Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok.
ja som videl od neho "film" co sa volal Lietajuci zabijak, ale sedelo by to na ten popis co si spravil
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok.
ja som videl od neho "film" co sa volal Lietajuci zabijak, ale sedelo by to na ten popis co si spravil
přesně tak, v poslední době filmy se Segalem stojí za nic, seká je jak na běžícím páse a ty efekty jsou už moc přehnaný. Už to neni ten starej dobrej Segal
Bigger-Stronger-Faster - o tomhle dokumentu už se tu psalo a já jen potvrzuji, že je to výborné dílo. Tohle by měl vidět každej člověk...
9/10
Mirrors - čekal sem, že to bude zase nějaká klasická vyvražďovačka, ale naštěstí Zrcadla maj celkem nápad. Sice sem se nějak výrazně nebál, ale občas sem se i lekl (což už se v u dnešních filmů moc nestává). Nejvíce mě asi zaujala scéna s Amy Smart ( http://www.csfd.cz/herec/2534-smart-amy/gallery/ - hrála např. v Road Tripu, Interstate 60 atd. ), když si chtěla udělat úsměv od ucha k uchu ( DOSLOVA! ). Docela síla 8/10
Cheech and chong's next movie - další zhulenecká komedie, není co dodat. Možná jen, že Up in smoke mi přišlo lepší. 6/10
Prave som dopozeral The Incredible Hulk s Edwardom Nortonom. Potesilo ;-)
Perlicka: kto najde vo filme Loua Ferrigna? ;-) A Robert Downey Jr. na konci ako Stark potesil tiez ;-)
_________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
Naposledy upravil PAVUK dne čt říjen 16, 2008 12:06 am, celkově upraveno 1 krát
Nema nahodou niekto stuiahnute Fight Quest 11 epizodu (Muay Thai)
som stahoval po 10 vsetko OK, ale 11 mi uz netaha. tak ak niekto ma a uploadol by tak veeeelka vdaka
víš já jsem se taky nejřív vždycky ptal než abych hledal a přišel jsem na to, že na věci které se dají najít do 10minut se nemá cenu ptát. Pak jsi akorát za blbce.
Jinak využí google a různá fóra na stahování.
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Kadde, lasko, je mi uplne jedno, co a jak delas ty a zrovna od tve osoby mi ten blbec prijde dost vtipnej. Pokud neumis poradit, nevsimej si cizich postu.
Gladiátor Netřeba komentovat, absoutorium. Jak herecké vykony, tak hudba a všechno okolo.......
Frajer Luke / Cool hand Luke Jestli bych Gladiátorovi dal 10/10, tak Luke by musel dostat 11/10. Od toho filmu jsem nečekal naprosto nic a dostal jsem všechno, hlavně herecký koncert nedávno zesnulého Paula Newmana. Určitě doporučuji shlédnout, je to trošku náročnější film, ale královsky se vám odvděčí za pozornost. btw Kdo z vás by snědl 50 vajec? "Nobody can eat 50 eggs!"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru