|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Líbí se vám e-shop fightstyle.cz |
| Ano |
|
76% |
[ 19 ] |
| Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 25 |
|
| Autor |
Zpráva |
Martin.L

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 4:53 pm Předmět: |
|
|
Ty holene vypadaj hodne dobre a stahovaci pasky maji vyresene lip nez King. Jaky z nich mas pocit? Rekl by jsi ze jsou kvalitativne stejne dobre jako King/Twins?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
jo ty holene me taky zaujaly  vypadaj fakt hodne kvalitne.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
Čau mě spíš zaujaly rukavice. Máte i kamennej obchod? Měl jsem v plánu koupit UFC STRIKER (L/XL) ale tohle trochu mění situaci  .
Nevíš jaký jsou jejich MMA rukavice ve srovnání s těma UFC?
A co se trenclí týče...  nevím který vybrat _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | Ty holene vypadaj hodne dobre a stahovaci pasky maji vyresene lip nez King. Jaky z nich mas pocit? Rekl by jsi ze jsou kvalitativne stejne dobre jako King/Twins? |
těžko říct, já king ani Twinse nikdy neměl, roky mam chránice o x teamu za pár stovek. Každopádně tohle je malinko jiná kvalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | Čau mě spíš zaujaly rukavice. Máte i kamennej obchod? Měl jsem v plánu koupit UFC STRIKER (L/XL) ale tohle trochu mění situaci .
Nevíš jaký jsou jejich MMA rukavice ve srovnání s těma UFC?
A co se trenclí týče... nevím který vybrat |
V tuto chvíli provozujeme fighstyle.cz pouze jako e-shopu.
Srovnání UFC rukavicí a hayabusa MMA rukavicí nemáme. V budoucnu se možná u nás v e-shopu objeví i UFC rukavice, ale momentálně bude prioritou hayabusa, o kterou je velký zájem.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tak mi přišly ty ultimátní rukavice a musím říct paráda. Jsem fakt nadšenej - víc jak z těch UFC.
A co se týče e-shopu, tak dlouho už jsem nepotkal obchod, ve kterým vyřizují objednávky tak rychle, ohledně objednávky snad 3 maily (na otázku odpověděli během chvíle), takže u mě 100% spokojenost (ne jak v poslední době asi 2 nebo 3 e-shopy - po 2 týdnech si všimli, že jsem si něco objednal, tak mi napsali, že zboží není a v dalších absolutně nereagovali na maily ani telefony, dokud jsem nepohrozil oznámením na ČOI)
Takže fakt díky Geroji _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:12 pm Předmět: Rozměry oblečení |
|
|
Ahoj,
chtěl bych jenom říct, že bych moc ocenil, kdyby ste pod oblečení psali i rozměry daného oblečení, já jsem třeba dost vysokej a už jsem se kolikrát spálil, že mi přišlo oblečení, které bylo třeba buď krátké nebo krátké rukávy nebo naopak moc široké a měnit to bylo dost otravné. A tak když se mi třeba někde líbí nějaké zboží, tak si kolikrát řeknu, že raději objednám někde jinde, kde si budu jistý rozměry a nebudu se bát, že to budu opět posílat zpět se stokorunovým poštovným tam i zpět. A tak teď vyhledávám e-shopy kde tyto rozměry mají a beru to jako velké plus. To jen takový tip ode mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 11, 2010 12:50 am Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | Tak mi přišly ty ultimátní rukavice a musím říct paráda. Jsem fakt nadšenej - víc jak z těch UFC.
A co se týče e-shopu, tak dlouho už jsem nepotkal obchod, ve kterým vyřizují objednávky tak rychle, ohledně objednávky snad 3 maily (na otázku odpověděli během chvíle), takže u mě 100% spokojenost (ne jak v poslední době asi 2 nebo 3 e-shopy - po 2 týdnech si všimli, že jsem si něco objednal, tak mi napsali, že zboží není a v dalších absolutně nereagovali na maily ani telefony, dokud jsem nepohrozil oznámením na ČOI)
Takže fakt díky Geroji |
Tak to jsem rád, že je spokojenost a díky za pochvalu. Jednání některých e-shopu známe sami, takže se snažíme nebýt stejní jako oni, komunikace se zákazníkem je zákad.
| citace: | Ahoj,
chtěl bych jenom říct, že bych moc ocenil, kdyby ste pod oblečení psali i rozměry daného oblečení, já jsem třeba dost vysokej a už jsem se kolikrát spálil, že mi přišlo oblečení, které bylo třeba buď krátké nebo krátké rukávy nebo naopak moc široké a měnit to bylo dost otravné. A tak když se mi třeba někde líbí nějaké zboží, tak si kolikrát řeknu, že raději objednám někde jinde, kde si budu jistý rozměry a nebudu se bát, že to budu opět posílat zpět se stokorunovým poštovným tam i zpět. A tak teď vyhledávám e-shopy kde tyto rozměry mají a beru to jako velké plus. To jen takový tip ode mě. |
Veškeré oblečení přeměřovat nebudeme. Byl by to obrovský objem práce, navíc některé zboží se u nás ani neohřeje a sotva dorazí ze zahraničí už putuje k novým majitelům. Ale rozumím ti, já osobně také nakupuji jenom tam, kde můžu zjistit konkrétní míry, abych odvodil jestli mi to bude nebo ne. Nicméně právě k tomu slouží na stránkách kontaktní formuláře, popřípadě emaily- tzn. snažíme se to řešit individuálně, pokud budeš chtít něco přeměřit, rádi to přeměříme a míry ti obratem pošleme. V drtivé většině případů odpovídáme ještě ten den, zpravidla v rozmezí několika hodin.
Pokud si dobře pamatuji, tak sis u nás vyměňoval tričko tapout - poštové při výměně velikosti vždy hradíme my (narozdíl od většiny e-shopu), takže si platil pouze zpětné zaslání (30,--). U nás se poštovné při výměně zboží v řádu stovek určitě nepohybuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 12:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
Trochu se zpožděním, ale minulý týden dorazila do e-shopu nová várka věcí od hayabusy , některý věci už sice budou pomalu zase rozebraný (nejprodávanější rashguardy - v černém provedení), ale udělali jsme větší objednávku, takže je tam toho ještě dost:
http://www.fightstyle.cz/
Hayabusa teď hodně letí, jednak je to tim, že ji zatim máme jen my, a určitě je to i to kvalitou, trenky a rashguardy jsou opravdová top kvalita, to samé rukavice a chrániče. Pokud jste někdo od nás něco bral, tak se klidně podělte o dojmy z věcí od nich.
Doplnili jsem "na zimu" i mikiny na zip, přišli celkem pěkný modely od venumu a badboye + jedna mikina od Hayabushi. Alistair v ní vypadá jak vidlák, ale jinak padne hodně dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
No, chvalim moznost objednavky zo SR avsak, po praktickej stranke som narazil na problem, kedze platba je mozna len prevodom na ucet a poplatok za zahranicny prevod sa v Slovenskej sporitelni stoji 10/20 Eur, co je poriadna palka. Nie je moznost vybavit platbu dobierkou? idu vianoce a chcel by som si dopriat nieco od vas ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Hammer_Fist napsal: | | No, chvalim moznost objednavky zo SR avsak, po praktickej stranke som narazil na problem, kedze platba je mozna len prevodom na ucet a poplatok za zahranicny prevod sa v Slovenskej sporitelni stoji 10/20 Eur, co je poriadna palka. Nie je moznost vybavit platbu dobierkou? idu vianoce a chcel by som si dopriat nieco od vas ;) |
Žádný praktický problém tady není. Platba probíhá převodem na slovenský účet v eurech, žádná přeshraniční platba a s tím spojené poplatky tady nejsou. Jen běžné poplatky mezi dvěma slovenskými účty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Hammer_Fist napsal: | | No, chvalim moznost objednavky zo SR avsak, po praktickej stranke som narazil na problem, kedze platba je mozna len prevodom na ucet a poplatok za zahranicny prevod sa v Slovenskej sporitelni stoji 10/20 Eur, co je poriadna palka. Nie je moznost vybavit platbu dobierkou? idu vianoce a chcel by som si dopriat nieco od vas ;) |
Žádný praktický problém tady není. Platba probíhá převodem na slovenský účet v eurech, žádná přeshraniční platba a s tím spojené poplatky tady nejsou. Jen běžné poplatky mezi dvěma slovenskými účty. |
tak pokial sa jedna o slovensky ucet, tak nevidim problem, ani by ma nenapadlo, ze by ste mohli mat ucet v slovenskej banke, tesim sa na spolupracu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|