestli mi to bude nebo ne. Nicméně právě k tomu slouží na stránkách kontaktní formuláře, popřípadě emaily- tzn. snažíme se to řešit individuálně, pokud budeš chtít něco přeměřit, rádi to přeměříme a míry ti obratem pošleme. V drtivé většině případů odpovídáme ještě ten den, zpravidla v rozmezí několika hodin.

Pokud si dobře pamatuji, tak sis u nás vyměňoval tričko tapout - poštové při výměně velikosti vždy hradíme my (narozdíl od většiny e-shopu), takže si platil pouze zpětné zaslání (30,--). U nás se poštovné při výměně zboží v řádu stovek určitě nepohybuje.

Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2010 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novinky v e-shopu nové mikiny a trenky od Venumu, kožené rukavice 10 a 12 OZ a nově vyřizujeme objednávky i na Slovensko:

http://kickboxing.blog.cz/1011/fighstyle-cz-nove-zbozi-na-sklade-a-dalsi-novinky

http://www.fightstyle.cz/
Luster

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2010 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tohle je masakr

jenom skoda, ze uz nakej cas chodim oblikanej spis seriozne, tak by mi asi moc nezapadla do satniku, ikdyz..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu se zpožděním, ale minulý týden dorazila do e-shopu nová várka věcí od hayabusy , některý věci už sice budou pomalu zase rozebraný (nejprodávanější rashguardy - v černém provedení), ale udělali jsme větší objednávku, takže je tam toho ještě dost:

http://www.fightstyle.cz/

Hayabusa teď hodně letí, jednak je to tim, že ji zatim máme jen my, a určitě je to i to kvalitou, trenky a rashguardy jsou opravdová top kvalita, to samé rukavice a chrániče. Pokud jste někdo od nás něco bral, tak se klidně podělte o dojmy z věcí od nich.

Doplnili jsem "na zimu" i mikiny na zip, přišli celkem pěkný modely od venumu a badboye + jedna mikina od Hayabushi. Alistair v ní vypadá jak vidlák, ale jinak padne hodně dobře.
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, chvalim moznost objednavky zo SR avsak, po praktickej stranke som narazil na problem, kedze platba je mozna len prevodom na ucet a poplatok za zahranicny prevod sa v Slovenskej sporitelni stoji 10/20 Eur, co je poriadna palka. Nie je moznost vybavit platbu dobierkou? idu vianoce a chcel by som si dopriat nieco od vas ;)
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hammer_Fist napsal:
No, chvalim moznost objednavky zo SR avsak, po praktickej stranke som narazil na problem, kedze platba je mozna len prevodom na ucet a poplatok za zahranicny prevod sa v Slovenskej sporitelni stoji 10/20 Eur, co je poriadna palka. Nie je moznost vybavit platbu dobierkou? idu vianoce a chcel by som si dopriat nieco od vas ;)

Žádný praktický problém tady není. Platba probíhá převodem na slovenský účet v eurech, žádná přeshraniční platba a s tím spojené poplatky tady nejsou. Jen běžné poplatky mezi dvěma slovenskými účty.
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Hammer_Fist napsal:

Žádný praktický problém tady není. Platba probíhá převodem na slovenský účet v eurech, žádná přeshraniční platba a s tím spojené poplatky tady nejsou. Jen běžné poplatky mezi dvěma slovenskými účty.

tak pokial sa jedna o slovensky ucet, tak nevidim problem, ani by ma nenapadlo, ze by ste mohli mat ucet v slovenskej banke, tesim sa na spolupracu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - fightstyle.cz Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: