Tenhle film mě opravdu dostal, parádní napínavá podívaná, akorát ty modelky co tam hráli, mi trošku kazali realističnost toho počinu (a hlavně mě nesktuečně rozptylovali ), ale jinak super nápad. Jeden z nej "alien" filmů.
Co je na tom vtipnýho že mu zlomí nohu ? Chtěl bych vidět vás kdyby se vám to stalo...Ten člověk už si třeba nikdy nezahraje fotbal kvůli takový pičovině.
_________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
Hledam film z prostredi ochranky v supermarketu. Podle vseho by to mela byt komedie, videl jsem na to upoutavku v prvni polovine tohoto roku behem jednoho zapasu NHL na nejake americke televizni stanici. Co jsem tak hledal tak Observe and Report to nebude a Policajt ze samosky taky ne (to je i moc stare podle data vydani). Myslim, ze v tom hral nejaky cernoch jako hlavni postava (mozna jich bylo i vic). Nevite nekdo?
Co je na tom vtipnýho že mu zlomí nohu ? Chtěl bych vidět vás kdyby se vám to stalo...Ten člověk už si třeba nikdy nezahraje fotbal kvůli takový pičovině.
Co to meleš?
Já reagoval na supportera. Ne na tu fotbalovou prasárnu....
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Hledam film z prostredi ochranky v supermarketu. Podle vseho by to mela byt komedie. Co jsem tak hledal tak Observe and Report to nebude a Policajt ze samosky taky ne (to je i moc stare podle data vydani). Myslim, ze v tom hral nejaky cernoch jako hlavni postava (mozna jich bylo i vic). Nevite nekdo?
pak už to může být jen Paul Blart: Mall cop. jenže ten, stejně jako Seth Rogen, je taky bílej..
hmm, ale zdalo se mi ze ten jeden cernoch co mel zakrytou pusu, tak se tomu smal
on se nesmal, hodne lidi, kdyz breci tak maji pusu takhle otevrenou,...
Me se moc libi tenhle film: Never back down , videl jsem to asi desekrat a porad se mi libi:)
Mam rad i toho herce, ktery hraje i napr. v Navěky silný (o rugby).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru