Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukal jste někdo včara na horror dům voskových figurín?? to byla bomba přesně podle mého gusta a nějak zkraje měsíce dávali na NONSTOPKINO horror metro rovněž paráda .tyhle filmy s zdegenerovanejma lidma co vražděj třeba texas masakr to prostě miluju. je tu nekdo komu se takovýhle filmy taky líbí?? nebo tu jsou samí romantici
Aratan2

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tyhle teenagerský americký krváky moc nemusím. Není nad Evil Dead. Jinak v tejdnu sem viděl 30 dní dlouhá noc a na to se taky dalo koukat. Ten film si na nic nehraje a to se mi líbilo.
Taky jsem si konečně stáhnul Monty Python a svatý grál a ještě Život Briana. Hodně lidí říká, že Život Briana je lepší, ale mně se svatý grál líbil mnohem víc.
No a teď mám rozkoukanýho Kmotra.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

esprit napsal:
to na moje odporucanie?

jojo ... fakt supr serial, dobre sem se pobavil...

Dum voskovych figurin je strasnas sracka... nejvic se mi tam libilo, jak Paris chcipla

Monty Python a Svaty gral je nejlepsi komedie co kdy byla natocena... Zivot Briana je nejak nechytl - jestli se nepletu, tak se tam moc zpiva...
Aratan2

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, ale ani mi nejde o to zpívání, jako spíš mi v Životě Briana chyběl humor.
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
koukal jste někdo včara na horror dům voskových figurín?? to byla bomba přesně podle mého gusta a nějak zkraje měsíce dávali na NONSTOPKINO horror metro rovněž paráda .tyhle filmy s zdegenerovanejma lidma co vražděj třeba texas masakr to prostě miluju. je tu nekdo komu se takovýhle filmy taky líbí?? nebo tu jsou samí romantici

Tyhle filmy mám rád, jako třeba masakr, ale spíš ty původní verze. Dneska to jsou všechno remaky. Třeba ten původnímasakr tuším ze 71 roku měl parádní morbidní, těžkou atmosféru. Oproti tomu ty dnešní verze jsou už jen obyč. vyvražďovačky, ale přesto celkem ujdou*a20* . Konkrétně poslední díl -the begining se mi opravdu líbil. Ale ten Dům voskových figurín včera nic moc....asi už jsem zdegenerovanej, ale připadlo mi to málo brutální ( )a takový plytký. Chyběla tomu taková syrovost.

BD : To jak Paris chcípla byl zlatej moment toho filmu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aratan2 napsal:
njn, ale ani mi nejde o to zpívání, jako spíš mi v Životě Briana chyběl humor.

Podla mna je ho tam dost. Ale je to vec nazoru. A spievania tam nie je nejak extra vela a pesnicky od Pythonov su dobre, zdvihnu naladu... target="_blank" class="postlink"> Always look on the briiiight side of life, tarap, tarap taraptarap
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
pan tovarnik napsal:

Tyhle filmy mám rád, jako třeba masakr, ale spíš ty původní verze. Dneska to jsou všechno remaky. Třeba ten původnímasakr tuším ze 71 roku měl parádní morbidní, těžkou atmosféru. Oproti tomu ty dnešní verze jsou už jen obyč. vyvražďovačky, ale přesto celkem ujdou*a20* . Konkrétně poslední díl -the begining se mi opravdu líbil. Ale ten Dům voskových figurín včera nic moc....asi už jsem zdegenerovanej, ale připadlo mi to málo brutální ( )a takový plytký. Chyběla tomu taková syrovost.

Tyhle horory maj něco do sebe, ta atmosféra tam je, jenže takovejch filmů je x desítek a už je to ohraný, parta vyhulenců zabloudí nebo se jim rozbije auto v nějaký prdeli. Pak se trapně rozdělí aby se v zápětí zase hledali a mezi tim jeden po druhym chcípaj.

Takový Osvícený/Záření s Jackem Nicholsenem to horor podle mího gusta.

Jinak ta Paris neměla chybu, to je fakt.
Aratan2

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Azmodan napsal:
pan tovarnik napsal:

Tyhle horory maj něco do sebe, ta atmosféra tam je, jenže takovejch filmů je x desítek a už je to ohraný, parta vyhulenců zabloudí nebo se jim rozbije auto v nějaký prdeli. Pak se trapně rozdělí aby se v zápětí zase hledali a mezi tim jeden po druhym chcípaj.

Takový Osvícený/Záření s Jackem Nicholsenem to horor podle mího gusta.

Jinak ta Paris neměla chybu, to je fakt.

Osvícení je jeden z mála filmů podle knižní předlohy, na kterej se dá dívat.
agnez

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja byl strasne rad,jak ji ten kul napalil skrz hlavu,stetce jedne
Film dobrej,ale jak rikal Hefaistos je to vetsinou to same,u tohodle filmu mi to nevadilo.Pach krve neco podobneho,dobrej film.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem od vcerejska sjel vsechny 3 dily Krizovatky smrti ( Rush hour ) a musim rict, ze vsechny se povedli ...
i pres to, ze 3. dil ma na csfd docela maly hodnoceni, tak sem se solidne nasmal..
ta jeptiska a taxikar byli uzasni

Dalsi na rade bude Shoot em up .. a potom asi mrknu na klasiku - Full metal jacket
švadla

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl v kině na Aliens vs. Predator: Requiem. A musím konstatovat, že narozdíl od předchozího dílu se tam s lidma nikdo nesere. Konečně je podanej predátor tak jak má. Pořádnej lovec. Sice na CSFD to má 58%, ale za shlídnutí to rozhodně stojí. A akcí jen tam tak bilionkrát víc než v 1.

A American Gangster je super film. I přes tu délku. Tyhle filmy fakt můžu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
agnez

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvorcovia (Chuck Lorre a Bill Prady) očividne dúfali, že sa diváci budú baviť na dvoch šprtoch (geek-och alebo nerd-och, vyberte si čo chcete…), ktorí sa dostávajú do “vtipných” situácií a komentujú to “vtipnými” hláškami.

Bohužiaľ, to sa im vôbec nepodarilo… Leonard a Sheldon sú úplne mimo, správajú sa tak debilne, že nikto (nikdy a nikde) neuverí, že niekto taký existuje. Všetko čo hovoria je afektované (asi ako Pamela Anderson) a nehorázne tupé. Už prvé tri minúty sú utrpením. Celý 20 minútový diel si zaslúži vašu pozornosť len kvôli Kaley Cuoco v šortkách a v uteráku. Koho ani to nezaujíma, tak škoda sťahovať! Ak tento seriál odvysiela stanica CBS, tak to bude koniec televíznej zábavy. Nič horšie som za posledné týždne nevidel (výnimkou je spomínaná Kaley, ktorá je fakt sympatická). Hodnotím to na 2/10.
Prevzato s jinnych stranek.Tak nevim co si o tom mam myslet.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Agnez : Já zatím viděl jeden díl (první) a dost jsem se nudil. Uvidíme dál. Prozatím 3/10...

P.S. Pro ostatní - bavíme se o The Big Bang Theory...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nevim na jakej serial se divate...

Shoot em up
Naprosto brutalni akcni film ... s nejakou jakoze zapletkou a neskutecnou hromadou zastrelenejch lidi...sympatickej hlavni "hrdina" a uzasne kundoidni Monica Belluci s velkyma kozama
Pro nekoho mozna dementni emerickej film, pro me vyborna odpocinkova zalezitost ..
Kdo to videl... skousel ste nekdo pocitat mrtvoly?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: