FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No kdyby to bylo tak jednoduchý, když mám ty křeče, tak právě jsem prázdnej mi příjde .. takže neprdím Ani nic ze mě nejde ven
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Vaško napsal:
No MT u mě stál pořád ten můj kámoš kterej dělá 3boj, takže mi to tak nějak vyložil jak to mám dělat, myslím že to půjde nějak rozumně.

Kdyz se vcera v Mismasi tak vesele natacelo , nemas nahodou video i te mrtvoly, co jsi jel v ramci treninku?
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Filip Vaško napsal:
No MT u mě stál pořád ten můj kámoš kterej dělá 3boj, takže mi to tak nějak vyložil jak to mám dělat, myslím že to půjde nějak rozumně.

Kdyz se vcera v Mismasi tak vesele natacelo , nemas nahodou video i te mrtvoly, co jsi jel v ramci treninku?

Je tady jsou moje první pokusy o MT tak se nesměj moc nahlas, dneska jsem tu MT udělal trochu líp si myslím, mám níž prdel celou dobu

Naposledy upravil Filip Vaško dne pá prosinec 14, 2012 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsi jel vcera MT poprve v zivote? Pokud ano, tak docela slusne, samozrejme technicke chyby ti asi kluci rekli, ale vaha pekna.
papaya

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To jsi jel vcera MT poprve v zivote? Pokud ano, tak docela slusne, samozrejme technicke chyby ti asi kluci rekli, ale vaha pekna.

Poprvé to nejel, ale vzhledem k tomu, že je to 120 kg, tak jsem byl právě docela překvapenej, ž dal maxko 140 Samozřejmě pozitivně překvapen
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Nikdy jsem pořádně neodjel trénink v kterém bych měl MT, občas jsem si to jen tak zkusil. Ale naprd. Předevčírem jsem jí jel poprvé opravdově, a dneska mi kamarád z trojboje ukázal jak to mám dělat. A zkusil jsem maxko. A v korte na mě bude trošku dohlížet
Poman

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
guruhonza napsal:
stačilo dokončit přípravu na soutěž a né jí zabalit předem ;)

az si takovou pripravu zkusis, tak dej vedet, nejaky tvoje smrdlani ze zhubnes 10kilo svalu a 3kila tuku, to se honzo nepocita

Však ono se hubne trochu jinak když není člověk nastřelenej až na půdu...

Jinak z mého současného pohledu je to technicky špatně udělanej tah...
ale teď absolutně nejsem spokojenej ani s tim jak vypadá ten můj,a přepadaj mě myšlenky že bych ho uplně vyřadil z tréninku,takže teď tu takový věci nebudu komentovat.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pro korte váhu 90kg, s touto váhou bych to snad mohl zacvičit technicky správně.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba myslel, že to korte pojedeš s přítahama VC. Nebo pak ještě s nepoloženejma mrtvolama, jak si ukazoval. Tak to snad doporučuje i Roubík. Tam jsi měl precizní techniku.

S tou formou, kterou jsi měl na tom videu, bych se třeba korteho dost bál, ale tak ty víš, co děláš. Já s mrtvolou musel skončit, protože prostě techniku nejsem schopnej dodržovat.
Seva98

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: Zas na druhou stranu, jestli mrtvoly nikdy nijak vazne nejel, tak mu muze maxko vyletet o 30-40 kg nahoru za ty 3 tydny. A pak cele mrtvoly v kortem bude mit silove hodne podhodnocene, ale zase si za ty 3 tydny poradne zpevni spodni zada.

https://www.zonetraininglog.com
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.týden Korte (1/3)

Bench
1x10x20kg
1x8x60kg
5x5x90kg

Já jsem měl jet 85kg :D a ne 90kg, prostě neumím počítat kotouče

Dřep
1x10x20kg
1x8x60kg
5x5x90kg

To taky nebylo zlý, tak akorát pro ty moje slabounký nožičky, fuj.

MT
1x10x20kg
1x8x60kg
5x5x90kg

No ta mrtvola šla celkem taky, váha tak akorát.
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

potom si striedaj poradie cvikov, keď začneš už cítiť únavu v bud. týždňoch, benč si ležíš, takže treba ho tam pichnúť jak oddych.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ten KORTE pojedeš ted hlavně na sílu nebo spíš na objem? Vzhledem k tvému zaměření ke kulturistice počítám, že na objem ale jen se ptám

A u MT jedeš nadhmatem a nebo zámkáč?

Jinak u tý MT půjdeš silově nahoru rychle podle mě. Taky sem začínal na 80 a za 3tejdny sem byl na 120 s precizní technikou a šlo to nahoru rychle tak budu sledovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: