|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
jo..tak to znám a viděl jsem. Podle mě hrozná píčov*na.
Mě se líbil Batmen začíná
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Pavelcb napsal: | jo..tak to znám a viděl jsem. Podle mě hrozná píčov*na.
Mě se líbil Batmen začíná |
jo batman zacina je dobrej, ale tohle je o tridu lepsi, proste Christopher Nolan je genialni reziser |
no vidíš a mě to přijde jak film pro děti
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
jo, to je teda psychologická detailni kresba. A nejlepsi jsou dialogy v Batman begins ala Star Wars...
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | v.net napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
jakou akci mas na mysli? |
je mi to jasný |
no tak tento druh filmu jsem nemyslel |
treba...Sberaci jahod v akci |
blázni ze stadionu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| starik napsal: | | jo, to je teda psychologická detailni kresba. A nejlepsi jsou dialogy v Batman begins ala Star Wars... |
za prvy nebavim se o batman begins, za druhy temny rytir neni psychologicke komorni drama, za treti ta uvodni scena z banky o ktere jsem mluvil ukazuje prohnilost lupicu v gotham city, videl si vubec ten film? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | yazi napsal: | | Pavelcb napsal: | jo..tak to znám a viděl jsem. Podle mě hrozná píčov*na.
jo batman zacina je dobrej, ale tohle je o tridu lepsi, proste Christopher Nolan je genialni reziser |
no vidíš a mě to přijde jak film pro děti |
Videl si ten film Pavle? Je to moderna akcna detektivka na urovni, ta komiksovost je len ako bonus, je to velmi dobre zvladnuty film, ako pribehovo, tak dialogmi ci prepracovanostou, ziadne dieta do 12 rokov ho nemoze docenit, proste sa v sluckach pribehu strati a nebude vobec tusit, vo co kraci.
Inak v poslednej dobe bola skvela Rocknrolla od guya ritchieho u mna 10/10 ako fanusika podfucku a zbal prachy a vypadni, ci revolveru. Tento kusok sa mu fakt vydaril, taketo anglicke gangsterky on umi ako nikdo a ty rusaci, parada:))) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Pavelcb napsal: | | yazi napsal: | | Pavelcb napsal: | jo..tak to znám a viděl jsem. Podle mě hrozná píčov*na.
no vidíš a mě to přijde jak film pro děti |
Videl si ten film Pavle? Je to moderna akcna detektivka na urovni, ta komiksovost je len ako bonus, je to velmi dobre zvladnuty film, ako pribehovo, tak dialogmi ci prepracovanostou, ziadne dieta do 12 rokov ho nemoze docenit, proste sa v sluckach pribehu strati a nebude vobec tusit, vo co kraci.
Inak v poslednej dobe bola skvela Rocknrolla od guya ritchieho u mna 10/10 ako fanusika podfucku a zbal prachy a vypadni, ci revolveru. Tento kusok sa mu fakt vydaril, taketo anglicke gangsterky on umi ako nikdo a ty rusaci, parada:))) |
No kdybych ho neviděl,tak o tom nepíšu. Mě se to prostě nebere
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | líbil se mi ve filmu Trója Brad Pitt, ale chlapi od nás z práce mě ho pořád hrozně hanili, že jeho nohy byly upravený počítačem...já myslim že Brad tam byl v dost slušnej formě...aj film byl dobrej |
až na nějaký scény to byla hrozná nuda
a ty si se koukala stejně jen na Pitta
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|