Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2008 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Quantum of solace
9/10
Fakt výbornej Bond...akce od začátku do konce a nádherný lokace
Jinak příští tejden všechny filmy za 50,- v PC
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Menii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2008 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak doporučuju Bigger stronger faster - dokument o steroidech atp

docela mě ale překvapilo,že i když hlavní "vypravěč" je proti steroidům, nakonec to vypadá,jako by steroidy žádné zlo nebylo

edit: teď koukám,že už to tu dvě strany přede mnou bylo - ale i tak aspoň můj názor tu nebyl :)
e4
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

199 Lives - The Trevis Pastrana Story

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já v týdnu viděl už trochu starší film (2007) We own the night .

Děj není příliš složitý ale příběh je zajímavý. Je to dobře zahrané, krásná Eva Mendes tomu dává šťávu a prostě se mi to líbilo.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno jsem nalezl program pro opravdove filmove gurmany. CS Film a jeho filmy na prani jsou bezkonkurencni komedie.
A nemusite ani chodit do kina:-)

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
starik

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:15 pm    Předmět: připravovaný film Ninja Assasin Odpovědět s citátem

Začínám se těšit na připravovaný film Ninja Assasin, produkovat to budou bratři Wachowski a Joe Silver (= Matrix), i když režisér přece jen méně známý James McTeigue (second unit director z Matrixu, ale už režie "V for Vendetta")

Líbí se mi opět nasazený přístup maximálně intezivní fyzické přípravy herců v přípravném období - ten výsledek přece jen potom vypadá líp a mohou si odpustit přístup k bojovým scénám aka "rychlé střihy na pohybující se zápěstí") Samozřejmě alternativní přístup je vykašlat se na herectví a nasadit Chucka Norrise.

Byl jsem pesimista ohledně hlavní hvězdy Rain, korejské popové sladké tvářičky, ale změnil jsem názor, když jsem viděl, že - se připravte - dělá čelní dřepy s činkou.

tady nácvik/ příprava bojových scén + posilování

a tady obecná fyzická příprava
vird

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som teraz pozrel par mozno nie najnovsich kuskov

Kult hakoveho kriza - na to ze som to pozeral o 1 v noci sa mi to celkom pacilo. som pocul vraj je aj pokracovanie tak uvidim ci bude aspon taky aky je henten prvy diel

Oko
- film myslim z roku 2002, taky jemny horor odporucam

Katakomby - film snaziaci sa vyzerat ako horor no nedari sa mu, po zacati kazdej sceny je jasne co sa stane dalej. mozno trochu prekvapivy koniec, ale ten je zrejmy uz 5 minut predtym nez film ozaj konci...strata casu

a zo serialov...
How I Met Your Mother - pozrel som 1 seriu a celkom ma to dostalo... vtipne a ma to aj dej... 10/10 :D

Chuck - serial o predavacovi elektrotechniky ktoremu "kamarat" tajny agent posle 5 sekund pred svojou smrtou tajne udaje ktore sa "stiahnu" do Chuckovho mozgu a vdaka tomu je jeho mozog pre americku vladu neocenitelne dolezity a Chuck odteraz hra dolezitu ulohu v boji proti terorizmu... pekna myslienka, slusny dej, 9/10

The IT Crowd - :D 3 seria zacala mozno trosku pozvolna ale cim novsie epizody typ prekvapivejsie a vtipnejsie situacie... Linehan ukazal ze to vie, 9/10
Triton

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

starik: Oni už to nejsou uplně bratři
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BUFU

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je nějaký pokračování Kultu hákovýho kříže? Ten film se mi dost líbil. Ale co tak koukám, tak žádný pokračování nemůžu najít. Nevíš jak se jmenuje?
tarzos

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
ja som teraz pozrel par mozno nie najnovsich kuskov

Kult hakoveho kriza - na to ze som to pozeral o 1 v noci sa mi to celkom pacilo. som pocul vraj je aj pokracovanie tak uvidim ci bude aspon taky aky je henten prvy diel

Oko
- film myslim z roku 2002, taky jemny horor odporucam

Katakomby - film snaziaci sa vyzerat ako horor no nedari sa mu, po zacati kazdej sceny je jasne co sa stane dalej. mozno trochu prekvapivy koniec, ale ten je zrejmy uz 5 minut predtym nez film ozaj konci...strata casu

a zo serialov...
How I Met Your Mother - pozrel som 1 seriu a celkom ma to dostalo... vtipne a ma to aj dej... 10/10 :D

Chuck - serial o predavacovi elektrotechniky ktoremu "kamarat" tajny agent posle 5 sekund pred svojou smrtou tajne udaje ktore sa "stiahnu" do Chuckovho mozgu a vdaka tomu je jeho mozog pre americku vladu neocenitelne dolezity a Chuck odteraz hra dolezitu ulohu v boji proti terorizmu... pekna myslienka, slusny dej, 9/10

The IT Crowd - :D 3 seria zacala mozno trosku pozvolna ale cim novsie epizody typ prekvapivejsie a vtipnejsie situacie... Linehan ukazal ze to vie, 9/10

Nevíš jak se jmenuje to pokračování toho Kultu? První díl se mi líbil hodně.
Jinak teď jsem viděl The pick of destiny a super

vird

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Ono je nějaký pokračování Kultu hákovýho kříže? Ten film se mi dost líbil. Ale co tak koukám, tak žádný pokračování nemůžu najít. Nevíš jak se jmenuje?

neviem to mi len brat cosi hovoril,,, dost casto si vymsla :D
starik

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

err, Larry a Andy nejsou bratři?

Triton napsal:
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

starik napsal:
err, Larry a Andy nejsou bratři?

Triton napsal:
Triton asi myslel toto...
citace:
Shortly after the release of Matrix Reloaded, it was rumored that Larry Wachowski began to make small public appearances dressed as a woman, using the name Lana Wachowski.[5] In his column, published May 30, 2003, David Poland said "Every indication I have says that Larry Wachowski is now in the process of changing his sex. Dressing in public like a woman, taking female hormones and yes, having a sex change operation." This was further supported by a March 2006 San Francisco Chronicle article on transgender people, which repeated that Larry Wachowski, "has changed his sex and is now living as Lana Wachowski."[6] The rumor is likely exacerbated by Larry Wachowski's supposed penchant for cross-dressing, as reported by Rolling Stone.[7]

However, in a 2007 interview Joel Silver, the producer of numerous Wachowski films, stated that the rumors concerning Larry's sex change were "all untrue", further explaining, "they just don’t do interviews, so people make things up." Similar statements were made by crew members working on the Speed Racer film, with one employee pointing out, "on the call sheets, it still says Larry."[8]
starik

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No teda, mne se taky nic neřekne.
Robb

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2008 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulový blesk -10/10-bez komentáře
hudba 11/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: