|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 9:51 pm Předmět: |
|
|
jj španělsky, je to španělskej film, tak jedině, že by si sehnal dabovanej.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vird

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | jj španělsky, je to španělskej film, tak jedině, že by si sehnal dabovanej.... |
dabovany som nenasiel takze som musel pozriet tu spanielsku verziu
solidne celkom, az na ten koniec cakal som nejake vyjasnenie ze co sa stalo s tou holkou, alebo tak ale pripravili si podu na pokracovanie ktore sa chysta na rok 2009 tak som zvedavy
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | vird napsal: | | BUFU napsal: | | jj španělsky, je to španělskej film, tak jedině, že by si sehnal dabovanej.... |
dabovany som nenasiel takze som musel pozriet tu spanielsku verziu
solidne celkom, az na ten koniec cakal som nejake vyjasnenie ze co sa stalo s tou holkou, alebo tak ale pripravili si podu na pokracovanie ktore sa chysta na rok 2009 tak som zvedavy |
Nevěřím, že dvojka bude nějak výrazně zajímavá. Dopadne to nejspíš jako Záhada Blair Witch.... Ale třeba se stane zázrak |
zahadu blair witch som este nevidel :D musim cim skor napravit
tak neviem. ale aj druha cast niekedy dokaze prekvapit. a horory mam celkom rad takze si to pozriem ci to bude prepadak alebo nie.
to BUFU:inak eureku si uz skukol? alebo ta to nechytilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem zkouknul 9 rotu:
http://www.csfd.cz/film/211522-9-rota-9-rota/
... O rusácích jak dostali v Afganistánu na prdel - celkem realistický a dobře natočený bojový scény.
průběh - schéma filmu trochu podobné jako full metal jacket - nábor - výcvik a samotný boj. Na to, že je to ruskej film, sem byl hodně překvapen kvalitou. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
To Hef ... to mívají normálně v půjčovnách, nebo....? Vypadá to dobře.
A neviděl někdo Bratr dvojku? Jednička byla sqělá, ale dvojku jsem nenašel ani na netu nikde..ona i ta jednička nikde už k sehnání není:- (. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To Hef ... to mívají normálně v půjčovnách, nebo....? Vypadá to dobře.
A neviděl někdo Bratr dvojku? Jednička byla sqělá, ale dvojku jsem nenašel ani na netu nikde..ona i ta jednička nikde už k sehnání není:- (. |
JJ jednička je bomba..jsem ani nevěděl,že je dvojka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
ygg: netušim, mám to půjčené od známého. Jinak k sehnání jsou dvě verze s dabingem a s titulkama, viděl sem obojí, dabing je docela dobrej, ale s titulkama je to lepší - lepší autentičnost. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Dabing by mne naštval....kouknu po půjčovnách...
A Bratr 2 je prý Danila v Americe, ale to je u nás prostě neshnatelné _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 5:25 am Předmět: |
|
|
vcera sem vzhledl noveho Batmana a musim rict ze je to pecka jak prase,dej,hercke vykony,zpracovani ma u mne maximalne hodnoceni, uz davno sem nebil takto zatahnuty do deja... vrele odporucam kazdemu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Dabing by mne naštval....kouknu po půjčovnách...
A Bratr 2 je prý Danila v Americe, ale to je u nás prostě neshnatelné |
JJ, je na výletě v Americe a hraje tam i Jágr.:-) Dneska jsem si to pustil a paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|