Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 2:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi, me to bolelo moc..ale uz je to dobry :)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 4:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
96 hodin

Tak tohle je opravdu nářez. Taková menší perla mezi akčními filmy. Sice hraje na schematickém, osvědčeném pokladu akční honinčky, kdy hlavního hrdinu tlačí čas, ale hraje to tak mistrně, že tady dávám 9/10 po 10 minutách, kdy se film rozjede, to je akční nářez, až do konce, sice tak nějak tušíte, jak to dopadne, ale stejně sem byl pořád v napětí.

Taky souhlas..po dlouhé době zase pěkná akce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zacharo

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V noci jsme si doma pustili film Zrcadla (Mirrors) a už dlouho jsem neviděl tak dobře udělaný horor. Scéna, kdy si jedna pěkná slečna doslova vyrvala spodní čelist byla drsná. Doporučuji - 8/10
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pád do tmy

Neříkám, že to byl úplně špatný horor, ale mohl být 100x lepší, kdyby:
a) vypustili absolutně nesouvisející scénu s nehodou rodiny jedné z hlavních hrdinek (Ještě chápu, že tam muselo být to úvodní raftování, aby se pak divák tolik nedivil, že ty holky lezou po jeskynních stěnách jako Stalone v Klifhendžrovi.
b) vztahové linie mezi hlavními aktérkami byli absolutně debilní, to ubíralo filmu asi nejvíc.
c) spousta nelogických momentů, které šlo vyřešit - natočit lépe

Ale abych to jen nehanil, naprosto výborná atmosféra stísněných prostor jeskyně (partu kamarádek odřízne v jeskyni jedinný známý východ sesuv kamení a tak musí hledat novou cestu a to ještě netuší, že tam nejsou sami) a obrovským plusem je, že atmosféra strachu neodpadla ani po tom, kdy už je divák obeznámen s tím, co sdíli jeskynní prostory s těma holkama (což je největší kámen úrazu většiny obdobných "monster" hororových filmů). Celkově vzato takovej lehčí nadprůměr, ale hrozně dlouho se to vleče (zbytečně), než se to pořádně rozjede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
maria

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trocha vám to tu zamiešam, náhodou som videla film, alebo lepšie povedané sfilmovanú operu Fantóm opery a už niekoľko dní som nadchnutá tou hudbou, filmom, kamerou a hercami
hlavný predstaviteľ G.Butler v tom filme aj spieva a práve fakt, že je to neškolený, ničím neovplyvnený spev je najkrajší

pre ženy z tohoto fóra malá ukážka, je to veľký fešák
ZanyK

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Brooks - http://www.csfd.cz/film/224831-mr-brooks/

Celkem relaxacni film s trochou akce, pokud nekdo sledujete serial Dexter, tak by to mohlo byt pro vas, tohle bylo tak trosku okoukane podle knizky Dexter, celkem to uslo, ja mam teda radeji vic akce. 7/10
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítězové a poražení

Tak jsem na miriovo doporučení shlédl tenhle film z prostředí amerického fotbalu. Sám nevím proč, ale moc mě to nevzalo. Všechny ty efektivní akce na oko, hádky, řvání mě vlastně spíš nudili. Jako komplexní sonda do zákulisí amerického fotbalu je to pěkné, možná trochu až moc vyhnané do extrému, ale v osobní rovině mě tam nikdo ničím nezaujal a ty patetický rozumy mě nebrali. Dokonce ani ze závěrčeného proslovu Al Pacina jsem nebyl tolik odvázanej, protože jsem to čekal už od začátku filmu. A tak to na mě celé působila jen jako okatá snaha pomocí extrémů (oko na hřiští, zranění, pařby s kurvama) šokovat diváka, aby se z toho posadil na prdel. Já měl co dělat, abych to dokoukal.

Vzpomínka na titány byla možná méně reálná, ale zato více sugestivní podívaná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Army of Darkness ( Evil Dead 3 )

Naprosto neskutecna "horrova" komedie...
Konecne po nejaky dobe sem videl i tohle zakonceni serie Evil Dead a musim rict, ze nezklamalo, ba naopak...
Skvely gagy, skvely hlasky ... opet Sam Raimi nezklamal...
Maximalne doporucuju na pobaveni...i pres svoje stari je ten film perfektni ...

9/10
Petey

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Army of Darkness ( Evil Dead 3 )

Naprosto neskutecna "horrova" komedie...
Konecne po nejaky dobe sem videl i tohle zakonceni serie Evil Dead a musim rict, ze nezklamalo, ba naopak...
Skvely gagy, skvely hlasky ... opet Sam Raimi nezklamal...
Maximalne doporucuju na pobaveni...i pres svoje stari je ten film perfektni ...

9/10

Bruce Campbell je najvacsi maser Good Ash,Bad Ash...i`m the guy with the gun...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Clatu Verata N.... sakra, ale vim, ze je tam nejaky slovo zacinaji na N... Clatu Verata Nict, Nicto, Nickl... sakra.. Clatu Verata N..ehm ehm .. ale rekl sem to ,ne?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
V noci jsme si doma pustili film Zrcadla (Mirrors) a už dlouho jsem neviděl tak dobře udělaný horor. Scéna, kdy si jedna pěkná slečna doslova vyrvala spodní čelist byla drsná. Doporučuji - 8/10

dik za film, ted sem to dodival a hodne slusny
Akorat sem nepochopil co tam ke koncu delala ta holka jak ho chtela sejmout a protc byl nakonec neviditelnej takze z toho mam skoro hovno...
Gohan

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Zacharo napsal:

Akorat sem nepochopil co tam ke koncu delala ta holka jak ho chtela sejmout a protc byl nakonec neviditelnej takze z toho mam skoro hovno...

*SPOIL*

Nebyl neviditelný... byl uvnitř zrcadlového světa.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Zacharo napsal:

počkej - nejsi to náhodou ty, co se tu onehdá divil, proč indián v Přeletu přes kukaččí hnízdo udusil Jakca Nicholsna? Ty to musíš mít těžký při sledování filmů, u kterých není na konci všechno polopatě vysvětleno, vyřešeno, odhaleno....

Pokud to byl někdo jinej, tak sorry.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
ShawnRay napsal:
Zacharo napsal:

počkej - nejsi to náhodou ty, co se tu onehdá divil, proč indián v Přeletu přes kukaččí hnízdo udusil Jakca Nicholsna? Ty to musíš mít těžký při sledování filmů, u kterých není na konci všechno polopatě vysvětleno, vyřešeno, odhaleno....

To nevim,ja sem to urcite nebyl...
ale vim ze kdyz neco napisu hned vyhledavas co je spatne
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Geroj napsal:
ShawnRay napsal:
Zacharo napsal:

To nevim,ja sem to urcite nebyl...
ale vim ze kdyz neco napisu hned vyhledavas co je spatne

Nene, tak to určitě neni, nic proti tobě nemám, akorát sem si tě teď s někým spletl. Jedinný co si pomatuju, že sem ti psal jak může Pach krve kopírovat Hory mají oči, když byl natočenej dřív, to mě trochu zarazilo, ale pak mě BD upozornil že to je remake a původní verze je mnohem starší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: