Nevím..ale zkuste si fakt sehnat ten Mechanický pomeranč..budete se potom na ostatní filmy dívat jinak.
A muzu vedet jak? pripominas mi odborniky z csfd ...
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Včera jsem koukal na Posledního skauta. Sice starší film, ale jeto mega film s mega hlaškáma Bruce Wilise Kdo neviděl, musí povině sehnat a skouknout. Samožřejmě se sprostáckym dabbingem
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Mě se celkem líbil film Coach Carter ... Hraje tam Samuel Lee Jackson ... celý je to o takovým basketbalovým týmu kterej prohrává skoro každej zápas no a pak tam přijde S.L.J a začnou vyhrávat Nejlepší je když někomu dá za trest 1000 lajn a 1000 kliků
stáhnout musíš přes torrenty. www.isohunt.com, k tomu stáhni třeba přes slunečnici nějakej program an torrenty a je to...
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru