Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SCHWACA

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem shlédl dokument Bigger, Stronger, Faster. ........nevítě někdo název songu při závěrečných titulcích ?? Je to celkem stará věc a nějak se mi nedaří zjistit ten název.

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Teď jsem shlédl dokument Bigger, Stronger, Faster. ........nevítě někdo název songu při závěrečných titulcích ?? Je to celkem stará věc a nějak se mi nedaří zjistit ten název.

Díky.

Nazev songu nevim, protoze jsem film jeste nevidel, ale nevite nahodou, kde se da sledovat online?
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:

Díky.

Land of Confusion - a tohle je zrovna předělávka od skupiny Disturbed, originál je od Genesis.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted sem se dodival na film 12 rozhnevanych muzu/ 12 angry man ... je to film z roku 57 podle csfd.cz jeden s nejlepsich filmu

fakt dobrej
Luster

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trailer k filmu Česká RAPublika - premiera 27.11.2008
Hraji: Orion, James Cole, Hugo Toxxx a Hana Hegerová
Jefrry

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
SCHWACA napsal:

Díky.

Nazev songu nevim, protoze jsem film jeste nevidel, ale nevite nahodou, kde se da sledovat online?

online treba tady, rychlost jak kdy, obcas je treba pockat nez se to natahne
http://www.megavideo.com/?v=X6FP7M1A

nekdy je tam omezeni ze muzes sledovat max 80 minut denne...ale jak kdy, uvidis :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
BUFU

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- thriller popisující život matematika a jeho snahu zjistit nějakou periodu (vztah, vzorec) na burze. Vše na světě se dá vyjádřit pomocí čísel a Max Cohen věří, že v chaosu čísel ekonomického trhu existuje nějaký cyklus, pomocí nějž by šlo předpovídat vývoj trhu. Pomale se mu to začne dařit, ale na poznání tohoto cyklu má zájem více lidí...
- docela mě ten film zaujal, je natočen černobílou kamerou a atmosféru filmu dotváří elektronická hudba (na to že ju neposlouchám, tak do toho filmu sedla suprově), která místama vytváří děsně psycho scény, až sem si připadal jak ten borce - zcvoklej :D . Místama sem měl u filmu pocit, že je to takovej ten styl filmu kde se nahází hafo moc cizích slov a pak tvůrce doufá, že film vypadá děsně "profeionálně (futuristicky, atd.) " ale místama to fakt vypadalo zajímavě. A v podstatě se mi ten film líbil až po skončení, v průběhu nic moc... Každopádně doporučuju mrknout.

Jo, zapomněl sem zmínit, že je to natočeno od tvůrce Requiem for a dream.
8/10

Cujo - horor Stephena Kinga, respektive natočeno na jeho předlohu. Kdo zná seriál Přátele, určo ví jak se v nějakým dílu kouká Rachel a Joey na horor a děsně se u toho bojí - je to právě Cujo. A proto sem se na to chtěl mrknout.
Vypráví o matce a synovi, kterří jedou k opraváři s autem. Opravář není doma, ale zato jeho nakaženej (zabijáckej) bernardýn doma je. :) No ne, že bych se nějak bál, ale ten pes (Cujo) byl fakt krutej a pěkně nasranej. Líbilo se mi to.
7/10

Harold & Kumar - Escape.From Guantanamo Bay - Zahulíme uvidíme 2 - děsná pičovina, ale pobavilo to skvěle. Nic víc sem nečekal.
8/10
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem koukal na Hostel 1 a 2, peknej krvacek

Jefrry: Diky ti moc
Keregi

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoukl sem fakt dost dobrej film nikdy to nevzdávej
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Videl jsem jeste nejaky trailery na tu Ceskou Rapubliku a mohlo by to bejt docela ftipny.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Triton

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Videl jsem jeste nejaky trailery na tu Ceskou Rapubliku a mohlo by to bejt docela ftipny.

Tohle má být nějaká naše raperská elita? Mě přišli strašně drsný, ale asi tak jako když někdo vychází ze záchodu a u zadku mu visí hajzlpapír
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
TheLeague napsal:

Tohle má být nějaká naše raperská elita? Mě přišli strašně drsný, ale asi tak jako když někdo vychází ze záchodu a u zadku mu visí hajzlpapír

Musis bejt naladenej na jejich humor

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
TheLeague napsal:

Ani hovno ... Orion jo.. ale ti dva sou naprosti kreteni ... tu jejich skupinu ( Supercrooo) naprosto nesnasim a nepovazuju to za poradny rap ...
Ale na druhou stranu na tenhle film se docela tesim ... tyhle "trailery" sem videl uz pomerne davno a muze to byt dobry...

Pod pojmem raperska elita si predstavuju Indy&Wich, PSH, Defuckto, Nase vec ..apod. s nema by to mohlo byt jeste lepsi..
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Triton napsal:
TheLeague napsal:

Musis bejt naladenej na jejich humor

asi tak...sem na to zvedavej, me totiz zase nebavej fimu typu snowbordaci s kokotkem a madlem a podobny teenagerovsky komedie
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Pod pojmem raperska elita si predstavuju Indy&Wich, PSH, Defuckto, Nase vec ..apod. s nema by to mohlo byt jeste lepsi..

bejvavalo ...ale na tohle tema se tady radsi moc vyjadrovat nechci..takze tesim se na film!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: