|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Apted

|
Zaslal: so březen 04, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
Dneska na netu sezenes jakoukoliv atrapu, napodobeninu, atd. nebo neni problem lidsky vnitrnosti vyrobit. Znam typka co fotil podobny, ikdyz ne tak drsny veci a problem se shanenim figurantek rozhodne nemel. Kazda nebo kazdej si blahove mysli, co kdyby se fotograf proslavil, treba z toho neco kapne...
Jinak ten typek je bud mega mega mega misuge nebo chce bejt jen vystredni.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
pAprad
|
Zaslal: út březen 07, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
plssssssss neviete skadi by som si mohol stiahnut film "panic je nanic aneb jak si uzit"???
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út březen 07, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
Tak sem byl na tom Undeworld Revolution a celkem Ok.
Ale docela dost me z ukazek zaujal film Sifra Mr. Leonarda (Davinci code) s Tomem Hanksem v hlavni roli. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út březen 07, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
Btw: Jeste sem pak vecer zkouknul Muze na mesici. Tenhle film povazuju za jednu z nejlepsich komedii vsech dob! Znate ? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
pAprad
|
Zaslal: út březen 07, 2006 7:10 pm Předmět: |
|
|
no mne sa strasneeeeeeeeeeeeeee lubi cesky film pelisky !! proste genialny film!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st březen 08, 2006 9:32 am Předmět: |
|
|
Dneska od 20 davaj na Nove DEDICTVI ... _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: st březen 08, 2006 11:15 am Předmět: |
|
|
Vcera jsem videl Closer - u nas to mam myslim nazev Na dotek nebo tak nejak. Je to celkem drsnej pohled na vztah 2 paru. je to spis takovy na vychutnani nez na zabavu, ale dobry.
Pelisky jsou uzasny, fakt skvele zpracovanej namet, dialogy znam snad uz nazpamet....
Jakakoliv britska kriminalka a detektivka je skvela, o Agathe ani nemluve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojmil
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
Saw-hodně doobrej film
Saw 2-podle me jeste lepsi nez jednicka,fakt super
3,15 zemres-cekal sem od toho vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
Nechtěl jsem číst všechny ty posty před tím, takže pardón, pokud jsem napíšu, něco co už se řešilo...
Tohle je fitness fórum, ale filmy, to je moje  .
Takže ad. Dawn of the dead: Tady musím odporovat-myslim, že to byl precizní film. Dokonalej začátek (režisér se s tím nemazal) a pak super překvapení, davkování napětí a humoru (střelba do xichtů podle herců-geniální  ).
Jinak musím doporučit možná nepříliš známej film "Hlas moře" (Mar adentro španělsky, Sea Inside anglicky)-pro mě nejlepší film r. 2005 (to byl u nás uvedenej, jinak 2004). Na konci jsem byl v eufórii a chtělo se mi brečet zároveň-to mě fakt dostalo na kolena.
Na kolena mě taky dostal nedávnej filmovej klub "Krvavá neděle" o masakru irskejch civilistů britskejma vojákama v 70.letech. Zní to takhle šíleně, co? No a taky se na to tak kouká, myslel jsem, že mi z toho slezou vlasy  . Viděl někdo?
O filmech se dokážu bavit 100let, tak už jen poslední věc - konečně jsem viděl legendární Princeznu Mononoke-fakt krásný dobrodružství, hlavně zezačátku, jsem prostě nestíhal (takovejch nápadů-podle toho by šli udělat alespon 3 PC hry, každá jinej žánr...). Takže taky vřele doporučuju. _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
Naposledy upravil Hydr0gen dne ne březen 19, 2006 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
vcera som videl The Green Mile, starsi film ale very good podla mna
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 19, 2006 3:12 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | vcera som videl The Green Mile, starsi film ale very good podla mna |
jeden z nejlepsich filmu vubec... Tom Hanks je proste nejlepsi herec a to bez debaty.. reziser tohohle filmu, obycejnej clovek, kterej natocil par blbosti,tak natocil dva filmy, ktery sou vynikajici ... viz Zelena Mile a Vykoupeni z veznice Shawshank !
Nicmene dival sem se v posledni dobe na prvni tri dily Harryho Pottera a naznal sem ze to neni tak spatny, ale ovsem zase ze by me to uchvatilo se rict neda.. autorka Rowlingova nepochybne hodne cerpala od takovych autoru jako J.R.R. Tolkien a Roald Dahl ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | serpent napsal: | | vcera som videl The Green Mile, starsi film ale very good podla mna |
jeden z nejlepsich filmu vubec... Tom Hanks je proste nejlepsi herec a to bez debaty.. reziser tohohle filmu, obycejnej clovek, kterej natocil par blbosti,tak natocil dva filmy, ktery sou vynikajici ... viz Zelena Mile a Vykoupeni z veznice Shawshank !
Nicmene dival sem se v posledni dobe na prvni tri dily Harryho Pottera a naznal sem ze to neni tak spatny, ale ovsem zase ze by me to uchvatilo se rict neda.. autorka Rowlingova nepochybne hodne cerpala od takovych autoru jako J.R.R. Tolkien a Roald Dahl ... |
myslím si, že Shawshank je nejlepší film vůbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Wiggles
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 4:33 pm Předmět: |
|
|
šňup - výbornej film (mena suvari tam má strašnou roli:), jo eště sem si vzpoměl na starší vod tarantina - zabít zoe btw: viděl někdo braindead vod jacksona?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|