Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok.

ja som videl od neho "film" co sa volal Lietajuci zabijak, ale sedelo by to na ten popis co si spravil
Hogens

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Johncreasy napsal:
Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok.

ja som videl od neho "film" co sa volal Lietajuci zabijak, ale sedelo by to na ten popis co si spravil

přesně tak, v poslední době filmy se Segalem stojí za nic, seká je jak na běžícím páse a ty efekty jsou už moc přehnaný. Už to neni ten starej dobrej Segal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2008 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigger-Stronger-Faster - o tomhle dokumentu už se tu psalo a já jen potvrzuji, že je to výborné dílo. Tohle by měl vidět každej člověk...
9/10

Mirrors - čekal sem, že to bude zase nějaká klasická vyvražďovačka, ale naštěstí Zrcadla maj celkem nápad. Sice sem se nějak výrazně nebál, ale občas sem se i lekl (což už se v u dnešních filmů moc nestává). Nejvíce mě asi zaujala scéna s Amy Smart ( http://www.csfd.cz/herec/2534-smart-amy/gallery/ - hrála např. v Road Tripu, Interstate 60 atd. ), když si chtěla udělat úsměv od ucha k uchu ( DOSLOVA! ). Docela síla
8/10

Cheech and chong's next movie - další zhulenecká komedie, není co dodat. Možná jen, že Up in smoke mi přišlo lepší.
6/10
PAVUK

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave som dopozeral The Incredible Hulk s Edwardom Nortonom. Potesilo ;-)
Perlicka: kto najde vo filme Loua Ferrigna? ;-) A Robert Downey Jr. na konci ako Stark potesil tiez ;-)

Naposledy upravil PAVUK dne čt říjen 16, 2008 12:06 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jakuzza

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cca v 38minute Lou ako straznik na univerzite
PAVUK

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jakuzza napsal:
cca v 38minute Lou ako straznik na univerzite

Tak tak :-)
A este nadaboval Hulka ;-)
jari

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a ve filmu Hulk (2003) hraje taky strážníka
Apolo

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lou se občas oběvuje i v seriálu Dva z Queensu, běží to ted na Nově. Vypadá pořád perfektně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vird

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nema nahodou niekto stuiahnute Fight Quest 11 epizodu (Muay Thai)
som stahoval po 10 vsetko OK, ale 11 mi uz netaha. tak ak niekto ma a uploadol by tak veeeelka vdaka
švadla

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taken - 96 hodin mohu jen vřele doporučit.
frode

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevite nekdo, kde se da stahnout film Bathory?
Kadd

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Nevite nekdo, kde se da stahnout film Bathory?

víš já jsem se taky nejřív vždycky ptal než abych hledal a přišel jsem na to, že na věci které se dají najít do 10minut se nemá cenu ptát. Pak jsi akorát za blbce.

Jinak využí google a různá fóra na stahování.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
frode

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadde, lasko, je mi uplne jedno, co a jak delas ty a zrovna od tve osoby mi ten blbec prijde dost vtipnej. Pokud neumis poradit, nevsimej si cizich postu.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 4:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes vyšlo na stáncích DVD Návrat do budoucnosti . Kdo máte rádi Michaela J. Foxe a sci-fi komedie, tak vřele doporučuju.

IMDB rank: 8.3/10
comment: Best time-travel movie ever.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Triton

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem absolvoval vyjímečný filmový večer.

Gladiátor Netřeba komentovat, absoutorium. Jak herecké vykony, tak hudba a všechno okolo.......

Frajer Luke / Cool hand Luke Jestli bych Gladiátorovi dal 10/10, tak Luke by musel dostat 11/10. Od toho filmu jsem nečekal naprosto nic a dostal jsem všechno, hlavně herecký koncert nedávno zesnulého Paula Newmana. Určitě doporučuji shlédnout, je to trošku náročnější film, ale královsky se vám odvděčí za pozornost. btw Kdo z vás by snědl 50 vajec? "Nobody can eat 50 eggs!"

a znáte někdo rajcovnější filmovou scénu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: